SUİCİDE SQUAD NEDİR ? (Anket)

316 10 19
                                    

Arkadaşlar Türkçe'ye ''İntihar Timi'' olarak çevrilmiş, DC Comics'in içinde bir sürü kötüsü olan çizgi romandır. Filmde yer alacak karakterler bildiğimiz gibi

-Joker, Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang, Rick Flagg, Enchantress, Killer Croc,

Filmin fragramı çok güzel arkadaşlar. Bekliyoruz. Bu arada bir kaç şey söyleyelim SS ile alakalı

Task-X olarak da bilenen köyüler grubudur. Orijinalı ilk olarak The Brave And The Bold #25 (Eylül 1959)'da görülmüştür. Batman'in düşmanlarından oluşan bir gruptur. Joker ve Harley'i görünce anlaşılıyor zaten. Arrow dizisinde bir ara görülmüşlerdir. Arkadaşlar fragman zaten her şeyi açıklıyor. Müthiş olacak.

Arkadaşlar belki bazılarınız önceden buldu ama ben şimdi buldum. Civil War, Suicide Squad; Batman v Superman filmlerinin fragmanları çıkmamış olsa da sahne arkası görüntülerini bulabilirsiniz. Civil War'da genellikle Crossbones (Cap.'i süikastle öldüren) ile Cap'in kavga sahnelerini görebiliyorsunuz. Yada resim şeklinde bazı kareler var. Steve şık bir takım içinde görünüyor felan. Scarlett Witch'i sahen arkası resimlerde görebiliyoruz. Takımlarda bulunmasa da hepimizin tahmin ettiği gibi filmde var. Bu eskilerden bir haber olacak ama sanırım Black Panther'in çekiminin bittiğini duymuştum yani çok göreünmüyor sanırım.

Yalnız ben şeyi merak ediyorum. SS ile BvS aynı anda çekiliyor. İki filmde de Batman görünüyor sanırım. SS fragmanında arabanın üzerinde siyah pelerinli biri görünmüştü ki o büyük ihtimal Batmandir. İki filmde de Batman varsa iki filmde de aynı kişi mi oynuyor.

Bu arada BvS filminde Cyborg sanırım var çünkü oyuncular listesinde görünüyor.

Arkadaşlar genelde öneri felan isterim ama bu sefer Anket yapmak istiyorum. Sizden (kendi fikrinizce en çok izlenecek olanı).

Deadpool, Civil War, BvS, Suicide Squad'ı sıralmanızı istiyorum. Kendi fikrimce

Civil War > Batman V Superman > SS > Deadpool

Really Really Bad...

Çizgi Roman/Geek KılavuzuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin