14

1K 61 5
                                    

*Maya*

Selkäni sattui aivan helvetisti. Vatsani murisi. Avasin silmäni ja huomasin olevani takapenkin jalkatilassa.
"Louis ooksä hereillä?" kysyin, sillä en nähnyt Louisin kasvoja. Näin vain hänen jalkansa, joka tuli penkkien yli.
"Joo. Sulla on nälkä?" Louis sanoi kysyvällä äänensävyllä. Mumisin jotain myöntävää vastaukseksi. Nousin istumaan. Louis otti repun jalkopäädystään, jota oli potkinut varmaan koko yön.
"Tiiäksä mistä ne laukaukset kuulu?" kysyin Louisilta. Katsoin Louisin touhuja kun hän otti repusta ruokaa. Hän ojensi minulle omenan. Aloin syödä sitä.
"Joku mies kävi illalla kun sä olit jo nukahtanut, pyytämässä anteeks. Se oli ollu jonkun kaverin kanssa tossa läheisellä ampumaradalla ampumassa. Ne oli kai jotai poliiseja tai vastaavia", Louis selitti syöden samalla banaaniaan. Nyökkäsin hänelle ja söin omenan loppuun.
"Voiksä avata auton ovet?" kysyin Louisilta katsoen häneen. Hän nyökkäsi ja otti avaimet taskustaan. Hän painoi nappia ja ovet aukesivat lukosta. Avasin takapenkin kuskin puoleisen oven ja astuin ulos. Venyttelin itseäni, sillä auton lattialla oli vitun huono nukkua. Kävelin hieman edestakaisin, koska jalkani olivat puutuneet.
"Lähetäänks jo kotiin?" Louis kysyi autosta. Huokaisin pienesti.
"Joo mennää vaa", sanoin hymyillen. Menin autoon etupenkille istumaan.
"Mun pitäis hankkii ajokortti", sanoin Louisille, joka istui ratin taakse. Pamautin oveni kiinni ja laitoin turvavyön kiinni.
"Niinhän sä voisit", Louis vastasi käynnistäen auton.
"Mulla ei vaan oo varaa. Zayn onneks lainaa", sanoin ja hymyilin omahyväisesti. Louis naurahti. Aloimme ajamaan möykkyistä metsätietä kotiin päin. Automatka oli hiljainen, lukuun ottamatta radiota joka soi.
Louis parkkeerasi auton autotalliin. Nousin autosta.
"Jätetään nää kamat autoon. Harry saa hoitaa ne ite", Louis sanoi. Kiersin hänen puolelleen autoa ja otin hänen kädestään kiinni.
"Luuleksä et mun pitäis antaa anteeks Zaynille?" kysyin Louisilta kävellessämme sisälle.
"No kyl varmaan. Se on kumminki sun veli. Ja mäki annoin sille jo anteeks", Louis sanoi ja katsoi minua hymyillen. Hymyilin varovasti hänelle takaisin. Huokaisin ja annoin asian olla. Louis avasi ulko-oven ja päästi minut sisälle. Irroitin otteeni Louisin kädestä. Riisuin kenkäni ja lähdin huoneeseeni. Pamautin huoneeni oven kiinni ja menin sängylle istumaan. Laitoin kännykkäni lataukseen, sillä siitä oli loppunut akku automatkan aikana. Laskin kännykkäni yöpöydälle ja otin läppärini syliini. Avasin läppärin ja menin Twitteriin. Selasin Twitterin etusivua. Jonkun ajan kuluttua kännykkäni tärisi yöpöydällä. Katsoin soittajaa, tuntematon. Huokaisin ja vastasin puheluun.
(T=Tuntematon & M=Maya)
M: "Maya Malik"
T: "Kiva nimi, Maya"
M: "Kuka sä oot?"
T: "Se huumediileri joka anto sulle huumeita edellisiltana"
M: "Paska"
T: "Mä tarviin 2000 puntaa"
M: "Eksä tajuu et mulla ei oo varaa antaa nii paljon?"
T: "Paras olis keksii jotai ja tuoda ne rahat kymmeneltä illalla"
Huokaisin ja mies kertoi vielä osoitteen, mihin veisin rahat. En tiedä mistä vitusta hankkisin semmoiset rahat. En muistanut diilerin kasvoja kunnolla, mutta olin hänelle varmasti enemmänkin velkaa. Vein käteni hiusten sekaan ja vedin hiuksista. Murahdin hiljaa. En voinut kertoa Louisille, enkä Zaynille. Enkä halunnut tekemisiin poliisien kanssa. Täytyi toivoa, että Zaynin lompakossa olisi tarpeeksi rahaa. Nousin sängyltä. Nappasin kännykkäni yöpöydältä laturista. Vaikka siitä olisi akku vähissä, otan sen silti mukaan, koska aion pölliä myös Zaynin matkalaturin. Jätin kännykkäni yöpöydälle. Otin käsilaukun kaapista - en yleensä ikinä käyttänyt käsilaukkua. Tungin kännykän, avaimet - joita en ole varmaan ikinä käyttänyt - ja lompakon - joka oli tosin vielä tyhjä - käsilaukkuun. Laitoin käsilaukkuni olalleni ja avasin huoneeni oven. Kello oli vasta kymmenen aamulla, joten minulla oli rutkasti aikaa. Minun täytyisi hankkia työ, ja saada maksettua Zaynille ennenkuin hän huomaa rahojensa kadonneen. Poikien iloisia huutoja kuului alakerrasta, joten menin äkkiä Zaynin huoneelle. Huone oli onneksi tyhjä ja matkalaturi oli pöydällä. Ravistin sitä ja siihen syttyi valo sen merkiksi, että se oli täynnä. Otin sen johdon myös mukaan ja tungin käsilaukkuuni. Menin pois Zaynin huoneesta ja lähdin alakertaan. Tämän oli pakko onnistua, tai olisin pahoissa ongelmissa. Menin olohuoneen ohi eteiseen. Onneksi olohuoneesta ei nähnyt eteiseen.
"Maya, mihin sä oot menossa?" Zaynin ääni kuului sohvalta. Pysähdyin niille sijoilleni, mutten kuitenkaan kääntynyt poikiin päin.
"Joeylle ja Lucakselle", sanoin keksien hätävalheen. Olihan se toisaalta totta. Kyllä minä kävisin ainakin käymässä siellä.
"Okei", Zayn sanoi ja pojat jatkoivat touhujaan - mitä ikinä sitten tekivätkään. Nyt oli tilaisuuteni. Menin eteiseen ja tarkistin, ettei kukaan seurannut minua. Menin Zaynin takille ja sen taskussa oli lompakko. Avasin lompakon ja katsoin rahatilannetta. 5000 puntaa?! Mitä helvettiä? Kuka pitää tälläisiä rahoja lompakossaan? Ehkä hän oli aikeissa ostaa jotain suurempaa ja halusi ostaa sen käteisellä. Otin lompakosta 2000 puntaa ja tungin sen takaisin Zaynin takin taskuun. Laitoin äkkiä rahat omaan lompakkooni joka oli käsilaukussani. Hengitin syvään ja tungin valkoiset, lyhytvartiset conssini huolimattomasti jalkaan. Huokaisin ja avasin ulko-oven. Menin ulos ja paiskautin ulko-oven kiinni. Lähdin kulkemaan kävellen kohti keskustaa. Minun täytyisi löytää itselleni työ, jotta saisin maksettua Zaynille rahat takaisin ennenkuin hän huomaisi.
Saavuin keskustaan. Katselin ympärilleni ja näin vain kaiken maailman strippibaareja ja yökerhoja. Voisin aina hakea baarimikon töitä. Siihen ei paljon koulutusta tarvitsisi. Kävelin sisään yhteen strippibaariin - joka näytti aika kalliilta paikalta. Kävelin tiskille ja etsin katseellani työntekijää. Näin söpön baarimikon hääräämässä toisessa päässä tiskiä. Kävelin sinne ja istahdin baarijakkaralle.
"Mitä neidille sais olla?" baarimikko kysyi. Tarkistin hänen nimensä rintalapusta. Tyler. Söpö nimi.
"Umm.. Itseasiassa tiiäksä etitääks täällä työntekijöitä? Tai niiku jos vois tehä yhen illan keikkoja aina sillonkun ehtii?" kysyin Tyleriltä. Hän yllättyi kysymystäni.
"Joo. Täältä puuttuu aika paljon baarimikkoja ja strippareistakin on pulaa. Varsinkin yöaikaan täällä on tosi hiljasta työntekijöiden rintamalla", Tyler sanoi ja naurahti. Naurahdin itsekkin.
"Pomo ei oo tänään töissä mut jos mä annan sen numeron ja sä soitat sille?" Tyler kysyi. Nyökkäsin ja aloin kaivaa kännykkää taskustani. Olin unohtanut laittaa sen matkalaturiin. Yhdistin matkalaturin johdon kännykkääni. Akku alkoi heti lataantua. Ojensin puhelimeni Tylerille, joka katsoi omasta puhelimestaan numeroa. Hän naputteli sen minun kännykkääni. Tallensin numeron ja soitin siihen. Tyler kertoi pomonsa nimen olevan Connor Newton. Aloitin puhelun ja se ehti tuutata muutaman kerran. Soveimme Connorin kanssa, että aloittaisin tänä iltana yhdeltätoista, ja strippaisin pari tuntia ja saisin siitä 1000 puntaa. Tarvitsisi tehdä kaksi keikkaa ja saisin rahat kasaan. Hyvästelin Tylerin ja lähdin baarista. Lähdin suunnistamaan kohti Lucaksen kämppää. Olin melkein siellä, kunnes puhelimeni soi käsilaukussani. Kaivoin sen sieltä ja katsoin soittajaa. Zayn.
(Z=Zayn & M=Maya)
Z: "Pölleiksä multa 2000 puntaa?"
M: "En tietenkään"
Z: "No mihin ne sitte on hävinny?"
M: "Vitustako minä tiedän. Sun rahoja ne on ni eiks sun niistä kuuluis huolehtii"
Puhelu oli lyhyt, mutta lopetin sen ennenkuin paljastaisin vahingossakaan mitään. Ainiin helvetti. Siihen oli enää pari viikkoa, että lähtisin poikien mukaan kiertueelle. Saatana en halua sinne. No, ehkä kestäisin sen, Louisin kanssa. Näin Lucaksen kämpän jo ja juoksin sen ovelle. Soitin ovikelloa ja koitin oliko ovi auki. Olihan se. Astuin sisään ja riisuin kengät.
"Moi!" huudahdin ja laskin käsilaukkuni lattialle. Menin olohuoneeseen ja löysin sieltä molemmat pojat katsomasta telkkaria. Istahdin nojatuoliin ja nojasin kyynerpäilläni polviini.
"Mä oon ihan vitun isoissa ongelmissa", sanoin ja huokaisin.

//tää ei ollu yhtä pitkä ku nää muut luvut lähiaikoina, mut ei se haittaa! Yritän saad taas ens yön jotai aikaseks, mut en oo iha varma saanks, mut saas ny sit nähä. Oon miettiny jos alottaisin homoficin (Larry tai Ziall) mut emmä ehtis varmaa kirjottaa kolmee tarinaa samaa aikaa. Mä varmaa kirjota toise näist nykysist tarinoist ensi loppuu ja sit vast alotan sen!

Mut kommentoikaa haluisitteks homoficin vai ette! Ja jos haluutte ni kumpi Ziall vai Larry? Vai sit semmone mis olis kumpaaki? Mut en tekis niist iha sellasii perusficcei!

Fragile || Louis Tomlinson (Completed)Where stories live. Discover now