☆Capitolul 12☆

1.1K 75 12
                                    

Încercarea mea de a adormi,eşuează atunci când uşa camerei se deschide,în pragul iei stând un Chris foarte bine îmbrăcat.Mă ridic în şezut,privindul comfuza.

-Unde este calul alb,prințu-le?îl intreb,pe fata mea formandu-se un zambet.

-Nu am un cal alb,dar am un BMW negru în garaj.spune,venind spre mine şi asezandu-se pe marginea patului.

-Bravo!Dar tot nu îmi dau seama de ce esti îmbrăcat aşa.

-Am fost invitat la ziua unui prieten,se ţine în cel mai renumit club şi m-am gandit sa te iau cu mine.îmi explica,iar eu îl privesc amuzată.

-Mda..Eu şi cluburile nu facem perechea perfectă.îl instiintez,punandu-mi capul pe pernă.Chris se ridica în picioare,eu privind amuzată spre faţa lui.

-Mai stii ce mi-ai spus azi?întreabă cu un zâmbet ce îi ajungea până la urechi.Privirea mea se pierde în spaţiu,în minte derulanduse scena de azi-dimineaţă,în care eu am spus ca îi raman datoare.Mi-am dat ochii peste cap,apoi i-am aruncat o privire urâtă.

-Pff,bine!cedez,dar înainte să îl las să se bucure de victorie îi spun,destul de stanjenita,dar nu reuşeam să zic un cuvant.Chris,vazandu-ma neliniştită şi nici nu mă pregăteam de plecare,întreabă confuz.

-S-a întâmplat ceva?

-Păi,nu prea am cu ce sa mă imbrac şi...!spun,lăsând privirea în jos,dar Chris se apropie mai mult de mine,ridicandu-mi bărbia cu două degete,apoi spune.

-Văd că nu ne-am înţeles!Tot dresingul Andradei este la dispoziţia ta.Şi aşa când vine acasă,pun pariu că îl va arunca cu totul.Aşa că du-te şi te pregăteşte...îmi spune,ieşind din cameră.Am stat puţin pe gânduri,apoi m-am hotărât să aleg din miile de haine,o rochiţă albastră închis,cu un model de dantela la bust şi o cureluşă în talie.Puţin mai sus de genunchi,ce am asartato cu o pereche de pantofi cu toc cui,nu foarte mare tot albastri,din catifea.Mă simţeam ciudat,fiind prima dată cand îmbrac o rochie si urc pe tocuri.Parul l-am lasat pe spate,apoi am coborât la Chris,ce rămăsese fără pic de glas,atunci când m-a vazut coborând scările.Tot ce a mai putut spune este doar,, Frumoasă",pe mine facandu-ma să înroşes.După ce a ieşit din transa,mi-a intins mana,spunand...

-Mergem?

-Da,cred!raspund şi îmi prind mână de a lui,mergând spre BMW-ul,ce ne aştepta în faţa porţi.Ne-am urcat în masina super scumpă,pornind spre clubul unde se ţine petrecerea.
După un drum de 30 de minute,în care nimeni nu a scos un cuvânt,ajungem în faţa unui club,ca cele de la Hollywood,muzica auzindu-se din parcare.Intraţi în club,ne-am facut loc printre corpurile transpirae,ce se distrau pe ringul de dans,ajungand într-un final la o masă din mijlocul localului,unde se aflau un baiat foarte bine aranjat,saten,iar culoarea ochilor era foarte greu de observat,din pricina intunericului ce se afla în club.Lângă el se afla o fată,cu trăsături ale feţei foarte frumoase,fiid puţin mai înaltă decât băiat.Parul ei şaten,era bine aranjat intr-un coc împletit,ce se asorta cu ochii ei rotunzi.Dupa trăsături mi-am dat seama că este o mulatră.Baiatul se ridică de lângă ea,venind spre Chris şi dând mâna prieteneşte,apoi privirea lui se sţinteşte pe mine.

-Nici,sărbătoritul!Încântat să te cunosc...!spune încercând să imi afle numele.

-Allice!raspund,iar el mă trece spre masa unde se afla mulatra.Nici se aşează lângă fată,iar eu aproape intrat în Chris,la cât de aproape eram de el.Frumoasa mulară se uita la mine,zâmbind prietenos,apoi prinde curaj şi spune.

-Dayana!Dar îmi poţi spune Dedy...spune,creionandu-se pe faţa ei un zambet ce lasa la dantura ei perfectă.

-Allice!spun zâmbind şi eu la rândul meu.Nici se apropie de Dedy,soptindui ceva la ureche,apoi ea se ridică de la masă zicând.

-Alle,haide să dansăm!zice,eu uitandu-ma puţin stanjenita la ea.

-Hai,du-te.se auzi voce lui Chris din stânga mea.Fără să ripostez,ma ridic de pe canapeaua din piele neagră,mergând cu Dayana spre un grup de fete şi băieţi,ce se aflau la bar.Cu cât ne apropiam i-am putut observa pe....

CAPITOL nou....Sper să vă placă şi va rog să lăsaţi comentari...Apropo multumesc că am ajuns la 1,53mii de vizualizări.Mulţumesc mult ♡♡♥♡♡♡♡♥.....La media este rochia purtată de Allice.Pwpici.♥♥♥♡

CenușăreasaWhere stories live. Discover now