12.Bölüm: "Kasırga"

4.8K 200 35
                                    

Multimedya : Jessica Black. (Gerçek adı : Mackenzie Mauzy)

Playlist : Güntaç Özdemir - Benimle Yan

Bölüm içinde geçen diğer bir şarkı: Model - Pandalar

İthaf edildi : -asosyalpanda-

Keyifli Okumalar


------------------------------

(Zeynepten)

'Seni dinlememek dünyanın en güzel şeyi, hayatım.'

'..Seviyo..'

Saat 04.29'du. Şafak sökmek üzereydi yani. Hiç uyumamıştım, daha doğrusu uyuyamamıştım. Aklımı saçma düşünceler kemirmeye başlamıştı. Durduramıyordum da en kötüsü. Kendimi, şu notun arka kısmında yazan şeyi düşünmekten alı koyamıyordum. Beni ilgilendirir miydi ki?

Odaya Defne girince yatakta biraz daha doğruldum. Yanıma geldi ve yatağın bir köşesine oturdu. Bir süre ağzı açık bana baktı. Çok mu kötü görünüyordum ya.. dün gece eve geldiğimde Defne ağlayarak karşıladı beni. Ona iyi olduğumu ve hiçbir sorun olnadığını anlatana kadar göbeğim çatlamıştı.

"Bu halin ne ya! İnanmıyorum, hiç uyumadın değil mi? Aklına mı geldi dün sürekli? Yanıma gelseydin ya." dedi. Beni düşünmesi hoşuma gidiyordu. Kafamı aşağı eğdim ve dudaklarımı ıslattım.

"Evet, dünü unutamıyorum." dedim sesim beklediğimden de kısık çıkmıştı. Sonra dayanamayıp birkaç şeyi anlattım. Defne ilk defa beni kesmeden dinlemişti. Yatağın ortasına doğru çekildi ve bağdaş durarak oturdu.

"Şimdi, ikiniz de kavram kargaşası yaşıyorsunuz bence. Gerçi senin bana anlatmadığın ya da anlatmak istemediğin bir şeyler de var, belli. Ama şuan sıkıştırmayacağım." dedi bilmiş bir ifadeyle. Kafamı iki yana salladım.

"Ben bana ne olduğunu anlamıyorum Defne. Sanki bir ay önceki Zeynep yokmuş gibi hissediyorum." dedim. Gülümseyip içeri gitti. Kaşlarımı çatıp onun arkasından bakakaldım. Çok geçmeden elindeki boş bir şişeyle geri geldi ve az önceki yerine oturdu. Şişenin kapağını çıkardı ve avcumu açarak içine koydu. Pişmiş kelle gibi sırıtmaya başladı. Kaşlarımı çatarak bir avcumun içindeki mavi kapağa bir de Defneye bakıyordum. "Ne bu şimdi?"

Hala sırıtıyordu. Derin bir iç çekti. "Hani sen hiçbir zaman aşık olamazdın ya? Onun üstüne soğuk bir su iç canım. Buzdolabında soğuk su yoktu, olsaydı kafandan aşağı dökecektim. Şimdilik bu kapakla idare et."

Gözlerimi devirip yatağın başlığına yaslandım. "Bu da sana kapak olsun diyorsun yani."

Kahkaha attı. Bende hafiften kızararak yastıkla yüzümü kapattım. "Ay benim kıvırcığım aşık mı olmuş?" dedi. Sanki çocukla konuşuyordu hey Allah'ım ya. Yastığı yüzümden çektim ve Defneye fırlattım. Gülmeye devam etti. Saat daha sabahın 5'ine geliyor, bizim yaptığımıza bak. Kollarımı göğsümün altında birleştirdim.

"Kıvırcık deme bana!" dediğimde daha gür bi kahkaha attı. Dudaklarımı ıslatıp daha sakin bir yüz ifadesine büründüm. "Ben gerçekten aşık mı oldum?"

Güldü ve ona fırlattığım yastığı kafasının altına koydu. "Şuan olmasan bile oluyorsun."

Oflayıp aşağı kayarak yatağa tamamen yattım. Harbiden aşık mı oldum ben şimdi? İyi de nasıl böyle hızlı oldu ki? Hayır yani bir de tam adamına aşık olmuşum.. adam adeta Belgrad ormanındaki ağaçlar gibi. Odun! Kafamı sağa sola çevirdim. Kesinlikle delirdim ben. Sıyırıyorum yavaştan yavaştan. Yutkundum ve tavana bakmaya devam ettim. Tavan, güneşin yeni doğuyor olmasından kaynaklanan bir kızıllığa bürünmüştü. Kızıl mı? Derin bir nefes verdim. Unutmaya çalıştıkça, önemsemedikçe daha çok aklıma giriyor. Aşk böyle bir şey mi ki?

Başlangıç: Tehlikeli KızılWhere stories live. Discover now