Chapter 23 || Хари, искам да правим секс.

2.6K 141 15
                                    

Честит рожден ден, Лиамчоо. <3 *О* Да ни е жив и здрав, да има много късмет и все така да ни радва. Дано някой ден дойде в България с момчетата ;с ;д.

#Jonny

*Гледната точка на Лиам*

Събудих се от дразнещия звук на тъпата ми аларма. Зарових главата си във възглавницата, опитвайки се да заглуша звука от алармата, но това не помогна. Изсумтях, заставайки в седнало положение с полузатворени очи и започнах да търся къде съм хвърлил телефона си. Накрая го намерих под леглото. Взех го и изключих най-сетне тъпата аларма. Как за бога се е озовал там? Ох, деня ми почва страхотно. Прекарах пръстите на ръката си през без това вече разрошената си коса и се насочих към банята.Измих си зъбите и лицето. Съблякох боксерките си, заставяйки под душа, а водата обля тялото ми. След няколко минути спрях водата, излизайки от душ кабината и обвивайки кръста си с една огромна памучна кърпа. Разроших косата си, махайки водата от нея. Върнах се в спалнята, приближавайки се до гардероба. Огледах дрехите в него, но нищо не грабна окото ми. Да може да звучи гейско, но все пак днес съм на работа. Все пак бях заместник директор на фирмата на баща ми. Извадих една бяла риза, черен чифт панталони и синьо сако. От шкафа извадих черна вратовръзка. Облякох се набързо и отидох в кухнята, сипвайки си кафе. Чувствах се толкова изтощен, че ми се щеше да се върна в спалнята и да се пльосна на леглото. Доизпих кафето си и грабнах ключовете на колата от барплота. Отворих вратата, заключвайки я и тръгвайки по стълбите. Излязох от блока, влизайки в колата и потеглих към офиса.

***

#Selly:

*Гледна точка на Ребека*

Горещо. Много ми е горещо. Усещах нещо тежко върху себе си. Отворих бавно очите си, но мигновенно ги затворих. Сутрешните слънчеви лъчи нахлуваха без позволение през огромния прозорец в хола. Чакай малко? Холът? Разтворих леко едното си око, а единственото, което видях бяха любимите ми шоколадови къдрици на Хари. Приспособих се към светлината и отворих очите си. Хари бе положил главата си на корема ми, а ръката му бе обвита около кръста ми. Дишането му беше спокойно и равномерно. Не се сдържах и прокарах ръката си през меката му коса. Продължих с действията си, при което Хари се размърда леко. Надигна се от корема ми и ме погледна сънено. Когато ме видя се усмихна леко и отново се излегна на корема ми, а аз пак се заиграх с къдриците му. Несъзнателно съм ги дръпнала леко, при което Хари изстена, а аз се засмях.

If I Stay || Harry Styles. ||Where stories live. Discover now