21

963 58 2
                                    

Skip muutama päivä

*Maya*

Olimme lentäneet Los Angelesiin. Saavuimme juuri hotellille. Huonejako oli sama kuin viime hotellissa. Eli olin taas Zaynin kanssa. Lähdimme porukalla etsimään huoneita.
"Louis mikä numero?" kysyin poikaystävältäni, joka seisoi vastapäätäni hississä. Olimme kertoneet pojille suhteestamme. He olivat onnitelleet meitä ja olivat iloisia puolestamme. Zaynillä oli vielä hieman totuttelua, että seurustelin hänen bändikaverinsa kanssa. Hän ei ollut kuitenkaan huutanut minulle asiasta, hyvä niin. Okei miksi hän olisi huutanut? Hän tietää, että Louis on hyvä tyyppi.
"731", Louis vastasi katsoen minuun. Hymyilin ja katsoin omasta kortistani numeron. Fuck.
"526", sanoin huokaisten pettyneesti. Laskin katseeni maahan. Ehkä menisin nukkumaan taas Louisin huoneeseen, niinkuin olin silloin yksi yö nukkunut. Olin selvinnyt oksennustaudista, ja kukaan ei ollut onneksi saanut tartuntaa.
"Me ollaan kaikki eri kerroksissa. Meillä on 913", Niall sanoi naurahten.
"Jes", sanoin mukamas innoissaan ja katsoin edelleen kenkieni kärkiä. Hissi pysähtyi viidenteen kerrokseen, ja minä ja Zayn jäimme pois. Painoin nopean suukon Louisin suupieleen, ennenkuin lähdin. Kävelin rauhassa Zaynin perässä kohti huonettamme. Katselin huoneiden numeroita. Pääsimme käytävän päähän ja Zayn kääntyi ympäri.
"Vitun idiootti", sanoin ja lähdin harppomaan takaisin hisseille. Lähdin suuntaamaan toista käytävää pitkin. Pääsin nopeasti huoneen 526 kohdalle. Avasin oven avainkortillani. Pääsin huoneeseen sisälle. Äähh tämä oli ihan vitun pieni. Yksi parisänky, nurkassa jääkaappi ja mikro, olematon ruokapöytä ja muutama tuoli. Kylpyhuoneeseen oli ovi. En ottanut kenkiä edes jaloistani. Kävelin kylpyhuoneelle. Vessanpönttö, lavuaari, pieni peilikaappi ja ahdas suihku. Luulisi, että pojilla olisi varaa vähän näyttävämpäänkin hotelliin. Tuhahdin ja lähdin pois vessasta. Lysähdin istumaan sängylle. Se oli juuri ja juuri parisängyn kokoinen. Ehkä jotain 120 senttiä leveä. Tästä tulisi ahdistava yö. Tai pari yötä. Voisin tehdä vaihdon Harryn kanssa. Hän varmasti suostuisi nukkumaan Zaynin kanssa. Zayn tuli huoneeseen ja järkyttyi sen kokoa. Pyöräytin silmiäni ja kaivoin kännykän käteeni. Valitsin Louisin numeron ja soitin siihen.
"Huonepalvelu, kuinka voin auttaa?" Louis sanoi matalalla äänellä. Naurahdin.
"Hahah. Saanks mä tulla sinne?" kysyin Louisilta huokaisten.
"Eihän huonepalvelu tapaile asiakkaita", Louis sanoi edelleen möreällä äänellä.
"Eli saan. Nähdään kohta", sanoin ja suljin puhelun. Lähdin mitään sanomatta kohti hissejä. Odotin hetken, että hissi saapui kerrokseeni. Menin hissiin ja painoin nappia, jossa oli numero 7. Pienen matkan jälkeen olin kerroksessa. Lähdin kävelemään käytävää pitkin. Katselin huoneiden numeroita. Vihdoin löysin huoneen numero 731. Koputin oveen hetken. Ovi aukesi ja astuin sisään. Louis seisoi ovella virnistäen. Läpsäisin häntä olkapäälle. Hän alkoi esittää itkevää. Aloin nauraa Louisille, enkä pystynyt lopettaa. Nauruni muuttui hysteeriseksi yskäksi. Louis nousi äkkiä seisomaan ja tuli luokseni. Yskin, enkä saanut sitä lopetettua. Louis löi minua selkään - ei kuitenkaan niin kovaa, että se olisi sattunut - ja yskäni loppui. Halasin Louisia tiukasti. Irrottauduin ja käännyin katsomaan huonetta.
"Mitä helvettiä?" kysyin hämmästyneenä. Huone - paremminkin huoneisto - oli niin iso, että olisimme kaikki mahtuneet sinne. Vasemmalla oli olkkari ja oikealla kiettiö. Suoraan edessa oli kaksi ovea. Tämä muistutti hiukan sitä edellistä hotellia. Huoneisto oli todella moderni ja hieno. Potkein kengät pois jaloistani.
"Mitä?" Louis kysyi naurahtaen ja kietoi kätensä hellästi ympärilleni.
"Tää on ihan vitun iso verrattuna meiän huoneeseen. Siellä hyvä kun yks mahtuu asumaan", sanoin virnistäen. Louis suukotti minua nenän päähän.
"Mun makuuhuoneessa on oma kylpyhuone, missä voin ottaa kolmen tunnin porekylvyn ja kattoo samalla läppäriltä elokuvaa ja juoda shampanjaa...", Louis sanoi ja oli jatkamassa haaveiluaan, kunnes keskeytin hänet.
"Ahaa. Mehän voidaan koittaa sitä poreallasta", sanoin viettelevästi ja painoin huuleni Louisin huulille. Suutelimme eteisessä. Olin hieman varpaillani, vaikka en Louisia paljoa lyhyempi ollutkaan. Ovelta kuului koputus ja hätkähdimme irti toisistamme. Louis avasi oven pitäen toista kättään edelleen ympärilläni.
"Ahaa täällä nää rakastavaiset on. Mennääks syömää johonki?" Niall kysyi käytävästä. Zayn ja Liamkin oli käytävässä.
"Mennään vaan", sanoin hymyillen. Painoin nopean suukon Louisin huulille.
"Harry mennään!" Louis huusi ja päästi irti minusta. Menin jo edeltä hissille. Tilasin hissin ja odottelin poikia. Hissi ja pojat saapuivat samaan aikaan. Louis tuli viereeni hissiin ja kietoi toisen kätensä ympärilleni. Hissin ovet sulkeutuivat ja se lähti matkaan. Kohdistin katseeni Zaynin ja Niallin käsiin. Ne hipoivat toisiaan. Toki se saattoi olla vain sattumaa, mutta ei välttämättä. Tarkkailisin heitä tämän illan ja kysyisin illalla myöhemmin Zayniltä.
"Haluuksä kertoo faneille?" Louis kuiskasi korvaani. Pudistin päätäni ja katsoin edelleen poikien käsiä. He eivät pitäneet kiinni käsistään, ne vain hipoivat kämmenselistä toisiaan välillä. Hissi saapui alas ja menimme pois. Annoin suudelman Louisille, vielä ennenkuin olisimme fanien ympäröimiä. Musta auto odotti meitä ulkopuolella. Rynnimme sinne sisään, ennenkuin fanit ehtivät hyökätä kimppuumme. Huokaisin helpotuksesta. Minä ja Louis istuimme taas takaluukussa ja muut pojat keskirivillä. Etupenkillä oli kaksi turvamiestä. Onneksi auton lasit olivat tummennettuja. Pidin Louisia kädestä kiinni nojauduin häntä vasten. Niall istui Zaynin sylissä. Yksi merkki lisää. Toki se saattoi johtua myös siitä, että heillä olisi ahdasta jos kaikki neljä istuisivat vierekkäin. Käänsin katseeni Louisiin. Auto lähti liikkeelle. Painoin huuleni Louisin huulille. Hän vastasi suudelmaan. Suutelimme takaluukussa. Kukaan ei onneksi kiinnittänyt meihin huomiota, vaikka siitä varmasti kuuluikin ääni.
"Hei rakastavaiset. Me ollaan perillä", Harry huikkasi keskiriviltä. Irrottauduimme. Painoin vielä nopean suukon Louisin huulille ja irrottauduin hänestä. Pääsimme pois autosta. Menimme pikaruokaravintolaan sisälle. Sovimme keskenämme, että Zayn, Niall, Liam ja Harry kävisivät tilaamassa ruuat ja minä ja Louis varaisimme pöydän. Valitsimme kuusipaikkaisen pöydän. Istuin Louisia vastapäätä.
"Onks Zayn ja Niall sun mielestä jotenkin outoja?" kysyin Louisilta kumartuen hieman pöydän ylle. En halunnut ulkopuolisten kuulevan tätä keskustelua.
"Kyllä kai", Louis sanoi kohauttaen olkiaan.

*Zayn*

Tilasimme ihan helvetisti ruokaa. Ongelmana oli vielä saada kuljetettua ne pöytään. Meillä oli viisi tarjotinta ja neljä ihmistä. Harry tasapainotteli kahden tarjottimen kanssa. Niissä ei onneksi ollut juomia. Menimme Louisin ja Mayan valitseman pöydän luokse. Liam istui Mayan viereen ja Harry Liamin viereen. Niall istui Louisin viereen ja minä istuin Niallin viereen. Keräsimme itsellemme ruokaa tarjottimilta. Ojensimme Niallin kanssa kätemme samaan aikaan kohti limumukia ja ne koskettivat. Vetäisin äkkiä käteni pois ja punastuin. Niall vetäisi kätensä nopeasti pois samalla hetkellä. Painoin pääni alas ja toivoin, että hiukseni peittäisivät punastukseni. Huomasin Mayan katseen minussa. Hän vinkkasi silmää ja tajusin mitä hän tarkoitti. Käänsin katseeni toiseen suuntaan. Söimme ruokamme keskustellen ja nauraen. Louis onnistui kaatamaan limut päälleen ja Maya meinasi pudota tuolilta nauraessaan Louisille. En ollut pitkään aikaan kuullut Mayan nauravan noin paljon. Lähdimme takaisin hotellille.

Maya makasi sängyn toisella reunalla puhelin kädessään. Makasin toisella reunalla selkä häneen päin ja selasin Twitteriä. Maya sulki kännykkänsä ja huokaisi.
"Onks sun ja Niallin välillä jotain?" Maya kysyi hetken hiljaisuuden jälkeen. Menin hiljaiseksi. En tiennyt mitä pitäisi sanoa. Olin kai ihastunut Nialliin, mutten tiennyt hänen tunteitaan minua kohtaan. En tiennyt oliko hän ihastunut minuun vai halusiko olla vain kaveri.
"Ei kai", vastasin hiljaa ja jatkoin Twitterin etusivun selaamista. Tykkäsin muutamasta twiitistä ja seurasin paria fania. Yhtäkkiä Maya nappasi puhelimeni ja juoksi vessaan. Kuulin hänen lukitsevan oven. Huokaisin hiljaa ja kierähdin selälleni.

*Maya*

Nappasin Zaynin puhelimen ja juoksin vessaan. Lukitsin oven ja istuin vessanpöntön päälle. Sammutin Twitterin ja selasin numeroita osoitekirjasta. Valitsin Niallin numeron ja soitin hänelle.
"Zayn mitä helvettiä? Tiäksä mitä kello on?" Niallin uninen ääni kuului toisesta päästä puhelinta. Naurahdin. Niall taisi tajuta kuka olen, ja hän huokaisi.
"Maya mitä asiaa?" Niall kysyi ja haukotteli. Olin tainnut herättää hänet.
"Onks sulla tunteita Zayniä kohtaan?" kysyin suoraan. En aikonut kierrellä asiaa mitenkään. Zayn kuulisi kaiken mitä puhuin, mutta sehän oli ihan hyvä.
"M-mistä sä to-tollasta oot saanu päähäs?" Niall kysyi änkyttäen. Eli oli. Olin tosi hyvä tässä.
"Ei mulla muuta. Öitä", sanoin ja lopetin puhelun. Aukaisin vessan oven ja menin sängylle. Zayn makasi sängyllä käsi kasvoillaan. Heitin puhelimen hänen vatsansa päälle. Kaivauduin omalle puolelle sänkyä peiton alle.
"Ei hätää. Sekin tykkää susta", sanoin virnistäen vielä ennenkuin nukahdin.

//tää tuli sittenki nyt jo. Tääl hotellis on vaa vähä tylsää ja sit mul olis inspii kirjottaa! Seuraavast luvust ei oo mitää hajuu. Se tulee ehkä sillo torstain jossen ehdi keskiviikkon kotimatkal kirjottaa..
BTW KÄYKÄÄ KAIKKI LUKEMASSA EKA LUKU UUDESTA TARINASTA NEW BEGINNING!

Fragile || Louis Tomlinson (Completed)Where stories live. Discover now