*Capitolul 3*

1.2K 85 5
                                    

Intrata in bucatarie,am vazut-o pe Elinor facand pasi repezi spre mine.Se oprese la 2 cm distanta de mine,privindu-ma furioasa.Deodata palma ei face contact cu obrazul meu stang,atat de puternic incat imi intoarce privirea in partea opusa.Lovitura primita,fiind atat de puternica incat ma dezechilibrez,cazand in genunchi.

—Cumi iti permiti sa imi faci fata de ras in fața întregului liceu?intreba ea scuipand cuvintele,tare și raspicat.

—Imi-imi pare rau.Nu-nu am vrut!imi cer iertare umilindu-ma in fata lor.

—Normal ca iti pare rau.Ai stricat o haina de firma foarte scumpa.Era bluza mea preferata iar tu ai stricat-o.incepe Maya sa joace teatru,prefacandu-se ca plange.

—Lasa scumpo!Iți cumpara mama alta bluza mai frumoasa și poate iți cumpar si o mașina...!o alinta Elinor,trecand pe langa manie,dar vipera se oprește in tocul usi si imi zice invingatoare.

—Si nu uita sa pregatesti cina.imi spune Maya indepartandu-se de mine,razand cu mama ei.
Ma ridic,putin ametita,mergand spre camera mea,unde imi schimb hainele cu care am mers la scoala,intr-o pereche de pantaloni scurti de treining si un tricou gri simplu.
Am coborat in bucatarie,unde aveam sa pregatesc cina,normal fiind singura ce stiie sa faca asta.Mi-am luat din dulap ingredientele necesare,pentru prepararea pastelor si a puiului la cuptor cu garnitura de legume,apucandu-ma de gatit.In jur de 20 de minute mia luat sa prepar cina,iar cand a fost gata mi-am chemat ,,familia" la masa,eu plecand in camera mea.
  M-am apucat de invatat,apoi observand ca se facuse destul de tarziu,mi-am facut ghiozdanul pe maine.M-am bagat in pat invelindu-ma,adormind instant.
  *****
Adoua zi dimineata m-am trezit din cauza tipetelor disperate ale Sharei si Mayei.M-am dus in camera lor fara sa ma schimb sau aranjez pentru scoala,pregatindu-le pe ele.
  Cand am fost gata m-am pregatit si eu de scoala fara cea mai mica picatura de viata in mine.
Ajunsa in curtea liceului aceeasi rutina zilnica incepuse,dar ma obijnuiam cu ideea ca acest lucru nu se va mai sfarsii niciodata.
Prima ora aveam romana,iar dintr-o data gandul mi-a zburat la piesa si noul coleg,de care profesoara Malyck ne-a povestit ieri.Intrata in clasa a spus extrem de entuziasmata.

—Cum bine stiti de ieri,azi vom afla cine,ce rol va avea in piesa si cine este noul vostru coleg.Asa ca vreu sa il invit in clasa pe domnisorul.....Max Adems.cand am auzit ca Max va fii noul nostru coleg de clasa,mi-am ridicat privirea din manualul de romana prividul cum inspecteaza clasa.Cand mi-a intalnit privirea,s-a incruntat iar eu am privit dinou micile citate din manual.Van,vazandu-mi reactia m-a batut incurajator pe spate șoptindu-mi un ,,Va fi bine".Vocea profesoare se facuse dinou auzita atragandu-ne atentia.

—Max,te rog sa iei loc intr-o banca,iar acum sa revenim la urmatorul lucru.Rolurile.Eu am numele fiecarui personsj din poveste,spune aratandu-ne un bol cu biletele.Iar voi veti extrage cate un bilet.Va voi chema pe rand dupa catalog.ne explica ea.Primul la catalog este Max.
El se ridica plictisit din banca luand un bilet.Max il priveste plictisit,apoi spre indemnul profei isi spune rolul.

—Printul.spune asezandu-se la locul sau.

—Bine.Urmatorul la catalog este,Vanessa Bryllnei.o striga profa pe Van care se indreapta increzatoare spre catedra.Extrage un bile si isi spune rolul incepand sa rada.

—Zana cea buna.spune si se intoarce in banca.totul a decurs la fel de plictisitor,pana cand mi-am auzit numele.

—Allice Klarck.
Am mijit ochii,iesind din banca mai mult impinsa de catre Van,pasind incet spre catedra luand un bilet.

—Allice,te rugam sa ne spui ce rol ai primit.
Am inghitit insec deschizand usor biletul.Am marit ochii privind,rolul primit apoi cu vocea tremurata am raspuns

—Ro-rolul meu este.....!

Heii...!
Nou capitol.!Sper sa va placa...Stiu e cam plictisitor dar atat am putut face la 23:30.La media este Max si daca sunt gresrli...scuze Pwp

CenușăreasaWhere stories live. Discover now