28. Kapitola - Sexi sused

6K 459 14
                                    

Vošla som do svojej novej izby. Veľká, ale nie je to ono. Stále mi tu niečo chýba, aj keď nábytok je umiestnený a steny vymaľované. Stále tu niečo chýba. Spomienky. Musím si spraviť nejaké spomienky! Nie, žiadne sexuálne spomienky! Vyšla som na balkón, cez sklenené, posúvacie dvere a porozhliadla sa naokolo. Mala som perfektný výhľad na Parkerovu záhradu. Na párty to nebude ďaleko, aspoň nejaká výhoda. Na záhradu vyšiel Parker v plavkách a skočil šípku do bazéna.

,,Dobrý deň, susedko!" Zakričala som naňho, keď sa vynoril z vody. Od ľaku sa mykol a porozhliadol sa po okolí. ,,Tu, ty deb*l!" Pretočila som očami. Konečne ma našiel. Bravó. Zatlieskala som mu pre úspech. Nechápavo sa na mňa pozrel. Zišla som na prízemie a následne na záhradu. Pristúpila som k plotu a čakala, kým pánovi milostivému sa uráči dojsť. ,,Koľko budem ešte čakať?!" Nervózne som naňho zakričala.

,,Na koho?" Ozval sa zrazu hlas. Mykla som sa a pozrela na dotyčného. Blond vlasy, tričko s potlačou po celom textile, kraťase po kolená a tenisky. Dereck. Sarah syn. Strašný ,party man' a ešte väčší sukničkár.

,,Teba do toho nič. Padaj," odpovedala som mu drzo a pozrela sa nad plot, aby som zistila kde je.

,,Aj ja tu bývam," nariekal.

,,Aj ja. Teraz sa z toho potentujeme?" Prevrátila som očami.

,,Vieš o tom, že ťa neznášam?! Čo tu sakra robíš!" Vrieskal spoza plotu Parker.

,,Ja teba viac, miláčik. Moja odpoveď na tvoju otázku je, bývam tu!" Uškrnula som sa.

,,Po prvé, nevolaj ma miláčik. Je to strašne romantické. Po druhé, prečo tu bývaš? A po tretie, kto je sakra ten teploš?" Na oslovenie teploš som sa začala smiať ako bláznivá.

,,Vidíš, Dereck. Ja som hovorila, že vyzeráš ako teploš!" Smiala som sa na plné hrdlo. ,,Po prvé, budem ťa volať aj obluda alebo hrbáč, ak chceš. Po druhé, otec a Sarah sa budú, že vraj brať a také tie romantické vecičky. A po tretie, ten teploš je teploš. A malý detail je, že to je jej nafúkaný syn," poslednú vetu som šepla.

,,Teší ma, Jeremy Parker," kamarátsky ho pozdravil a Dereck tiež. Dereck odišiel -konečne-.

,,Som tu asi dve hodiny a už sa nudím," frfľala som.

,,Tak sa poď okúpať," uškrnul sa.

,,No jasné. A ukázať ti moje sexi bruško? Takú radosť ti nespravím," zasmiala som sa a kúsla si do spodnej pery.

,,No ták! Však som s tebou spal v jednej posteli!"

,,Spomínam si. Hneď predtým ako som spadla na zem. A hneď po tom, čo som sa skoro utopila v bazéne!"

,,Keď to nepôjde po dobrom," mykol plecami a preliezol pofidérny plot.

,,Čo ideš robiť?" Neskoro. Už ma mal na rukách a prehadzoval cez ten plotík. Dopadla som zadkom na zem. Kým som sa spamätala, už bol na istej záhrade ako ja a blížil sa so mnou k bazénu. ,,Nie! Nie!"

,,Áno!" Hodil ma do bazéna.

Tentoraz som to čakala, takže žiadny hororová scéna. Vynorila som sa z vody a pozrela na Parkera, ktorý bol nebezpečne blízko. Plávala som na druhú stranu bazéna -asi osem metrového bazéna, nepreháňam-, ale jasné, že moje plávanie stojí za prd a doplával ma. (Znie to divne :D) Chytil ma okolo bokov a pritiahol k sebe, čím spojil naše pery v jedny. Ruky sa mi automaticky premiestnili k jeho vlasom. Odtiahla som sa od neho a skúsla si spodnú peru. Poskočila som a rukami sa zaprela o jeho ramená. Pokúšala som sa ho utopiť, no len pokúšala. Keď mi to vôbec nešlo, začal sa smiať a hodil sa na hladinu chrbtom a mňa potiahol za nim. Šanca. Rukami som sa zaprela o jeho hruď a tlačila ho dole. Jo! Konečne sa potopil a začal kmitať rukami ako splašený. Pustila som ho a on sa náhle vynoril. Začal rýchlo brať vzduch do pľúc. Sadla som si na okraj bazéna a sledovala, ako v šoku lapá stále po dychu. Niektorý by mu pomohli, lenže ja nie som niektorý. Začala som sa smiať ako blázon. Vidieť jeho červenú tvár, tiež by ste sa smiali.

,,Ty jedna!!" Naštvane sa ku mne približoval.

,,Máš pravdu, som jedna osoba, nie dve," uchechtla som sa a postavila na rovné nohy.

,,Toto si odskáčeš!" Nazúreno zaťal päste vo vode.

,,A čo som žaba, aby som skákala?" Zdvihla som obočie a zasmiala sa.

,,Čo keď áno?"

,,Takže ti prídem, slizká, nechutná, tučná a tupá?" Zdvihla som pravé obočie.

,,Nie, to som nepovedal!" Namietal.

,,Ale naznačil!" Postavil sa vedľa mňa. Je celkom ťažké sa sústrediť, nato čo hovorí, keď mu po tehličkách steká voda, neverili by ste, aké je to namáhavé.

,,Počúvaš ma?" Potriasla som hlavou a pozrela sa mu do očí.

,,Odteraz je všetka moja pozornosť na tebe!" Chytila som ho za ramená a pozrela hlboko do očí. ,,Môžeš mi povedať o svojich problémoch," kúsla som si spodnú peru a tvárila sa, že som psychologička.

,,Strašne ma štve, že nemôžem ochutnať tvoje pery," zašepkal mi do ucha a zatváril sa smutno.

,,A kto ti v tom bráni?"

,,Tvoj otec, ktorý je na vašej záhrade," uchechtol sa a ukázal na náš nový dom. Pozrela som sa, neklamal. Sakra!

,,Poriadne sa nadýchni," zašepkala som mu do ucha a potiahla ho so mnou do bazéna.

Vynorila som sa z vody a pozrela na Parkera, ktorý sa uškŕňal. Pritiahol si ma za boky bližšie a natlačil si ma na svoje telo. ,,Dúfajme, že nás neuvidí," kúsol si spodnú peru a spojil naše pery v jedne. Nohy som mu obmotala okolo pasu a rukami sa pridržala jeho krku. Odtiahli sme naše pery od seba, keď sme započuli hlasy.

,,Aj ja ťa milujem," povedala Sarah. Čo?!

,,Poď sem," ďalej som počuť nechcela. Bohužiaľ, počula som. Pozrela som na Parkera s -akože- uplakaným výrazom a položila si hlavu na jeho plece. Vysela som na ňom ako opica, ale asi mu to nevadí.

,,Prečo mi toto robia?" Tvárila som sa uplakane, ale aj tak ma to znechutilo dostatočne.

,,Dnes bude párty, nechceš sa odreagovať?"

,,Jasné, určite chcem. Hneď vedľa nášho domu!!" Prekrútila som očami, čo nevidel.

,,Zavolaj aj ich," zasmial sa, načo som sa musela zasmiať aj ja. ,,Dnes je u Georga, takže sa nemusíš báť," uchechtol sa. Postavila som sa na dno bazéna a odtiahla sa od neho.

,,Platí," podali sme si ruky. ,,Asi by som mala ísť. Nechcem aby ma takto videli a kým nájdem nejaké veci...."

,,Mne sa takto páčiš," uškrnul sa a obmotal si ruky okolo môjho pasu, čím si ma prisunul bližšie.

,,Tvoj názor ma nezaujíma," snažila som sa dostať z jeho zovretia, ale stále ma pevne držal.

,,To zabolelo!" Chytil sa jednou rukou za srdce.

,,Tak si to pofúkaj," vyšla som z bazéna a pozrela sa na záhradu, či tam ešte sú. ,,Čistý vzduch, idem," usmiala som sa naňho a pokúsila sa preliezť plot, no len pokúsila. ,,Čo tak pomôcť?" Zdvihla som obočie a čakala na jeho odpoveď, ktorá sa nedostavila.

----------------

Nová kapitola, konečne! :D pracujem na dvoch ďalších story, jedna bude 1. septembra a druhá, až keď skončí táto :D

Ďakujem, že sa stále držíme v prvej desiatke ❤️ budem rada ak dáte vote a podaktorí aj komentár ^^

S lalalalááááskou miminnie305 ❤️

Zachránená tmou [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now