10

1.1K 74 11
                                    

//TÄTÄ LUKUU EI VÄLTTÄMÄT TARVII LUKEE TÄÄ ON VAA JOKU MUN TUOTOS KU OON IHAN VITUN VÄSYNY! Täs luvus ei tapahdu mitää ihmeellist oikeestaa.
///OMFG LOUISIN PERSE ON JOTAI NIIN TÄYDELLISTÄ😍😍😍❤️❤️

*Maya*

Katsoimme Harryn ja Louisin kanssa The Last Songia. Se oli hyvä leffa, tosin aika koskettava. Kello oli jo yhdeksän illalla. Elokuva loppui juuri ja pyyhin kyyneleet, jotka olivat valuneet poskilleni. Ovelta kuului koputus. Niallin pää kurkkasi oven raosta.
"Tuutteks te tekemään jotain mun ja Liamin kanssa? Zayn lähti johonki", Niall kysyi. Minä ainakin voisin mennä. Pojista en tiennyt.
"Mä ainakin voin jossette mainitse sitä kusipäätä", sanoin ja nousin ylös sängyltä. Louis ja Harrykin nousivat. Menimme yläkerran aulaan oleskelutilaan. Hyppäsin mustalle nahkasohvalle istumaan.
"Pelataan totuutta ja tehtävää! Sit me saadaan tutustuu paremmi Mayaa!" Niall huusi innoissaan. Pyöräytin silmiäni, sillä en juuri pelistä pitänyt. Suostuin kuitenkin poikien takia. Istuimme kaikki sohville. Louis tuli viereeni ja Harry meni Louisin viereen. Niall ja Liam istuivat toisella nahkasohvalla.
"Maya totuus vai tehtävä?" Niall kysyi.
"Totuus"
"Ooksä ikinä ollu rakastunu johonkin?" Niall kysyi kasvoillaan outo ilme. Todella outo.
"En", vastasin yksinkertaisesti, mutta rehellisesti. En ollut ikinä rakastanut ketään, muuta kuin kaverina.
"Harry totuus vai tehtävä?" kysyin Harryltä aikoisin selvittää hänen seksuaalisen suuntautumisen tämän pelin aikana.
"Tehtävä"
"Sun täytyy ottaa illalla Louisilta suihin! Ainii! Ei tarviikkaa me nukutaa samas huonees.. Ömm.. Suutele Louisii kunnolla. Tunteella. Ja kielen kanssa", sanoin virnistäen. Louis pyöräytti silmiään. Harry kumartui Louisin puoleen ja painoi huulensa Louisin huulille. Suudelma ei kestänyt kauaa, mutta näin kielen vilahtavan.
"Niall totuus vai tehtävä?" Harry kysyi Niallilta.
"Tehtävä"
"Sun täytyy hakee vessasta tamponi ja pureskella sitä. Tässä", Harry sanoi. Niall huokaisi ja meni vessaan. Hetken päästä hän palasi tamponin kanssa. Oivoi tästä tulisi hauskaa. Niall avasi tamponin ja otti sen asettimesta pois. Hän oli tehnyt tämän ennenkin. Hän laittoi tamponin suuhunsa ja alkoi pureskella sitä irvistäen. Hän sylkäisi sen pois ja pyyhki suutaan.
"Louis totuus vai tehtävä?"
"Tehtävä"
"Sun pitää nuolla Harryn vatsalihaksia puol minuuttia", Niall sanoi. Tiesin, että tämä pelaaminen tulisi olemaan tälläistä. Louis naurahti ja nosti Harryn paitaa. Hän nuoli Harryn vatsaa taitavasti. Okei, hän on tehnyt sen varmaan ennenkin. Niall huusi ajan loppuneen ja Louis laski Harryn paidan alas.
"Maya totuus vai tehtävä?"
"Totuus"
"Cmoon älä oo tylsä!" Louis huudahti. Liam oli pysynyt koko pelin ajan hiljaa. Hän oli ilmeisesti vähän rauhallisempaa tyyppiä.
"Okei sit tehtävä", sanoin pyöräyttäen silmiäni. Louis näytti miettivän hetken ja supisi jotain Harryn kanssa.
"Ota paita pois", Louis sanoi virnistäen. En vitussa. Luulisi hänen tietävän.
"En vitussa ota", sanoin hiljaisesti mulkaisten Louisia. Hän huomasi katseeni ja oli juuri avaamassa suutaan vaihtaakseen tehtävää, kun Liam sanoi:
"Tee se!". Siinä vaiheessa hermoni meni. Tiesin, että räjähdin ihan vitun helposti. Nousin sohvalta ja menin omaan huoneeseeni. Jätin kuitenkin oven raolleen. Menin istumaan sängylle ja kaivauduin kaikkien peittojen alle. Päälimmäiseksi jäi Louisin peitto ja vedin hänen ominaistuoksuaan sieraimiini. Ah, se oli hyvä tuoksu. Painoin peiton vasten kasvojani. Se tuoksui kivalta. Ovelta kuului koputus. Liam oli ovella.
"Anteeks emmä tienny et se on sulle iso juttu", Liam sanoi ja nojasi ovenkarmiin. En vastannut hänelle mitään, tuijotin vain Louisin peittoa.
"Tulisit takas pelaamaan", Liam sanoi pahoittelevasti. Huokaisin ja nousin sängyltä. Menin Liamin ohitse oleskelutilaan ja istahdin sohvalle takaisin Harryn viereen. Liam istui Niallin viereen.
"Harry totuus vai tehtävä?" kysyin. Kukaan ei huomannut välittää siitä, että skippasimme minun tehtävän. Olin siitä kiitollinen.
"Sä haluut et mä valitsen totuuden, eli totuus"
"Ooksä homo?" kysyin suoraan. Katsoin Harryä silmiin haastavasti ja huomasin hänen purevan huultaan. Hän nyökkäsi pienesti päätään.
"Sano se ääneen", haastoin häntä. Minusta tuntuu, että hän ei ole ikinä kertonut tätä kellekkään, paitsi ehkä Louisille.
"Mä oon homo", Harry sanoi. Hymyilin hänelle. Olin ylpeä hänestä ja itsestäni. Ilman minua muut pojat, saatikka sitten minä, ei tietäisi vielä. Hah. Louis hymyili Harrylle. Ehkä heidän välillään oli jotain.
"Louis totuus vai tehtävä?" Harry kysyi Louisilta. Liamilta ei oltu kysytty vielä mitään. Voi harmitus.
"Totuus"
"Myönnä Mayalle, ettei meillä oo mitään juttua", Harry sanoi virnuillen. Tuhahdin ja pyöräytin silmiäni.
"Meillä ei oo mitään juttua", Louis sanoi ja katsoi minuun. Just. Toisaalta, syvällä sisimmässäni tiesin, etten halunnut heillä olevan juttua. En vain halunnut myöntää sitä itselleni.

Pelasimme vielä pari tuntia, kunnes Zayn palasi salaiselta reissultaan, minä, Louis ja Harry pingoimme huoneeseeni. Hyppäsin selälleni sänkyyn peittokasan päälle. Haukottelin.
"Ehkä meiän pitäis alkaa nukkumaan", Louis sanoi. Nyökkäsin hänelle. Menin vaatekaappilleni ja otin sieltä vaaleanpunaiset yöshortsit ja mustan t-paidan. Riisuin housuni ja vedin shortsit jalkaan. Sukkani lensivät jaloistani huoneen nurkkaan. Käännyin selkäpäin poikiin ja he peittivät silmänsä. Otin paitani ja rintaliivini pois ja vedin mustan t-paidan päälleni. Laitoin hiukseni löysälle nutturalle.
"Nyt vuorossa yhteinen hampaiden pesu", sanoin pojille ja otin molempia käsistä kiinni. Lähdin vetämään heitä vessaa kohti. Pääsimme vessaan ja paiskasin oven kiinni. Väänsin sen lukkoon. Joku oli siivonnut vessan lattian, hyvä niin. Otin peilikaapista hammasharjani. Jätkät ottivat omansa ja pursottivat niihin tahnaa. Louis laittoi sinistä hammastahnaa myös minun hammasharjaani. Aloimme pestä yhdessä hampaita ja irivistelimme peilin kautta toisillemme. Suun ympäryksemme olivat täynnä hammastahnavaahtoa. Huuhtelimme suumme. Harry otti tamponipakettini käteensä ja tutkaili sitä.
"Eiks tää tunnu oudolta sun sisälläs?" Harry kysyi kiinnostuneena. Naurahdin hänelle.
"Siihen tottuu", sanoin ja nappasin tamponit hänen kädestään. Paketissa oli enää kaksi tamponia. Louis kyllä mieluusti lähtisi kanssani ostamaan niitä, kun sai jo kokemusta. Virnistin ajatukselle.
"Nyt hus pois tai mä kusen housuun", sanoin ja aloin työntää poikia pois vessasta.
"Ettekä jää kuuntelemaan ulkopuolelle! Emmä itteeni tapa", sanoin naurahten. Pojat tuhahtivat ja katsoin, että he lähtisivät huoneeseeni. Kävin rauhassa kusella ja pesin käteni. Menin takaisin huoneeseeni ja lukitsin oveni. Jätin avaimen kuitenkin oven lukkoon, jotta sen saisi helposti auki. Louis ja Harry makasivat jo lusikassa sängyllä. Me tulisimme kuolemaan kuumuuteen, jos nukumme sillain, mutta ei se mitään. Menin Louisin viereen ja Louis kietoi kätensä ympärilleni. Harryn kädet kutittivat selkääni.
"Harry lopeta", sanoin. Harry naurahti ja lopetti.
"Öitä", toivotin ja suljin silmäni. Kuulin vaan muminaa vastaukseksi. Yritin saada nukahdettua, mutta minulla oli sellainen tunne, että joku tuijotti minua.
"Louis mua pelottaa", sanoin ja käännyin ympäri kasvot Louisiin päin. Hän piti yhä käsiään ympärilläni.
"Haluuksä nukkuu keskellä?" Louis mumisi unisena. Puristin hänen kättään ja vastasin myöntävästi. Kiipesin Louisin yli keskelle ja Louis liikkui reunemmalle. Nyt molemmat pojat kietoivat käsiään ympärilleni ja olin jo nyt kuolla kuumuuteen. Suljin silmäni ja nukahdin nopeasti.

//tää on varmaa iha outo luku! Mut oon kirjottanu tä kolme jälkee yöllä, joten mitä muutakaa voi odottaa😂 tää on jo ties kui mones luku täs lähiaikoin! Mut seuraavaks keskityn toho mu toiseen tarinaa vähäks aikaa! Kyl tähänki tulee lukui mut ei vaa nii usei!❤️

Fragile || Louis Tomlinson (Completed)Where stories live. Discover now