7

1.3K 80 15
                                    

*Maya*

Louisin urheiluautolle saapuessamme, tärisin vieläkin. Vesi oli ihan vitun kylmää ja tämä ilma ei auttanut asiaa ollenkaan. Täällä vain viilentyi koko ajan. Louis avasi autonsa takaluukun, jossa oli aukinainen reppu. Reppu oli täynnä vaatteita.
"Sori et mä en käytä naisten alusvaatteita, joten mulla ei oo sulle puhtaita alusvaatteita", Louis sanoi naurahtaen. Naurahdin itsekkin, sillä olin osannut odottaa tätä. Louis kaivoi repustaan itselleen kuivat bokserit. Hän katsoi ympärilleen, eikä nähnyt ketään muita, kuin minut. Hän laski vikkelästi bokserinsa alas.
"Jumalauta Louis olisit varottanu", sanoin ja käännyin ympäri. Olin selkäpäin Louisia. Louis naurahti ja sanoi, että voin kääntyä jo. Stringini olivat kuivuneet jo sen verran, että vetäisin farkut jalkaani. Laitoin sukat jalkoihini ja kengät niiden päälle.
"Louis saanks mä jonku paidan?" kysyin Louisilta. Tuo nyökkäsi hymyillen. Hän kaivoi reppuaan ja levitti sen koko sisällön takaluukkuun. Hän nappasi sieltä tummanharmaan t-paidan ja ojensi sen minulle. Vetäisin sen pääni yli ja tungin sen helman housuihini. Kai tämä ihan tyylikäs kokonaisuus on, jos levinneitä meikkejäni ja litimärkiä hiuksiani ei laskettu. Louis veti itselleen farkkunsa päälleen ja otti kuivan topin takaluukusta. Hän laittoi vielä kengät jalkaansa.
"Tos on sulle harja ja me voidaan käydä jossai yleises vessas et saat pestyy noi meikit", Louis sanoi ojentaen hiusharjan minulle. Nyökkäsin hänelle. Avasin nutturani koska se oli mennyt huonosti. Kumarruin niin että kaikki hiukseni roikkuivat alaspäin. Harjasin ne ja sidoin uudelle nutturalle. Hymyilin Louisille ja ojensin harjan hänelle. Hän laittoi sen takaluukkuun ja pamautti luukun kiinni. Menin autoon pelkääjän paikalle istumaan. Louis tuli kuskin paikalle ja käynnisti auton. Laitoin turvavyöni kiinni ja niin laittoi Louiskin. Auto lähti liikkeelle, kohti jotain kauppaa kai. Vedin puhelimeni farkkujeni taskusta ja katsoin kelloa. Vasta kaksi. Jumalauta en ollut juonut pitkään aikaan, tänään kyllä lähtisin bilettämään.
"Louis käydään jossain kaupassa", anelin Louisilta. Hän tiesi, ettei pitäisi, koska ostaisin röökiä - vaikka en sitä Louisille kertoisikaan -, mutta suostui kumminkin. Saavuimme johonkin ison kaupan pihaan. En ollut ennen käynyt täällä. Suunnistin ensimmäisenä vessoille. Menin naisten vessaan. Huuhtelin kasvojani ja pesin meikkejä pois. Ne lähtivät onneksi helposti, sillä en ikinä käyttänyt vedenkestävää meikkiä. Kuivasin kasvoni paperiin ja lähdin ulos vessasta. Louis odotti minua oven ulkopuolella.
"Voiksä käydä ostamassa mulle viis askii röökii? Mul ei oo henkkareit mukan ja mul ei myydä niitä ilma henkkareit", anelin Louisilta koiranpentuilmeellä.
"En vitussa käy. Zayn sekoo jos se saa tietää", Louis sanoi järkyttyneenä. Tuhahdin hänen tyhmyydelleen.
"Mut sen ei tarvii tietää. Pliis en oo polttanu vähää aikaa ja mä tarviin nyt", anelin, kuitenkin huonoin tuloksin. Louis pudisti päätään.
"Sä tapatat ittes sillä määrällä röökii", Louis sanoi ristien kädet rinnalleen. Tuhahdin. Lähdin astelemaan vittuuntuneena kauppaan. Louis seurasi perässäni. Menin ihan tahallani side ja tamponi osastolle, vaikkei minulla ollut mitään asiaa sinne. Eikun olipas. Halusin ärsyttää Louisia, jotta hän ostaisi minulle ne röökit. Päätin ärsyttää häntä oikein kunnolla. Virnistin. Louis seisoi takanani ja esitin katselevani erilaisia tamponeja.
"Eiks nää olis hyviä? Nää on ehkä tarpeeks imukykysiä", sanoin tahallaan ärsyttäen Louisia pidellen yhtä pakettia kädessäni. Laitoin sen takaisin hyllyyn.
"Ei nää on sittenki parempii. Nää on ihan paskoja. Sithä mä voisin tulla vuodattaa itteeni sun sylii", sanoin virnistäen pitäen toista pakettia kädessäni.
"Säkin tarvisit varmaa vähä jotai tamponeja ettet olis koko aja nii ärsyttävä", sanoin virnistellen kääntyen katsomaan Louisia.
"Okei okei. Sä teet tän tahallas. Mä ostan sulle röökii mut vaa yhen askin", Louis sanoi ja lähti kävelemään kohti kassoja. Pyöräytin silmiäni ja lähdin seuraamaan Louisia. Louis meni kassajonoon. Itse kävelin suoraan kassojen läpi, istumaan penkille odottamaan Louisia. Kaivoin kännykkäni taskustani. Avasin näppäinlukon ja menin osoitekirjaani. Valitsin Lucasin numeron ja päätin soittaa hänelle. Puhelu tuuttasi muutaman kerran.
(L=Lucas & M=Maya)
L: "Moikka kultsi"
M: "Moi vaan. Lähetteks te tänää juhlii?"
L: "Ei me tänää päästä ku mul on illal harkat ja Joey tulee kattoo niitä"
M: "Aa okei mä meen sit yksin tai pyydän Louisii"
L: "Ai sitä söpöö poikaa siit bändistä?"
M: "Just sitä mut moikka rakkaat"
L: "Moikka"

Fragile || Louis Tomlinson (Completed)Where stories live. Discover now