1. časť.

5.8K 192 7
                                    

Pohľad Madison.

Nemôžem uveriť tomu, že dnes ju uvidím. Bol to dlhý čas, čo sme sa nevideli. Dva roky, to je niečo. Neskutočne mi chýbala a rovnako všetky tie zážitky s ňou. Ako som to mohla vydržať? Ach, už to dlhšie nedám.

Vzala som si kabelku, kľúče, obula som si tenisky, zamkla som byt a vyrazila som na vlakovú stanicu. Ešte, že to nemám ďaleko. Za pár minút som rýchlim krokom prišla na opustenú vlakovú stanicu a postavila sa na nástupištie, kde mal zastáť vlak Annie. Behom okamihu vlak predo mnou zastavil a očami som medzi cestujúcimi, ktorí vystupovali hľadala Annie. Zazrela som ju. Bruneta, vysoká, štíhla postava- moja malá princezná. S úsmevom som sledovala, ako ku mne Annie rýchlo kráča a ťahá za sebou ťažký kufor a tašku, ktoré pár metrov predomnou pustí a zrýchli krok viac.

Pohľad tretej osoby.

,,Madison!" zakričí jedna z dievčat a rozbehne sa k druhej.

,,Annie!" kríkne druhá a čaká staršiu s otvorenou náručou a širokým úsmevom na tvári. Annie skočí Madison do náručia. Madison svoju najlepšiu priateľku pevne objíme a zatočí sa s ňou.

,,Chýbala si mi!" dá jej pusu na líce a pevnejšie ju stisne. Mladšej z tievčat sa líca začnú premieňať na paradajkovo červené.

,,Si roztomilá." odhrnie jej Madison vlasy z tváre a pohladí ju po nej. Annie si tvár zakryje, aby mala pocit, že ju Madison nevidí a usmeje sa. Madison Annie pustí a vezme jej kufor aj s taškou.

,,Ideme domov." usmeje sa a pomaly vykročí. Annie si od Maddie vezme tašku a dôjde ju.

Pohľad Annie.

Som neskutočne šťastná, že som znova tu a s ňou. Už nikdy nikam nepôjdem, viac to neprežijem. Je ako môj vzduch a keď ju nemôžem mať blízko seba, pomaly ale isto umieram.

Madison vyhrabala z kabelky kľúče, odomkla vchodové dvere a stisla gombík na výťahu. Zanedlho maličký osobný výťah zbehol dole a my sme nastúpili. Vyviezli sme sa hore a vošli sme do bytu Madison. Vyzula som sa a rýchlo som sa premiestnila do obývačky, kde som sa hodila na veľký gauč v tvare písmena L. Maddie, ktorá stála vo dverách sa zasmiala a vydala sa ku mne. Lahla si na mňa a zavrela oči. Zasmiala som sa a pod hlavu som si dala veľký hnedý vankúš. Vydýchla som si a Madison si lahla vedľa mňa, otočila som sa na bok, čelom k nej a pozrela som sa jej do očí. Pohladila som ju po boku a násladne som si okolo nej obmotala svoje dlhé paže. Znovu som zavrela oči, pritúlila som sa k Maddie a ponorila som sa do ríše snov.

O niekoľko hodín pozdejšie.

Zobudila som sa, ale nechala som zavreté oči, rukami som začala skúmať kde sa nachádzam. Nahmatala som vedľa seba Madison, ktorá sladko spala, otvorila som oči a pozrela som sa na ňu. Je rozkošná.

Vytiahla som z vrecka na nohaviciach svoj mobil a zapla fotoaparát. Urobila som si jednu jej fotku, ako spí a znova som mobil schovala do vrecka. Posadila som sa, natiahla a pretrela som si päsťami oči. Postavila som sa na svoje chudé dlhé nohy a vzala som si svoj bordový kufor, ktorý som odniesla do svojej izby. Vrátila som sa po tašku a začala som si veci vybalovať a ukladať do skrine. Dokončila som to, vzala som si hygienické potreby a odniesla som to do kúpelne. Vzala som si svoj obľúbený uterák, pyžamo a zaliezla do sprchy. Užívala som si teplé kvapky vody na mojom tele a zaklonila som hlavu. Prešla som si rukou z krku cez hruď na bruško a vzala som si sprchový gél. Začala som si ho pomaly nanášať na telo a pozorovala som, ako pena ihneď pomaly steká na obkladačky na zemi. Umyla som si vlasy a vyšla som zo sprchy von. Utrela som sa, obliekla, zaľahla som do mäkkej postelea behom chvíle som zaspala.

Myslím, že 620 slov pre začiatok stačí. Ak ste si to prečítali a páčilo sa vám to, dajte hviezdičku alebo komentár. Ak sa vám to nepáčilo, napíšte mi prosím do komentáru, čo by bolo zmeniť alebo to jednoducho ignorujte.
Ďakujem:3

PS: Prepáčte za chyby. :X

Kamarátky s výhodamiWhere stories live. Discover now