Kapitola 9

160 10 0
                                    

Je to už nějaký ten pátek, co s Madison děláme toto.. pro mě to neni dobré, protože jsem buď do ní zamilovaná a nebo jsem prostě divná..

"Platí teda ten dnešek?" "Jojo platí. Jen jsem teda nedomyslela na jaky film či seriál se budeme koukat" zasmála jsem se a Madison taky. Když se usměje udělá jí to takový malinkáté ďolíčky. Je to mega cute. "To nevadí! Budeme koukat na anime" zasmála se.

Mam v plánu jí dneska říct jak moje city k ní vypadají..

×××× pozdeji toho vecera ××××

"Uhni kamo, tam budu ja" smeje se. "A to rekl jako kdo KAMO" smejeme se "Ja!" Zacala jsem ji lochtat a zacala se smat a do toho chrochtat. Koukame se vzajemne do oci. Naklanim se k ni a polibim ji. Neprotestuje.

"Vis Mí.. ja nevim co se semnou deje. Ale chci s tebou byt kazdickou sekundu co je. Chci citit tvou vuni. Chci lezet vedle tebe. Poslouchat te jak mluvis o blbostech co te prave napadnou. Sledovat te, jak pokazdy kdyz si chces psiknou zakroutis nejdrive nosem a pak az si psiknes.. Nevim proc zrovna ty. Mam te rada. Ale nechci si nase kamaradtvi s vyhodami i bez nich zkazit.. mam te rada..." zacala jsem brecet

"Báj... to si mela rict driv.. ja k tobe taky neco citim.. ale uz od prvniho setkani.. zaklepala jsem ti na rameno schvalne..
Taky te mam rada. A nechci si to pokazit chozenim spolu.." spadla ji slza

"Pojd sem" rikam a obejmu ji "Proc se ti deje?" "Co tim myslis?" "Proc se zamiluji do nekoho koho mam rada.. a dopadne to zase rozchodem a sebevrazdou.. oba dva pred tebou na to spechali.. ale ja chci nekoho s kym se muzu koukat na filmy. Psat si every day. Objimat se. Drzet se za ruku a libat. Nechci s nim spat. My spolu taky nespali.."
"Ja chci to same.. ja nejsem jak vetsina dnesnich holek, ze zacne slat s nekym hned.. " "Miluji te" "Ja tebe taky"

Obe brecime a objimame se. Po nejake dobe si uvedomime, ze nam v pokoji hraje Zayn.. zrovna tam hraje Drunk.. koukam se ji do oci. Setru ji slzu a dam ji pusu..

"Spolu to zvladneme..." usmeje se "Kounem na Harry Potter- vezen z azkabanu?" "Jo.."
Koukame se na HP ale ja ho stejne nejak nevnimam.. soustredim se na tu osobu vedle me, ktera me drzi za ruku a rekla mi, ze me miluje

"Jsem unavena.. nepujdeme si lehnout?" rikam "Jo.. ale budu ti vypravet pohadku at lip usnes" "Dobre" usmeji se

Drzi me za ruku a hladi po vlasech.. jeji hlas me uklidnuje..

Pak uz citim jeji rty na cele a jak si polozila hlavu na me rameno...

Usinam a vrham se do sveta fantazie..

Ahoj lidi!:D po mesici jsem tady zas xD
Z par duvodu.. jednak, ze uz to nevyslo nejakou dobu:D a ze presne za tyden touhle dobou budu v Polsku, protoze jedeme na vylet do Osvetimi:D koncentraky xD

A pak jeste nejaky kvetinkovy den ci co.. takze budu hotova hrozne xD takze by nevysel dil zase delsi dobu:D

Okay.. jo pisu to bez carek, hacku a tech svinusek.. pac je to tak lehci a stejne tak vsichni pisete:D

Snad jsem udelala radost nekomu, ze vydam dil v pondeli^^

Mam vas rada lidi a dekuji, ze tuhle smes pocitu a myslenek mich ctete. Vazim si toho. Kdyz date hvezdicku nebo komentar tak me to hreje u srdce a vim, ze to ma cenu..

I love you all!^^

Arigato za precteni^^

Excess HumanKde žijí příběhy. Začni objevovat