Kapitola 10

167 7 0
                                    

Rano jsem se probudila a prvni co jsem videla byla Mí. Jeste spala. Je tak kawaii kdyz spi..

Koukla jsem se na mobil kolik je hodin.. ou je 11:39 celkem jsme spali dlouho

Pozoruji ji a vidim v jejim obliceji smutek, klepe se a ja nevim co jeste.. najednou se probudi a kouka vyjevene "Copak zlato?" "Mela jsem nocni muru.. ze jsem prisla o tebe.." "Oh honey.. to se nestane" nahla jsem se k ni a dala ji pusu na tvar..

"Vis co? Dneska budem jenom v posteli ano?" "To beru" usmala se..

Koukam se na ni a ztracim se v jejich uzasnych cokoladovych ocich. Jeji usmev ve mne vzbuzuje radost a motylky. Jeji doteky jsou hrejive a tak povzbudive. Je to strasne krasny pocit, kdyz me drzi v naruci a rika jak me ma rada..

Z niceho nic pribehne jeji pejsek Sebastian a zacne poskakovat jako sileny a zacne olizovat me i Mí. Zacneme ho obe drbat na brisku a davat mu pusinky na brisko a na hlavicku. Je to fakt uzasny pejsek.

Koukame vsichni na novy MV od BTS a je opravdu nadherny.. Suga tam je hrozne cute a Jimin s J Hopem jsou asfghs.. vsichni jsou naprosto dokonaly.. njn I NEED U je uplne aaaaa

Dneska je teprve sobota.. takze mame jeste den volno, coz se nam hodi uplne dokonale.
Rodice si Mí hrozne oblibili, maji ji radi jako vlastni. Dokonce i Míini rodice se znaji s temi mojemi a vychazeji spolu dobre. A porad rikaji kdo znas dvou prijde jako prvni ze je v tom nebo kdy bude svatba. Jsou hrozne prasteny.

S Mí jsme se rozhodly, ze si poridime krecky. Jeden bude u me (kluk) a druhy u ni (holka). Budem je brat s sebou aby byly spolu.. znate takovy ty cute shity co si delaji pary ne? Tak to my delame furt.. protoze vztah je o tom delat cute af veci a ne se furt ocicmavat a mrd#t se.

Najednou uz je kolem osme vecer a my se rozhodly se jit najist.. Mí mamka nam pripravila palacinky..

Lezime v posteli a drzime se za ruce. Koukame si do oci a usmivame se. Dame si dobrou noc a usiname...


×××××× Sen ×××××××

Jdu parkem a brecim. Proc? Rodice se hadaji, braska to nese hrozne spatne, v rodine bylo umrti, me se zjistila nejaka nevylecitelna nemoc nebo co.. nejak se o ni nestaram. Nezajima me.

Sedam si na lavicku a necham plac stekat po tvarich a vytahuji si cigarety z kapsy. Kdyz v tom nekdo mi hodi neco pres hlavu a prasti me do bricha a nekam me tahne..

Nevim jak dlouho jsme jeli ale byl to samy hrbol. Najednou zastavili. Zavreli dvere a vzali me a nekam me vedli. Sundali mi to z hlavy a hodily me do nejake mistnosti. Vypadalo to jako nejakla cela pro vezne..

Zacala jsme mlatit at me okamzite pusti. Prisel jeden z nich s maskou na obliceji a za nim dalsi. Jeden me chytnul tak abych se nemohla hybat a ten druhy do me mlatil jako do boxovaciho pytle. Pak mnou hodili na zem a zacali do mne kopat. Zacala jsem brecet. Odesli...

Lezim na zemi, schoulena do klubicka a brecim. Chci domu, chci k mamce a tatkovi a videt zase Andyho jak si hraje s dinosaury.
Nevim jak dlouho jsem tam tak lezela a brecela ale po nejake dobe jsem usla. Vzbudilo me az to, jak po me strikali studenou vodou z hadice a rvali budicek.

Jeden z nich sel bliz ke me a chytli me pod krkem a nadzvedl me tak, abych nedosahla na zem. Takze me skrtil. Pustil me. A ja zacala lapat po dechu..

Hodili po me neco, asi jablko. A piti. Mam to pry na tri dny.. nevadi. Bez jidla uz jsem vydrzela davno..

Nevim jak dlouho tu jsem ale furt to jde do kola. Prijdou, zmlati me, udelaji se na me nebo me znasilni a odejdou.. jsou hodny ze aspon s kondomem.. jinak to jsou kurvy..

Premyslim nad tim, ze se tu nejak zabiju ale nic tu neni.. tedy az na nejakou sklenenou lahev s nejakou tekutinou. Aspon to urychlim ze?

Sahnu po ni ale jeden z nich co hlidal si vsimnul, ze se hejbu a tak vzal klacek nebo tyc nevim a zacal me tim mlatit. Kxyz videl, ze uz se nehejbu skoro. Prestal. Rozepnul si poklopec, stahnul mi kalhotky a vsunul svuj úd do me zadnice. Pres tu bolest jsme ho nevnimala. Chtela jsem domu. Kdyz se evidentne udelal. Odesel.

Zkousela jsem se zvednout ale neslo to. Vsechno me bolelo. Citila jsem, ze kazdou chvili nastane ta doba kdy zavru oci uz navzdy. Kdy konecne budu mit ten svaty klid..

Ja uz tak dal nemuzu, zvedam se a rozbijim tu sklenici. Strepy. Beru je do ruky a rozrezavam si telo, ktere uz je tak dost z ohizdene. Padam na zem vidim krev a cekam na posledni nadech..

Najednou slysim vystreli a jak nekdo rve ruce na horu. Nekdo vyrazil dvere ale to ja uz mela cerno a nic jsem nevnimala. Citila jsem, ze ta chvile na kterou cekam je konecne tu. S usmevem usinam....

To be continue...

Ahoj lidi!:) jsem tady zase^^ jsem v poradku:D ikdyz to Polsko aka Osvetim mi dali teda hodne zabrat na psychice:/
Fakt.. pokud jste citlivejsi nejezdete tam. Probrecite to tam jako ja:D je to fakt silny.. a je asi videt, ze se to podepsalo i na te story:D no co? Meli jste s tim pocitat, ze to bude podle nalady a psychiky:D
Ale tak snad se vam dil libil^^
Hvezdicka ci komentar me potesi a zahreji u srdicka. Dekuji vam, ze to ctete.

Love you all

Arigato^^

Excess HumanWhere stories live. Discover now