Hoofdstuk 14

61 2 0
                                    

'Het is hier echt te warm,' zeurde ik tegen Will. We deelden samen een kamer met Mia en Edward in het Hotel waar we verbleven. Ze waren op het moment al naar beneden naar het zwembad. Ik wapperde met m'n waaier op het balkon terwijl we ontbijt aten alsof we echt getrouwd waren en het een normale familievakantie was. Maar nee, het was onze schuilplaats. We waren expres naar een plek gegaan waar onze eilanden helemaal niet bekend waren, Ibiza. Het hotel waar we in logeerden heet Hoteles Globales Montemar. Het is hier heel leuk met kinderen en gezinnen, en de animatie was hier echt hemels. Hele leuke mensen.

'Ik weet het, dat zeg je zo'n twintig keer per dag, dus ja we weten het. Eet nou maar je ei op voordat die wespen het meenemen,' antwoordde Will. Hij was de laatste tijd erg geïrriteerd doordat 's avonds de muziek nog wel eens hard aan staat, maar we mogen niet zeuren. Dit is altijd beter dan dood zijn.

'Zullen we naar het zwembad gaan dan?' Vraagt Will. Ik knik en ga verder met mijn wappersessie. Hij zucht hard en loopt dan naar binnen in het appartement. Eigenlijk zou dit goed moet voelen na al die luxe, een normaal leven... maar we zijn zo gewend aan alle luxeproducten dat we het moeilijk vinden om zo simpel te leven... maar het zal wel moeten.

Ik prop snel mijn broodje ei met kaas naar binnen en loop achter hem aan naar binnen net op het moment dat hij zijn zwembroek omhoog trekt. Mijn hart gaat sneller kloppen en ik voel mijn ogen groter worden. In de week die we hier waren hebben we geen heftige zoenpartijen meer gehad sinds degene in het huis van Annie. Ik verlang ernaar, ik kom langzaam over Edward heen merk ik. Steeds meer versterkt mijn liefde voor Edward als vriend en vervaagt het als liefde op de romantische manier. En omgekeerd geld dat voor Will. Voor Edward geld dat hetzelfde gezien aan de blik waarmee hij soms stiekem kijkt naar Mia. In de andere kamer liggen Booth, Alexander en Fleur met een andere bewaker. De kamers boven ons zaten vol met andere bodyguards.

Will draait zich om, zijn perfecte spieren onder zijn huid kon je perfect zien nu hij geen shirt aanhad natuurlijk. Mijn mond werd er droog van en ik moest mijn best doen niet te erg te staren. Ik liep zonder wat te zeggen snel Mia en mijn kamer binnen om mijn bikini aan te doen. Aangezien mijn cupmaat een maat groter is geworden door de zwangerschap moest ik allemaal winkeltjes afzoeken om de juiste bikini te zoeken die mijn kleine omvang en grotere cups hadden. Dat was verschrikkelijk, vooral in de hitte. Toen ik hem eindelijk aanhad liep ik de woonkamer binnen en zag Will zijn armen insmeren. Weer kon ik het niet laten om niet te kijken naar de bewegingen die hij maakt met zijn armen. Toen hij klaar was draaide hij zich om naar mij. Ik kon zijn pupillen groter zien worden bij het aanzicht van mij in mijn nieuwe, lichtgroene strapless bikini met kleine steentjes.

'Zal ik je rug insmeren?' Wist ik uit te brengen. Langzaam knikte hij. Zijn grote postuur was te groot om ook zijn schouders goed te kunnen doen, dus hij zat op de kleine harde bank om mij er goed bij te kunnen laten. Ik leunde met een knie op de bank en pakte de zonnebrand uit zijn handen. Er klonk een soort scheetgeluid toen ik de zonnebrand eruit kneep en maakte een grapje ('ieuw Will, volgende keer dat je dat doet eis ik dat je TURBO TURBO zegt ja?') waar hij niets op terug zei. Ik voelde me kwetsbaar door zijn houding en moest op mijn lip bijten om de brok in mijn keel weg te halen. Ik smeerde zonnebrand uit op mijn handen en legde toen voorzichtig mijn handen op zijn schouders. Zijn eerste reactie was zijn spieren onder spanning zetten, maar hoe meer ik de lotion uit wreef, hoe meer hij relaxte. Ik masseerde zijn schouders ook een beetje en ging steeds meer naar onder met mijn handen. Ik kwam bij zijn onderrug terecht en wreef zijn fel in en uit elkaar daar om zijn spieren te laten ontspannen, maar ik voelde dat zijn borst langzaam sneller op en neer ging wat weer effect had op mijn hartslag. Hij draaide zijn hoofd naar de rechterkant wat zijn scherpe kaakbotten liet zien. Ik slikte heftig om de brok in mijn keel weg te halen die zich op een of andere manier vormde. Mijn hart trok samen van zijn geïrriteerde gezicht, alsof ik niets goed kon doen. Nog nooit heb ik me zo onzeker gevoeld, het gevoel dat je iemand de hele tijd moet proberen tevreden te stellen.

The Princess (#2 KvT)Where stories live. Discover now