32. Kapitola - Dovolenka v Miami

5.7K 439 11
                                    

,,Melissa Elizabeth Forestová," vyvolala ma učiteľka. Postavila som sa a uličkou medzi lavicami prišla za ňou. ,,Ako inak, samé," podala mi ruku a podala papier s mojimi známkami.

Triedou sa ozvalo tlieskanie a následne smiech. Nevyhla som sa tiež uchechtnutiu a ladne sa poklonila. Vrátila som sa do lavice a čakala, kým vyvolá posledného žiaka. Na lavicu mi dopadol pokrčený papierik, pozrela som sa na miesto, odkiaľ priletel a uvidela Bena, ako sa škľabí. Otvorila som papierik. Dnes ideme celá trieda do mesta a večer do klubu, ideš s nami? Jeden kútik sa mi podvihol. Nikdy ma nevolali, nikam. Pozrela som na Bena a slabo prikývla, načo sa usmial a znova venoval pozornosť svojmu spolusediacemu.

,,Dúfam, že sa tu budúci školský rok stretneme všetci, možno niekto nový."

,,Zišiel by sa nejaký sexi chalan," skonštatovala Claire, načo sme sa zasmiali.

,,Tým chceš povedať akože čo?" Otočil sa na ňu Ben dotknuto.

,,To, že jediní sexi chalani, na celej škole sú Jeremy Parker a George....-" zastavil ju Ben a ja som cítila, ako sa mi do líc dostáva červeň. Učiteľka sa len pobavene pozerala, ako sa hádajú. Mali sme ešte jednu hodinu do konca.

,,No dovoľ!" Chytil sa za srdce. ,,My ti nie sme dostatočne sexi?" Povedal to tak afektovane, že to by nedokázala ani Glória. No dobre, dokázala, ale iba o trochu viac.

,,Nie," odpovedala mu s vážnou tvárou, načo sa začali všetci smiať -dokonca aj učiteľka- a nechýbala ani Claire. Dvere v triede sa rozpleštili a v nich kto iný, než Parker. Skvelé.

,,Prepáčte, máme tu zásielku pre slečnu," chvíľu sa zamyslel. ,,Forestovú," do r*ti! Čo zas chcú? Všetci pozreli na mňa. Do triedy vpálila celá Parkerová ,crew' s vodnými zbraňami.

,,Nemali ste na drahšie?" Doberala som si ich, keď začali na mňa striekať vodu a všetci sa bavili na mojej potupe.

Dokonca aj tá učiteľka, ktorá by to mala zastaviť! Prestali na mňa striekať, keď som bola celá mokrá. Nenávistne som sa na nich pozrela, načo začali utekať preč. Rozbehla som sa za nimi. Každý sa vybral iným smerom, no na šťastie, Parker, George a ten, čo nás vždy dostal od seba. Fakt by som sa mala spýtať na to meno. Zatiaľ ho nazvem Eugen. ,,Eugen!" Zakričala som naňho, načo sa všetci otočili a začali smiať. ,,Čo je! Neviem jeho meno," ukázala som na Eugena. ,,Takže sa odteraz voláš Eugen Klenson," uškrnula som sa a prišla bližšie k nim.

,,Ďakujem," chytil sa za srdce a utrel si imaginárne slzy.

,,Nie je začo," tiež som si utrela imaginárne slzy.

,,Ja by som sa ako volal, keby si nevedela moje meno?" Pozrel na mňa Parker.

,,Herold!" Vykríkla som.

,,Som zvedavý, čo vymyslíš Georgovi," uškrnul sa Parker.

,,Brent!"

,,Chalani, nezmeníme si mená? Znie to dosť ako výzva!" Pozrel sa na obidvoch a nakoniec na mňa.

********

Dnes je prvý augustový deň, polovička prázdnin preč. Aby som nezabudla, dnes odchádzame s Parkerom a celou jeho partou do Miami. Bola som prekvapená, že otec súhlasil, aby som ako jediná baba išla so šiestimi chalanmi do Miami. Teda nebudem jediná, aj tá štetka Diana ide.

,,Potom zavolaj, keď budeš v Miami. Nezabudni si dávať na seba opaľovací krém!" Upozorňoval ma otec.

,,Neboj, všetko spravím. Už vážne musím ísť," obhliadla som sa, aby som uvidela, či ešte stíham. Objala som otca a Sarah -nemala som na výber-, pokývnutím hlavy som odzdravila Derecka. ,,Majte sa!" Zakývala som im a zobrala si tašku. Utekala som ku kontrole pasu a potom ďalšie tie ,rituály', až som sa dostala do haly, kde už všetci postávali.

Zachránená tmou [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now