Batman Günü Özel Bölümü

199 5 0
                                    

Arkadaşlar bugün (17/9/16) Batman Günüdür. JBC Yayıncılık sağolsun. Gün ile ilgili:

17 Eylül de başlayıp 18 Eylülde bitecek.

Herhangi bir Batman ürünü alanlar (çizgi roman, figür, anahtarlık) stoklarda ki 6 çeşit ayraç çeşit poster hediye edilecektir. ( arkadaşlar araçların hepsinden alabilirsiniz ama posterlerini çabuk bitmemesi için 1 tane veriyor olabilirler. Onu da kaçırmayın. Erken gidin. Yerleri yazacağım birazdan)

Ankara:

Devri Alem Sahaf / Ankara Arka Bahçe Çizgi Roman Dükkanı

Bursa:

Çizman

Antalya:

Antalya Arka Bahçe Çizgi Roman Dükkanı

İzmir:

Uçan Ada / İzmir Arka Bahçe Çizgi Roman Dükkanı

Mersin:

Leprikon

Istanbul:

Paralel Evren / Arka Bahçe Çizgi Roman Dükkanı / Büyülü Dükkan / Pow / Gerekli Şeyler / Çizgi Alem / BKM Çizgi / Pop Culture

Hazır günümüz Batman. Bir İnceleme yazalım şuraya.

Batman: Baykuşlar Divanı [Cilt 1] Çizgi Roman İncelemesi [Spoiler]
Öncelikle çizgi roman hızlı bir şekilde başlıyor.Wayne Kulesi ile ilgili sahneler geçiyor bu sahnelerde Robinleri kısa kısa anlatıyor zaten.Çizgi romanın bu tarafını çok beğendim.Robinleri, Alfred'i vs bilmeyen insanlar için yararlı kısımlardı.Sonra birden cinayet işleniyor ve cinayetin ipuçları Baykuşlar Divanını gösteriyor.Yani çizgi roman bize sahneleri sorgulayarak yaklaşmamızı istiyor.Bruce Wayne zaten Baykuşlar Divanı'na inanmıyor.Hele duvarda yazan Bruce Wayne yarın ölecek yazısı bayağı endişelendiriyor Batman'i.Sonra yanlış hatırlamıyorsam ismini Tolos ortaya çıkıyor.Kendisi Baykuşlar Divan'ının bir suikastçısı.Neredeyse Batman kadar iyi dövüşüyor ama bir Batman olamaz :D Batman bayağı zorlanıyor Tolos karşısında.Beni endişelendiren yanı Tolos gibi onlarca kişinin olması.Yani cilt 2 çok heyecanlı gibi duruyor.Bruce Wayne, Batman olmadan önceki aldığı ilham ile ilgili flashbacklerin olması gayet hoştu.Okumanızı tavsiye ederim.

Verdiğim Puan: 8.3/10

Arkadaşlar bu inceleme alıntıdır. Biraz dan bilgiler yazacağım. Onlar da aynı sayfadan olacak. Sonunda sayfayı belirteceğim...

İlginç Bilgiler:

El Diablo gücünü kullandıkça dövmeleri azalmaktadır.

Wolverine yaklaşık 125 yaşındadır.

Hugh Jackman Muhteşem Yüzyıl'ın çekimlerine gitmiştir.

Talonların iyileşme yeteneği vardır. Bu yetenek soğukta etkisiz hale gelir.

Bruce Wayne'in bir kardeşi vardır.

Facebook: Geeks Of Turkey.

Doctor Strange filmi 130 dakika olacak.

Deathstroke karakterini Joe Manganiello canlandıracak. (Ben Affleck'in Instagram hesabında paylaştığı DS videosunu gördünüz umarım. Aynı zamanda Joe'yu Spider-Man filmlerinde gördük. Yemekhanede ki kavga sırasında (İlk serinin ilk filmi olmalı)

Çizgi Roman/Geek KılavuzuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin