"Ne može biti tako grozno."

267 36 11
                                    

(A/n: inline comments?)

Thalia's P.O.V.

Bol, bol, bol i samo bol.

Nemam snage otvoriti oči, glava me ubija. Imam osjećaj kao da mi netko zabada nož u glavu iznova i iznova. Sve što osjećam je bol u glavi. Zadnje čega se sjećam da smo zajedno popili bocu konjaka i načeli šampanjac, i to je sve. Dalje od toga ne ide. Zašto sam morala piti toliko?

Povratio mi se osjet u tijelu te sam postala svjesna svog trenutnog položaja. Ležala sam na leđima, a ruke su mi visjele preko ruba kauča. Osjećala sam težinu nečega na prsima. Polako sam otvorila oči.

Na meni je ležao Ethan sa glavom na mojim grudima.

Uspjela sam potisnuti uzvik iznenađenja. Otkud on na meni? Što smo, pobogu radili? Pogledala sam ostale. Ryan i Hayley bili su toliko isprepleteni na drugom kauču da se činilo kao da su dvoglavo čudovište. Amber je spavala na podu ispod stolića grleći bocu.

Iz sveg srca se nadam da nismo napravili neku nevolju.

Čupava Ethanova glava promeškoljila se na mojim grudima. Obrazi mi gore od neugode. Moram ih probuditi, ne može više ovako. Na stoliću do mene ležala je prazna boca konjaka, taman na dohvat ruke. Uzela sam bocu i udarila njome o rub stola.

Učinak je bio trenutačan. Ethan se trgnuo i digao sa mene, Hayley i Ryan su se u panici pokušali odvojiti, što je rezultiralo njihovim padom sa kauča na pod, a Amber se pokušala pridići i svom snagom udarila glavom o stolić.

"Koji vrag se ovdje dogodio?" upita Ethan zbunjeno gledajući sve oko sebe.

"Napili smo se, nije li očito?" kažem i pokušam se podići sa kauča. Zateturala sam te spektakularno pala na pod i usput oborila Amber.

"Koliko smo popili?" mamurno upita Hayley. Njena jučer uredno počešljana kosa sad je ličila na lavlju grivu.

"Da vidimo..." počne Ryan i sagne se kako bi mogao pročitati natpis s najbliže boce. "Ovdje je šampanjac iz 1932. godine."

"Kod mene je vodka." hrapavo će Amber podižući u zrak bocu koju je donedavno grlila.

"Ovdje su konjak i vino." kaže Ethan pokazujući na boce koje su bile pored kauča.

"Čudo je što smo ostali živi." primjetim i uspravim se.

"Trebali bismo provjeriti što smo sve napravili." savjetuje Amber. "Zadnje što se sjećam je da smo igrali istinu i izazov."

"Već vidim da će tu biti svega i svačega." mrzovoljno će Hayley.

Na stoliću sam spazila svoj mobitel. Otkud on ovdje? Zar nije bio u mojoj sobi? Dohvatila sam ga, otključala zaslon te ušla u galeriju.

Imam 50 novih slika.

Sa strahom sam otvorila mapu i počela listati slike. Hayley i Ryan koji se grle, Amber nateže bocu, Ethan pada preko Amber, Hayley me privlači u medvjeđi zagrljaj, Hayley ljubi Ryana, Amber ljubi bocu. Kada sam naišla na sljedeću sliku, moj osjećaj u nogama nestane.

Ethan i ja se ljubimo.

Ethan i ja. Kako? Zašto? Zašto se to moralo dogoditi? Ako Chris sazna...

Zašto misliš da će Chris saznati? Prestani biti takva kukavica i paničar!

"Thalia?" upita me Ethan. "Je li sve u redu?"

Podignem pogled prema njemu. Lice mu je odavalo koliko je zapravo zabrinut, koliko zapravo brine. Na trenutak si dozvolim utapanje u onim smeđim očima. Nisu nimalo poput Chrisovih. Chrisove su tamnije i ozbiljnije, no Ethanove zrače pozitivnošću i vedrinom.

AngelWhere stories live. Discover now