•Capitolul 14•

937 64 8
                                    

Allice P.O.V

Eram destul de sigura ca murisem.Dar,cineva mi-a afirmat contrariul.Mi-am deschis lent ochii,vazandu-ma atârnând cu capul în jos,pe umărul unui necunoscut.Am încercat sa tip și sa ies din strânsoarea lui,dar era in zadar.

----Matahala ce ești.Dami drumul!!tip,dandui câțiva pumni în spate.Mergea încontinuu,ignorandu-ma complet.Heii,nenea lasa-ma jos!!!tip pentru a doua oara,simtind cum puterile ma lasă.Am hotărât sa las matahala sa-si continue drumul liniștit,iar eu am început sa plâng.Nu a durat mult,pana ce acesta m-a lăsat jos,deschizand ușă unei camere.M-a împins înăuntru,ajungand sa fac cunoștință cu podeaua.M-am ridicat cu greu din acel loc,privind incaperea.Un loc bine luminat,frumos mobilat si destul de mare.Matahala s-a asezat pe canapeaua crem din camera,relaxandusi picioarele pe masuta din lemn,din fata canepelei.Si-a scos telefonul din buzunarul pantalonilor,ignorandumi prezenta.Am profitat de neatentia lui,incercand sa ies din acel loc,dar cand am deschis usa,m-am lovit de pieptul tare al unei persoane.M-am indepartat de el,privind un baiat cam de 17-18 ani,blond,cu o culoare a ochilor intunecata,ce avea un zâmbet arogant.A intrat in incapere,inchizand usa in urma lui,privind spre cel de pe canapea.Mi-am intors si eu privirea spre el,vazandul cum zâmbea în vicleneste.

----Bine lucrat Ryan!Vei primi maine marfa,asa cum ti-am promis...60 kg de praf.spune cel din fata mea,spre asa numitul Ryan ce se ridica de pe canapea.L-am putut examina mai bine,iar în locul unei matahale de 120 de kg,urate,rautacioase si de culoare neagra cu multa cerneala pe el,era un baiat inal,roscat cu un pirsing in buza inferioara,musculos,deoarece tricoul cel purta aproape exploda pe el.

----Mi-a facut placere sa fac afaceri cu tine,Zack! spune Ryan,arancandumi o privire patrunzatoare,apoi iese din camera.

----Deci tu esti faimoasa Allice.Fiica dusmanului meu de moarte.se auzi vocea blondului,ce se aseaza la o masa de birou.Eu raman privind,incontinuu usa,dar vocea lui impunatoare ma face sa ma intorc.Cand eu fac unei fete complimente ea se uita doar la mine...Nu-mi pot imagina cum un demon  ca tatal tau,are un asa inger de fiica.spune,iar eu privesc,confuza spre el.

----Ce~ce vrei de la mine?imi fac,curaj sa spun

----Iubito,nu vreau nimic de la tine,dar cu ajutorul tau sunt mai aproape de a obtine ceea ce vreau eu cu adevarat.spune el.Raman stana de piatra,inghitind in sec.

----Tata e mort!De ce e el demon?Tu ești cel care m-a răpit.spun,ridicand puțin vocea.

----Atatea întrebări și eu sunt unul singur.Uite cum facem...Eu îți răspund la fiecare întrebare,dar și tu trebuie sa faci cate ceva pentru mine.spune,si un zâmbet pervers  i se conturează pe față.
Gândurile lui,neortodoxe mi-au dat fiori reci pe șira spinării,iar lacrimile nu au ezitat sa reapară.Vazanduna atat de neajutorata,se ridica de la birou,venind spre mine,luanduma de încheietura mainii,traganduma afara din camera.
Am mers după el,printrun coridor lung și întunecat,pana ce Zack  a deschis o ușă.Incaperea semăna perfect cu un dormitor regal.Pat dublu cu baldachin și așternuturi  așternuturi albastre deschis,din mătase,doua dresinguri pe pereți opuși ai camerei,o ușă ce duce spre un balcon din sticla și încă una ce presupun ca este de la baie.Doua noptiere pe părțile opuse ale patului,cu câte-o lampa și o fereastra cât un perete,langa ușă de la balcon.Toate acestea străluceau în bătaia marelui candelabru,ce domina deasupra camerei.

----Iubito,schimbate!Nu mai am mult,si-mi pun gândurile necurate în aplicare.spune,tot cu același  zâmbet pervers,ce imi da fiori.

----Te~te rog!Lasa-ma să plec!Te rog,nu spun nimic nimănui.zic căzând în genunchi,incepand sa plâng în hohote în fata lui.El doar se uita la mine,dar deschide unul dintre dresinguri și îmi face semn spre acesta.

----Cat îmi place când ma rogi.Asa sa faci și atunci când te voi face femeie adevărată.Sa ma rogi sa nu ma mai opresc.spune și îmi face cu ochiul trecând pe lângă mine,apoi iese din camera.

Andrada P.O.V

----Chris,mi-ai promis!!!Ai promis ca te lași de droguri.Sunt total dezamăgită de tine!!tip la el,asezanduma intr-un final pe unul dintre fotoliile din balconul camerei fratelui meu.

----Mda,am promis.Nici acum nu ma cunoști?Andy,pana ce nu o găsesc,drogurile,alcoolul și tot ce nu ma face sa-mi ies din minți,raman la mine!

----Atunci pe mine de ce mai chemat??spun,asteptand sa termine de agitat un pahar cu alcool.

----Să mă ajuți.Nu ești obligata,dar nu cred ca îți va place sa fii împușcată de domnul Așthon,pentru ca nu ai vrut sa-i salvezi fiica.zice el,ridicandu-se de pe jos.

----Ho ma!Nu mai fa pe atotputernicu',pentru ca nici nu am zis ca nu vreau sa te ajut.Du-te și fa un duș,mirosi ca un boschetar,alcoolist,dupa vedem noi cum o salvam.spun,puțin amuzată pe faptul ca intrase în dresing ci nu în baie.

****
Eram toți șase,in living,incercand sa facem un plan pentru salvarea lui Allice.Eu,Chris,Dayana,Nick,Troy și Perry.Troy este un bun prieten cu care m-am întâlnit în sediul lui Zack.
În urma cu doi ani am fost infiltrate în sediul lui,ca spion,dar cand identitatea mea a fost descoperita,Troy a fost cel ce m-a ajutat sa evadez cu viata.Troy este fratele mai mare a lui Zack,dar el nu e ca fratele lui.Isi urăște fratele,pentru ceea ce a devenit din vina unei răzbunări.Detesta ca și el la rândul lui a omorât câteva fete nevinovate,din vina fratelui sau mai mic,ce a avut o influenta destul de mare asupra lui.Cand m-a ajutat pe mine,stia ca Zack v-a afla și îl va crede un trădător,pedepsindul cu moartea,asa ca și eu l-am ajutata la rândul meu,salvandul de fratele sau.Perry este iubita lui,cu o  diferență de vârstă cam măricică..El la fel ca și mine are 24 de ani,iar ea are 19,dar ei se iubesc și asta contează.

----Nick,tu și Chris vă ocupați de arme și oameni.Avem nevoie de o armata întreagă.Zack are putini oameni,dar sunt foarte bine înarmați și extrem de bine pregătiți.Eu și Troy trebuie sa aflam locul unde e ascunsa.Are foarte multe ascunzători,de aceea ne v-a lua cam mult timp,asa ca Dedy și Perry,vor trebuii sa acționeze ca ținte.Ele sa fie un fel de momeala pentru Zack,dar pana atunci trebuie sa le pregătesc întrucât sa fie convingătoare.explic eu,in asa fel încât sa fiu inteleasa.

----Deruleaza...Dedy a mea sa fie ținta pedofilul ala,nebun?spune Nick,devenind agitat

----Da,nu trebuie sa te ambaleazi așa.Perry v-a fi cu ea,nimic rău nu se va întâmpla.îl liniștesc,dar cel mai bine la liniștit Dedy,printrun sărut.

************************************************

Gata încă un capitol....Sper sa va placa,miiiliarde de scuze pentru întârziere mii de pupici pentru voturi și nici nu ma-ti dat uitării.Va iubesc pantalonilor și dacă sunt greșeli vă rog să mi le spuneți intr-un comentariu....Pwpici pufoși =^.^=

CenușăreasaWhere stories live. Discover now