11

1.1K 64 7
                                    

//tää luku sisältää huumeita, raiskaamista ja viiltelyä! Lukekaa omalla vastuulla!

*Maya*

Minulla oli ihan helvetin kuuma. Avasin silmäni ja pelästyin, kun näin kiharapään makaavan sängyllä. Hän oli painautunut kiinni minuun. Kädet ympärilläni ei kuitenkaan ollut Harryn. Käännyin ympäri ja näin Louisin nukkuvan suu auki. Hänen kuolaansa valui tyynylle. Naurahdin hänelle.
"Louis herää!" huusin suoraan. Hän ei olisi kumminkaan herännyt kivemmalla herätyksellä. Hän säpsähti hereille ja nosti päätään vähän.
"Jos voisit päästää mut kuselle", sanoin ja viittasin Louisin käsiin, jotka olivat ympärilläni. Hän naurahti ja päästi minut pois. Kipitin huoneeni ovelle ja avasin sen lukosta. Kipitin vessalle. Saatana joku oli siellä.
"Toimi nopeesti koska mä kusen housuun!" huusin oven läpi. Ei mennyt kauaakaan kun ovi aukesi ja Zayn seisoi ovella. Kävelin puoliksi häntä päin ja työnsin pois vessasta. Lukitsin oven ja huokaisin. Tein tarpeeni rauhassa ja pesin käteni. Nyt teki mieli lähteä ryyppäämään, koska nythän oli aamu, olettaisin. Menin pois vessasta ja tallustin huoneelleni. Louis ja Harry makasivat sängyllä pelkät bokserit jaloissaan, ja peitot lattialla. Hyvä puoli tässä yhteiselossa oli, että minulla oli silmäruokaa. Erityisesti Louisin perse miellytti silmää.
"Mitä kello on?" kysyin Louisilta joka lepuutti silmiään. Hän kohautti olkiaan.
"Harry?" kysyin Harryltä, sillä hänellä oli puhelin kädesään.
"Oho se on jo kolme päivällä", hän sanoi yllättyneenä. Naurahdin ja menin vaatekaapilleni. Valitsin sieltä mustat farkut ja ruutupaidan. En jaksanut laittaa ruutupaidan alle mitään. Paitsi rintaliivit tietenkin. Pojat eivät katsoneet kun vaihdoin vaatteita. Menin peilin eteen ja harjasin hiukseni. Louis ja Harry eivät näyttäneet mitään elonmerkkejä. Vetäisin hiukseni sekaiselle nutturalle. Laitoin hieman ripsiväriä.
"Mä lähen Joeyn ja Lucaksen luo", sanoin ja laitoin jalkoihini lattialta käytetyt sukat. Harry mumisi jotain myöntävää. Louis ei vissiin vastannut mitään. Otin kirjoituspöydältä kännykkäni ja laitoin sen takataskuun. Lähdin kohti alakertaa ja hyppelehdin rappuset alas. Menin keittiöön. Zayn hääräsi jotai jääkaapin ja hellan välillä. Työnsin hänet pois tieltäni ja menin jääkaapille. Jääkaapissa ei ollut mitään, mitä haluaisin syödä. Joten otin pöydältä jääkaapin vierestä appelsiinin ja menin pöytään syömään sitä.
"Maya kuuntelisit mua", Zayn sanoi minulle istuutuen pöytään vastapäätä minua. Nostin katseeni häneen ja nostin toista kulmakarvaa.
"Mä oon tosi pahoillani. Mä olin vaa nii vihane Louisille ku se ei antanu mun tulla kattoo sua. Sit mun päässä vaan napsahti kun se sano ettet haluu nähä mua. Ja mä tiiän et oon ollu iha paska veli-", Zayn selitti minun keskeyttäessä hänet.
"Kuule. Mulla ei oo aikaa kuunnella tollasia paskapuheita. Ja sun kannattais pyytää ensin Louisilta anteeks", sanoin ja heitin loput appelsiinit Zaynin naamaan. Nousin pöydästä ja menin eteiseen. Vedin kengät jalkaan ja avasin ulko-oven. Ulkona oli ihan lämmin. Paiskasin ulko-oven kiinni perässäni. Minulla oli mukana vain kännykkä. Toivon, että joku pojista on kotona, kun olen saapumassa kotiin. Lähdin kävelemään kohti Lucaksen kämppää. Harhailin ainakin tunnin ennenkuin löysin sinne. Soitin ovikelloa. Toivoin että he olisivat kotona. Jouduin soittaa uudestaan ovikelloa, ennenkuin kukaan tuli avaamaan. Lucas tuli avaamaan oven juuri panneen näköisenä. Hänen hiuksensa olivat sekaisin, hänen huulensa olivat turvonneet, hikeä otsalla ja paitaa ei ollut päällä. Hän oli myös vähän hengästynyt.
"Keskeytinks mä jotain?" kysyin naurahtaen. Lucas tasasi hengitystään.
"Et tietenkään", Lucas sanoi. Hän selvästi valehteli.
"Mä voi tulla kyllä myöhemminkin", sanoin ja olin juuri lähdössä.
"Kyl sä voit tulla nyt, me voidaan jatkaa myöhemmin", hän sanoi hymyillen ja veti minut ranteesta sisälle.

Kello oli kuusi. Lucas ja Joey olivat lähteneet tunti sitten Lucaksen joihinkin kisoihin. Olin yksin Lucaksen kämpällä. Ei siitä kai haittaa olisi jos lähtisin baariin? Tosin minut saatettaisiin raiskata. Nojaa, kaipasin nyt alkoholia ja sitä aioin saada. Tosin minulla ei ollut rahaa mukana. Paska. Onneksi olin yhden baarin yksi vakioasiakkaista, joten minulle tarjottiin siellä usein. Menin eteiseen ja vedin kenkäni jalkaan. En ollut laittanut mitään bilevaatteita päälle, mutta se baari ei ollutkaan mikään yökerho. Siellä kävi suurimmaksi osaksi vain vanhoja alkoholisteja. Paiskasin ulko-oven kiinni ja tarkistin, että se meni lukkoon. Lähdin kävelemään kohti sitä baaria. Matkaa olisi kävellen ainakin tunti, sillä se oli ihan toisella puolella Lontoota. Kävelisin sinne silti.

Fragile || Louis Tomlinson (Completed)Where stories live. Discover now