Kapitola 4

324 18 5
                                    

•••••• Bára ••••••

Ráno jsem se probudila s mírnou kocovinou a bez kraťas.. Cože!? Jak se mi to povedlo? Že by Alex? Hm.. Není tady.. Aha je v koupelně..

Co se včera všechno stalo!?
Pila jsem, tancovala s Alex, dala si pusu s Alex.. A líbilo se mi to.. Aha.. Že bych byla lesba? Nee.. Líbí se mi i kluci.. Takže jsem tím pádem.. Hm..

"Haló.. Země volá Báru!" lekla jsem se "huh co?" řekla jsem trochu zmateně "mluvim tu už na tebe 5 minut.. Jsi v pohodě?" začala se smát "aha.. Jo jsem.. Kolik je?" musela jsem se zeptat byla jsem fakt mimo " 08:25" řekla Alex když se koukla na svoje hodinky který měla na pravé ruce "takže do snídaně zbývá něco málo přes půl hodiny co?" "Jo asi nějak tak" odpověděla Alex "Heh.. Pamatuješ si něco ze včera?" zeptala se mě z ničeho nic "ehm.. mno.. Já.. No.. Něco málo si pamatuju.. Hlavně tu p-pusu" poslední slovo jsem zašeptala a skousla si spodní ret..

Alex ke mě přišla a sedla si vedle mě na postel " No.. A.. Co na to řikaš? Libilo se ti to? Zeptala se mě "No.. Víš.. Já.. Já.. Jo líbilo se mi to.." znovu jsem si skousla ret a koukla se na ní ona se jen usmála "heh.. A chceš znova?" usmála se perverzním úsměvem. Jen jsem příkývla že ano..

Alex se usmála.. Pohladila mě po tváří a nahnula se ke mě.. A já zavřela oči.. Konečně je spojila.. Skousla mi spodní ret a tak si řekla o vstup do mých úst.. Nelíbala jsem se poprvé.. Heh.. Ale poprvé s holkou.. A popravdě.. Bylo to lepší jak s klukem.. Alex byla něžná ne tak jako kluci.. Ti jdou na to rychle samozřejmě ze ne všichni.. To vim..
Alex se odtáhla..

"Tak co?" usmála se "Páni! Tohle. Bylo. Naprosto. Boží!" začala se smát a já s ní
Koukla jsem se na mobil kolik je 08:45.. Twl co!? To jako fakt!? Hustý!

"Ehm.. Alex?" zeptala jsem se nervózně "Huh? Ano?" "No.. Já.. Já.. Fuck! Já jsem asi bi" řekla jsem a sklopila pohled k zemi.. "Jo já vim" zvedla jsem pohled k ní "Cože!? Jak to můžeš vědět?!" zeptala jsem se vyděšeně  "heh" usmála se "Víš jak se říká že homosexuálové mají "gayradar"?" (já opravdu netušim jestli to je fakt pravda ale podle všeho to tak je u homosexuálů takže psssh)
"No.. Jo vim no.. A co to má společného s tebou?" udivila jsem se "No má to společný to že já jsem na slečny.. Takže ten " radar " mám.. A já si to myslela tak jsem si počkala" usmála se

×××

"Kam si sednem?" zeptala se mě Alex když jsme šly na místo kde budou tancovat "Já nevim.." "co tamhle?" ukázala úplně na kraj vystouplého hlediska "Jo to by šlo" usmála jsem se a sedli jsme si.. Asi v půlce představení jsem chytla Alex za ruku.. Usmála se na mě.. A propletla si se mnou prsty.. Aww!

Když skončilo představení pustila jsem její ruku ona taky abychom mohly zatleskat..

Šly jsme do chatky se prevliknout do lesa.. Vzala jsem černý tričko The walking dead a červený kraťasy no a jak jinak černý vansky..

Alex se na mě dívala a něco psala na mobilu.. Přišla jsem k ní, mobil jsem ji vzala a vypla.. Položila ho vedle ní. Koukla jsem ji do očí.. Usmála se asi tušila co chci udělat.. Dala jsem ji jemnou pusu na rty.

Ale ona si mě na sebe posadila.. Takže jsem na ni seděla obkročmo.. Přitáhla si mě k sobě blíž.. Skousla mi spodní ret.. Takže si žádala o vstup, vyhověla jsem jí.. Nechala jsem jí ať ona určí tempo.. No.. Ale díky nedostatku kyslíku jsme se musely odtáhnout.. "To bylo co?" usmála jsem se na ní "No.. Tohle bylo něco co si chtěla" vyplazla na mě jazyk "No jasný" praštila jsem jí lehce do ramene a dala jí pusu "měly bychom jít" vzala jsem jí za ruku..
Jenže ona si mě k sobě přitáhla zpátky a začala mě líbat. Odtáhla jsem se "měly bychom už vážně jít" "fajn.. Ale budem pokračovat" usmála jsem se..

×××

V lese jsem byla s Alex v "týmu" na sbírání borůvek.. Šly jsme dál od naší skupiny abychom měly klid na sbírání borůvek..

Alex se ohla a já měla krásný výhled na její boží zadek nevydržela jsem to.. Položila jsem pixlicku na borůvky na zem a šla směrem k Alex..

"Ale ale ale.. Copak to tu máme" řekla jsem zvrhlim hlasem a chytla Alex za boky. Lekla se otočila se na mě " Ty seš blba.. Já se lekla " začala se smát "Promin.. Odpustis mi to?" ruce jsem měla pořad položený na jejích bocích a ona ty svoje dala okolo mého krku..
"No.. Mohla bych.. Ale něco za to chci" usmála se a skousla si ret " Ty se nezdáš" zasmalá jsem se a ona taky..
Dala jsem jí teda pusu.. "Ještě" zamumlala když jsem se odtáhla vyhověla jsem ji.. "Půjdeme sbírat ne?" řekla jsem když jsem se otočila od ní "Asi jo " usmála se..

Když jsme měly nasbíraný borůvky až po okraj šla jsem si sednout pod strom a opřela se o něj.. Přišla Alex a sedla si na mě obkročmo "Copak to děláš?" zeptala jsem se "Ani nevim.. Mám si sednout jinam?" zeptala se smíchem  "Na to zapomeň.." usmála jsem se a políbila jí skousla mi ret a vklouzla do mých úst, bojovala jazykem o dominanci.. nechala jsem jí tedy..

Po 10 minutách intenzivního líbání jsem jí chytla za boky a pomalu jí položila na zem koukla jsem jí do očí
"Jsem tak nadržená" zamumlala Alex v polibku "Já taky.. Ale nechci nic uspěchat.. Chápeš ne?" ležela jsem nad ní "Já taky ne.. Chápu.. S jednou holkou jsme na to šly až moc rychle.. Hned po měsíci chození s ní jsme to.. No.. Však víš.." začervenala se "Takže.. Ty už taky nejsi panna?" zacervrnala  jsem se tentokrát ja"Nejsem.. Ty taky ne jak tak vidim" usmála se "Nejsem no, měly bychom jít" "máš pravdu jdeme"

Ruku v ruce jsme šly než jsme došly k naší skupině..

Když jsme došly do chatky pustily jsme si Hollywood undead a začaly zpívat na hlas.

We are young,

But we have heart,

Born in this world as it all falls apart!

We are strong,

But we don't belong,

Born in this world as it all falls apart!

I see the children in the rain like the parade before the pain

I see the love, I see the hate,

I see this world that we can make.

I see the life, I see the sky,

Give it all to see you fly

Yes, we wave this flag of hatred,
but you're the ones who made it.

Watch the beauty of all our lies passing right before my eyes

I hear the hate in all your words

All the wars to make us hurt

We get so sick of so sick,
we never wanted all this.

Medication for the kids with no reason to live!

So we,

March to the drums of the dammed as we come!

Watch it burn in the sun - we are numb!

Jak jsem na ní koukala jak zpívá uvědomila jsem si jeden fakt.. A ten.. Že jí mam asi až moc rada. Spis ji asi mi- miluju?

Ahoj lidi!:D po dlouhý době je tady další díl.. Heh.. Nemám ráda když díli vycházejí po měsíci ale sama to dělám.. xD Bylo víc důvodu proč jsem nenapsala další část nebudu sem psát jaký (nikoho to stejně nezajímá:D)
Proto je tady ta část delší a je jinak uděláná (asi jste si všimly)
Dobrá zpráva je ta že mám nápady na tuhle story.. A začala mě i trochu bavit.. Heh.. Snad se dá číst..
Chci vám poděkovat za votes a comments ^^
Nečekala jsem že by to někdo četl.. Heh.. Tudíž když to někoho asi baví.. Budu psát.. Hihihi.. A zase se vykecavam bože!:D
Pardón:D
Doufám že se díl líbil:D
A jak píšu pokaždé comments a votes potěší ^^
Arigato za přečtení ^^

Excess HumanWhere stories live. Discover now