lll . O să-i protejez.

1.5K 65 21
                                    

Ne-am întors în încăpere ţinându-ne de mână.Am reuşit să captăm atenţia tuturor reporterilor din sală, dar mai ales a celorlalţi băieţi. În timp ce ni se făcea poze peste poze zâmbeam amândoi, evident era un zâmbet fals. Îl priveam cu coada ochiului, îi puteam citi frica pe faţă. Era speriat. Avea şi de ce.

Am mers la ceilalţi băieţi.Bineînţeles am fost acaparaţi de întrebări.

-Cred că glumiţi.Voi sunteţi împreună ?-întreabă Liam uimit.

Nu am răspuns, am aşteptat să spună Zayn ceva.

-Da..-spune el uitându-se cu îngrijorare la mine.

-Şi ce naiba s-a întâmplat mai devreme de tot spuneai că o urăşti?-întreabă Louis suspicios.

-E un bun actor!Nu am vrut să ne facem relaţia publică, dar până la urmă am luat decizica corectă.–îi explic eu.

-Vrei să spui că între tine şi Perrie totul e ..over?Chiar şi tot ce simţeai pentru ea?-întreabă Harry.

-Baby, tipa aia e trecut.Puteţi să nu mai aduceţi vorba despre ea?-spun eu “afectată”

-Scuze,n-am vrut. –îmi răspunde el.

-Păstrează-ţi scuzele pentru mai târziu. Atmosfera asta e ridicolă, man.Parcă am fi la înmormântare. Unde naiba e petrecera despre care vorbeaţi? –întreb eu iritată.

-Ar cam trebui să te obişnuieşti dacă tot faci parte din grup acum. Nu sunt ca petrecerile de facultate în care te faci praf cu câteva sticle de Jack Daniel’s şi nu ştii cum naiba ai ajuns acasă. Astea sunt evenimente cu stil, trebuie să te comporţi exemplar dacă vrei ca a doua zi să nu apară ştiri în toată lumea cum că iubita faimosului star a luat-o razna şi s-a urcat pe masă să danseze. –îmi explică Louis.

-Man, dacă chestia asta e petrecere nu vreau să particip la o înmormântare de-a voastră. Am eu grijă de asta. –pun eu luându-mi tălpăşiţa. Cu o ultimă privire l-am fixat pe Zayn dându-i de înţeles că dacă spune ceva e mort. Nici măcar nu era nevoie, oricum se temea de mine.

Am mers în gol,neştiind unde merg.Trebuia să mă împiedic de cineva şi să-l întreb unde naiba e tipul care se ocupă cu muzica.Aşa se întâmplă în filme.

Până la urmă am ajuns singură la un bărbat care stătea cu ochii în calculator.Se leagă ceva.

-Bună ziua,mă scuzaţi.. ehm,ce faceţi aici?-întreb eu politicoasă.

-Mă ocup d emuzică ,domnişoară.Este vreo problemă?-întreabă el.

-De fapt,da. Ce muzică e asta? Pune dance. –spun eu.

-Organizatorul a spus să fie totul clasic,inclusiv muzica. –mi-a răspuns el cu un aer autoritar.

-Am spus să pui dance!- repet eu fixându-l cu privirea – Poţi să condimentezi şi cu ceva rock. –am continuat. Tipul m-a ascultat, iar un sunet zgomotos a răsunat imediat în încăpere. Oamenii , marea majoritate vedete , se uitau ciudat neştiind ce se întâmplă, dar până la urmă au început să danseze ca la o adevărată petrecere. Se pare că fac o treabă grozavă . Şi abia am început.

M-am întors la băieţi, dar am văzut că au început să danseze, toţi cu excepţia lui Zayn. M-am aşezat lângă el.

-Să ghicesc, l-ai ameninţat şi pe tipul cu muzica şi ţi-a făcut pe plac. –a spus el aruncându-mi o privire fulgerătoare.

-De fapt, i-am controlat mintea. Ştii tu ,gen l-am obligat să facă ce-i spun eu. Dar bineînţeles, e mai distractiv să fac ce ţi-am făcut ţie, dar asta se întâmplă doar cu persoane speciale. –îi răspund eu amuzată.

JOC MURDAR #1Where stories live. Discover now