12

1K 68 7
                                    

*Maya*

Käteni sattuivat aivan helvetisti. Avasin silmäni ja huomasin nojaavan roskalavaan. Aurinko nousi taivaanrannasta. Olin nukahtanut kadulle. Kaivoin kännykkäni vaivalloisesti taskustani. Katsoin kellon ajan. Puoli kahdeksan. Huokaisin ja yritin nousta ylös. Polveni särki vieläkin. Lähdin kävelemään heikosti kohti Joeyn ja Lucaksen taloa. Täältä kävelisi sinne varmaan puoli tuntia. En ollut varma kestäisinkö polvikipuni kanssa, mutta ainakin päätin yrittää. Vedin hihat alas, jotta en saisi niin ihmetteleviä katseita.

*Louis*

Heräsin Harryn vierestä Mayan sängyltä. Nousin istumaan sängyn reunalle.
"Onks Maya vieläkään tullu?" kysyin Harryltä. Hän oli luultavasti jo hereillä, niinkuin minäkin.
"Ei", Harry vastasi hiljaisesti. Nyökkäsin pienesti. Otin puhelimeni käteen. Nousin sängyltä ja laahustin omaan huoneeseen. Menin vaatekaapilleni ja otin sieltä mustat kolitsit ja valkoisen t-paidan. Vedin ne boksereideni päälle. Kännykkäni sujautin takataskuun. Suin hiukseni kuntoon peilin edessä ja lähdin alakertaan. Menin keittiöön. Tapansa mukaan Zayn istui ruokapöydän ääressä. Mulkaisin häntä ja menin jääkaapille.
"Louis mä oon pahoillani siitä, että löin sua. Se vaan tapahtu ku olin nii raivoissani sulle. Voiksä antaa anteeks? Ku mä en haluu et meil on huonot välit", Zayn selitti katuvasti ja katsoi pöydän pintaa. Ehkä voisin antaa hänelle anteeksi. Ei hän ehkä tarkoittanut sitä.
"No kai mä voin antaa sulle anteeks, mut sun pitää luvata ettet löy enää", sanoin huokaisten. Zayn hymyili hieman ja lupasi. Zayn nousi pöydästä ja menin hänen luokseen. Halasin häntä miehekkäästi.
"Mut sun täytyy kertoo missä se Lucas asuu", sanoin Zaynille ja laskin käteni hänen olkapäälleen.
"Emmä tiiä missä se asuu mut mulla on sen numero", Zayn sanoi. Hän räpläsi puhelimellaan hetken jotain, kunnes puhelimeni kilahti taskussa. Kaivoin sen taskustani ja katsoin kuka lähetti viestin. Zayn lähetti yhteystiedon ja avasin sen. Soitin numeroon. Puhelu tuuttasi pari kertaa, kunnes joku vastasi.
Lucas: "Lucas Conway"
Louis: "Louis Tomlinson. Onks Maya siellä se ei tullu edes yöksi kotiin?"
Lucas: "Joo on se. Sä voit tulla hakemaan sen"
Louis: "Kerro osote ni tuun heti"
Lucas kertoi vielä osoitteensa ja lopetin puhelun. Etsin auton avaimet käsiini ja vedin kengät jalkaan. Lähdin nopeasti autolle. Käynnistin auton ja lähdin Lucaksen kämppää kohti.
Automatka ei kestänyt kauaa. Pysäköin auton aika pienen omakotitalon pihaan. Hyppäsin autosta ulos ja pingoin ovelle. Soitin ovikelloa, joka oli ilmeisesti rikki, koska kukaan ei tullut avaamaan. Koputin voimakkaasti pari kertaa oveen. Ilmeisesti Lucas tuli avaamaan.
"Maya on tuolla vierashuoneessa", Lucas sanoi ja osoitti suuntaa. Otin kengät pois ja menin vierashuoneen ovelle. Koputin varovasti oveen. Sisältä kuului nyyhkäys ja mutinaa, että voisin mennä sisään. Maya ilmeisesti yllättyi tulosta, sillä vetäisi verisen paitansa hihat alas. Kun katsoin tarkemmin, hänen kaikki vaatteensa olivat veressä.
"Mitä sulle on tapahtunut?" kysyin ja menin Mayan viereen istumaan sängylle. Laskin käteni hänen selälleen ja silitin sitä.
"Mä en tiiä miks mä tein sen", Maya sanoi ja katsoi ilmeettömänä eteenpäin. Hänen poskilleen valui uusia kyyneliä. Otin hänet varovaiseen halaukseen. Maya kietoi kätensä hellästi ympärilleni. Hän vingahti kivusta. Irrottauduin halauksesta ja katsoin Mayaa huolestuneena.
"Saanks mä kattoo?" kysyin varovasti Mayalta. Hän nyökkäsi varovasti päätään. Nostin varovasti hänen paitansa hihat ylös. Järkytyin kun näin mitä hän oli tehnyt. Viillot eivät näyttäneet kovin syviltä, mutta kipeiltä kyllä. Suljin Mayan halaukseen ja hän itki rintakehääni vasten.
"Mä olin huolissani kun sua ei näkynyt yöllä kotiin", kuiskasin hiljaa hänen hiuksiinsa. Hän niiskaisi ja nosti päänsä. Hänen silmänsäolivat punaiset itkemisen jäljiltä.
"Haluuksä kertoo mitä tapahtu viime yönä?" kysyin Mayalta hiljaisesti. Hän kohautti olkiaan ja avasi suunsa.
"M-mä menin baariin j-ja sit olin ihan kännissä ja otin huumeita", Maya sanoi ja kaivoi takataskustaan pienen pussin, jossa oli muutama pilleri. Otin pussin häneltä ja pudotin sen lattialle.
"S-sit ku olin iha sekava ni mä menin johonki kadulle ja m-mut ra-iskattiin. Sit mä lähin pois ja ka-kaaduin tielle ja löysin lasinsirpaleen. Sit mä menin johonki kujalle ja tein nää", Maya sanoi ja näytti käsivarsiaan. Otin Mayan kämmenistä kiinni. Hän vingahti. Käänsin Mayan kädet ympäri ja näin kaksi viiltoa Mayan kämmenissä.
"Onks nää puhdistettu?" kysyin ja sivelin Mayan käsivarsia. Maya pudisti päätään.
"Jos mennään kotii ja mä autan sua puhdistamaan nää?" kysyin varovasti Mayalta. Käänsin katseeni Mayaan. Hän nyökkäsi. Vedin Mayan hihat varovasti alas.
"Mä voin kantaa sut", sanoin Mayalle.
"Ei. Et sä jaksa kantaa mua", Maya sanoi heiveröisellä äänellä.
"Jaksanpas. Mistä vetoo?" sanoin ja nostin Mayan syliin. Toinen käsi oli hänen polvitaipeidensa alla ja toinen oli yläselällä. Maya kietoi toisen kätensä kaulani takaa, jotta sitä ei sattuisi.

Maya istui vessanpöntön kannen päällä. Otin vessan kaapista puhdistus ainetta ja vanulappuja. Kyykistyin Mayan eteen.
"Voitko sä ottaa paidan pois?" kysyin Mayalta ja katsoin häneen. Hänen ilmeensä muuttui ahdistuneeksi.
"Tarkotan vaa, että saisin puhdistettua nää paremmin", tarkensin. Maya nyökkäsi ja otti paidan varovasti pois. Laskin verisen paidan lattialle. Kaadoin puhdistusainetta vanulapulle.
"Tää voi kirvellä", sanoin. Ennenkuin ehdin painaa vanulappua Mayan haavoille, Maya keskeytti tekoni.
"Louis lopetathan sä jos se sattuu liikaa?" Maya kysyi huolestuneena. Hymyilin hänelle.
"Tietenkin", sanoin. Keskitin katseeni taas Mayan käsiin. Aloin puhdistamaan Mayan haavoja. Maya vikisi ja kiemurteli. Sain toisen käden haavat puhdistettua. Siirryin siihen käteen, jossa oli tikkejä.
"Tähän täytyy laittaa uus side", sanoin Mayalle. Maya nyökkäsi ja laittoi silmänsä kiinni kun aloin puhdistaa haavoja. Maya huusi kivusta yhden viillon kohdalla. Irrotin vanulapun Mayan iholta. Otin hänen terveestä kämmenestä kiinni ja puristin sitä hiukan.
"Ei mitään hätää. Se oli vaan vähä syvempi viilto. Kaikki kunnossa", puhuin Mayalle. Hän rauhoittui ja hengitti syvään.
"Enää kolme viiltoo puhdistettavan sit me voidaan tehä iha mitä haluut", sanoin Mayalle hymyillen. Maya vastasi minulle pienellä hymyllä ja nyökkäsi. Puhdistin viimeiset kolme viiltoa ja otin siteen kaapista. Laitoin sen Mayan ranteeseen tikkien suojaksi. Hymyilin hänelle.
"Louis mun polvi sattuu. Ku eilen ku mut raiskattii ni ne väänsi sitä jotenki ja nyt se sattuu", Maya sanoi ja otti kiinni toisesta polvestaan. Nyökkäsin hänelle ja otin hänet syliini. Vein Mayan hänen huoneeseensa ja laskin sängylle makaamaan.
"Haluuksä vaihtaa vaatteet?" kysyin Mayalta. Hän nyökkäsi ja nousi istumaan. Menin hänen vaatekaapilleen.
"Louis", kuulin heikon äänen sängyltä. Käännyin Mayaan päin ja nostin toista kulmakarvaani, jotta hän jatkaisi.
"M-mä ha-haluisin sun vaatteet", Maya sanoi änkyttäen ja punastui. Hän käänsi katseensa lattiaan.
"Tietenkin sä saat", sanoin ja hymyilin Mayalle. Maya ei tosin nähnyt hymyäni, sillä katsoi maahan.
"Mi-mieluiten sellaset jotka tuoksuu su-sulta", Maya jatkoi änkyttäen katse edelleen lattiassa. Hymyilin hänelle ja otin paidan ja housuni pois päältäni. Ojensin ne Mayalle. Vihdoin hän katsoi minuun ja hymyili pienesti.
"Mä jätän sut rauhassa pukeutumaan ja käyn pukemassa itselleni vaatteet", sanoin ja kävelin kohti ovea. Menin ovelle ja avasin sen ja suljin perässäni hiljaisesti. Harry tuli juuri rappuset ylös.
"Sun ehkä kannattaa siirtyy takas omaan huoneeseen, koska Maya ei oikeen luota suhun ja se ei kai haluu mitää häiriöö", sanoin Harrylle hymyillen pahoittelevasti.
"Joo mä ymmärrän. Mä kävin siirtämässä mun kamat jo aiemmin", Harry kertoi hymyillen. Hyvä, että hän ymmärsi. Hän katsoi ihmeissään pukeutumistani. Minä vain virnistin hänelle ja juoksin huoneeseeni. Otin vaatekaapista harmaat kangasshortsit ja mustan t-paidan. Vedin ne äkkiä päälleni. Laitoin päähäni sellaisen pannan, että hiukset eivät tulisi tielle. Menin Mayan ovelle ja koputin siihen.
"Sisään", Mayan ääni kuului huoneesta. Avasin oven ja menin hymyillen Mayan luokse. Istuin hänen vierelleen sängylle.
"Mitä sä haluut tehdä", kysyin Mayalta hymyillen. Siirsin Mayan juuri harjattuja hiuksia korvan taakse ja katsoin hänen kasvojaan. Olin ihastunut tähän tyttöön. En voisi kuitenkaan vielä kertoa tunteistani Mayalle.
"Katotaan vaik jotain leffaa", Maya sanoi ja kohatti olkiaan.

*Maya*

Louis kantoi minut hänen huoneeseensa. Olisin kyllä voinut kävelläkkin, vaikka polveni olikin kipeä. Päätimme mennä Louisin huoneeseen katsomaan leffaa, sillä siellä oli iso taulutelkkari seinällä, sänkyä vastapäätä. Louis laski minut sängylleen. Hänellä oli kunnon kaiuttimet ja kotitelkkarisysteemi huoneessaan.
"Mä käyn hakee jääpussin tohon sun polveen ja muutaman elokuvan", Louis sanoi ja hymyili. Nyökkäsin hänelle ja jäin yksin huoneeseen. Muutaman minuutin kuluttua Louis tuli takaisin huoneeseen. Louisin vaatteet tuoksuivat hyvältä, Louisilta. Hymyilin itsekseni. Louis heitti jääpussin minua kohti ja nappasin sen kiinni. Kasasin Louisin kaikki tyynyt ja koristetyynyt sängyn päätyä vasten. Menin puoliksi makaavaan ja puoliksi istuvaan asentoon. Louis laittoi ensimmäisen leffan pyörimään. Alkutekstien perusteella se oli joku komedia. En haluaisikaan nyt mitään surullista tai pelottavaa leffaa. Louis tuli viereeni istumaan ja laittoi äänenvoimakkuutta kovemmalle. Menin Louisin kainaloon istumaan. Halusin nyt läheisyyttä joltakin. Ja se joku oli Louis. Olin viimeinkin myöntänyt itselleni, että olin ihastunut Louisiin. Tunteet eivät varmasti olleet molemminpuoleisia.

//tää on varmaa vähä tönkköö mut joo... Yritän viel saad jatkettuu täs yöl, mut jossei nyt yöl tuu ni sit varmaa huomen tai ens yön😄

En muute ikin tarkist kirjotusvirheit ni niit saattaa ol. Mut sanokaa jos niit on nii paljo et ne häiritsee ni sit yritän korjail niit!

Fragile || Louis Tomlinson (Completed)Where stories live. Discover now