8

1.3K 73 18
                                    

*Louis*

"Meiän täytyy viedä sut sairaalaan", sanoin Mayalle, joka itki olkapäätäni vasten. Otin hänen kädestään kiinni ja katsoin hänen rannettaan. Se vuosi vieläkin verta ja haava oli syvä.
"Eieieieieiei sairaalaan", Maya itki olkapäähäni. Hyssyttelin ja silitin tytön selkää toisella kädelläni.
"Sä kuolet veren puutteesee jossei me mennä", sanoin. Lattialla oli iso punainen lammikko verta.
"Mä haluun kuolla", Maya kuiskasi niin hiljaa, etten melkein kuullut.
"Etkä haluu nyt mennää", sanoin nousten seisomaan. Otin naulakosta jonkun pyyhkeen ja käskin Mayaa tyrehdyttämään veren vuodon. Nappasin Mayan käsivarsilleni. Avasin vessan oven ja sen takana odotti neljä poikaa.
"Me lähetään sairaalaan ja KUKAAN ei tuu mukaa", Sanoin pojille joilla oli järkyttyneet ilmeet. Paitani rintamus kastui Mayan verestä. Hän itki vieläkin. Lähdin pinkomaan kohti autoa. Laitoin kengät jalkaan ja melkein juoksin autolle. Maya ei saisi pyörtyä. Laitoin hänet takapenkille makaamaan. Hän itki vieläkin. Ranteeseen ilmeisesti sattui aika paljon. Hyppäsin kuskin paikalle ja käynnistin auton. Lähdin ajamaan kiireesti kohti sairaalaa. Ajoin melkein koko matkan ylinopeutta. Laitoin käteni Mayan vatsalle ja silitin sitä, jotta hän rauhoittuisi.
"Louis mua heikottaa", Maya sanoi itkuisella ja hauraalla äänellään. Voi jumalauta. Painoin kaasun pohjaan ja ajoin vielä kovempaa sairaalaa kohti.
"Koita kestää", sanoin ja otin käteni pois Mayan vastalta. Nyt minun täytyisi keskittyä kunnolla, etten ajaisi kolaria. Onneksi liikennettä ei ollut vielä paljoa, sillä ihmiset olivat vielä töissä. Maya alkoi uikuttamaan takapenkillä. Sairaala näkyi jo. Parkkeerasin auton huolimattomasti ruutuun, ja hyppäsin ulos autosta. Nappasin Mayan takapenkiltä ja juoksin sisälle.
"Hän vuotaa kuiviin!" huusin aulassa. Paikalle juoksi sairaanhoitajia sängyn kanssa. Laskin Mayan sängylle ja lähdin juoksemaan heidän mukaansa. Menimme hissiin ja sillä toiseen kerrokseen. Pidin Mayaa kädestä kiinni koko ajan. Saavuimme jonnekkin huoneelle ja minut revittiin irti Mayasta. Maya kuskattiin huoneeseen ja minut jätettiin jonkun hoitajan kanssa ulkopuolelle.
"EI MÄ EN SUOSTU ILMAN LOUISII!!" kuulin Mayan huutavan huoneesta itkuisesti. Hoitajasta välittämättä ryntäsin huoneeseen sisään itkevän Mayan luokse. Menin sängyn luo ja otin tuolin siihen viereen. Silittelin Mayan poskia käsilläni.
"Sul ei oo mitää hätää. Sä tuut kuntoo", kuiskasin Mayalle. Hän nyökkäsi. Mayan ranteeseen laitettiin puudutuspiikki ja hän huusi kivusta. Hyssyttelin häntä.
"Louis mua pyörryttää", Maya sanoi katsoen rannettaan. Käänsin hänen katseensa minuun ja pidin käsiäni hänen poskillaan.
"Sshh mieti jotain kivaa", sanoin kuiskaten Mayalle. Maya sulki silmänsä ja hengitti rauhallisesti. Hänen poskilleen alkoi valua kyyneliä lisää.
"E-ei mul tuu mitää ki-kivaa mielee", Maya sanoi. Hänen päässään varmasti pyörivät kaikki raiskaukset ja hakkaukset.
"Me aletaan tikkaamaan tätä rannetta ni jos sä voisit pitää tytön katseen muualla ja toisen käden", toinen naishoitajista puhui minulle. Nyökkäsin ja otin Mayan toisen käden käteeni.
"Tähän tulee seitsemän tikkiä ja ne on tässä pari viikkoa", hoitaja sanoi ja aloitti tikkaamisen. Maya rauhottui, koska hän ei tuntenut kipua. Hymyilin hänelle ja silitin hänen kättään.
"Sä oot kaunis", sanoin Mayalle hymyillen. Hän punastui hieman ja puri huultaan.
"Kukaa ei oo ikinä sanonu mulle tollee", Maya sanoi ja punastui. Hän oli kääntämässä katsettaan pois, mutta minä estin sen. Hän ei saisi missään nimessä katsoa tikkausta, tai pyörtyisi.

Mayan ranne oltiin saatu tikattua ja hänet oltiin siirretty omaan huoneeseen viidenteen kerrokseen. Hänet pidetään tarkkailussa yön yli, koska menetti aika paljon verta. Puhelimeni värisi taskussani ja otin sen pois sieltä. Katsoin soittajan. Zayn.
(Z=Zayn & L=Louis)
L: "Moi Zayn"
Z: "Moi. Onks Maya kunnossa?"
L: "Joo se pidetään tarkkailussa yön yli"
Z: "Okei voinks mä tulla sinne muitten poikien kaa?"
L: "Mä kysyn Mayalta"
Siirsin puhelimeni kauemmas korvaltani.
"Saaks Zayn ja muut pojat tulla tänne?" kysyin hymyillen.
"Zayn ei mut muut saa", Maya sanoi. Nyökkäsin hänelle ja jatkoin puhelua.
L: "Se sano et muut saa tulla mut sä et"
Z: "Mikä sil on mua vastaan?"
L: "Jaa a. Se on aika vittuuntunu sulle"
Z: "No mut me tullaan. Mä jään sit vaa käytävää"
L: "Joo moikka"
Suljin puhelun ja laskin puhelimen Mayan yöpöydälle. Hän katsoi minua kysyvästi.
"Ne tulee kaikki mut Zayn lupas jäädä käytävään", sanoin Mayalle. Maya nyökkäsi ja käänsi katseensa ikkunaan. Ulkona oli alkanut sataa.

Fragile || Louis Tomlinson (Completed)Where stories live. Discover now