Plan

7.6K 578 10
                                    

Muhafızın tutulduğu odaya girdiğimde heyecan vücudumun her noktasına etki ediyordu. Bu manzara ve bu his anılarımı tetikliyordu. Birkaç saniye ne yapacağımı bilemesem de sonunda harekete geçmem gerektiğini biliyordum. Theodor Büyücü'yü çağırmak için kovuğa dönmüştü. Onları beklemem gerekiyordu fakat sabrım son raddeye ulaşmak üzereydi. Derin bir nefes alıp kendimi dizginlemek için içimden odadaki eşyaları saymaya başlamıştım. Fakat gözüm durmadan bana korku dolu gözlerle bakmakta olan muhafıza kayıyordu. Bunu yapmamam gerektiğini biliyordum fakat içimde beni zorlayan bir güç vardı. Ne yapacağımı veya ne yapmayacağımı hiç bilemiyordum ve aklım bulanmaya başlamıştı bile.  


Hayır, eski ben geri dönemezdi. Buna izin veremezdim.


Neden eski ben gelmemeliydi?


Eski ben kimdi ki?


Eski ben, bendim işte!


O hep burada.


Yüzümdeki gülümseme yerini alırken muhafıza doğru ilerlerken buldum kendimi. Ne saçmaladığımı bilmiyordum ama şu an gözüme bir engel teşkil etmiyordu. Bu muhafıza istediğimi yapabilirdim. Buna kimse engel olamazdı. Tam muhafıza elimi uzattığımda kapıdan gelen gürleme durdurdu beni.


Yanılmışım.


''Arya!''


Buna engel olabilecek tek kişi şu an karşımdaydı.


Babam.


Gözlerimi ona çevirdiğimde çoktan yanıma ulaşmıştı bile. Arkasından odaya dalan Adrian bana endişeli gözlerle baktığında bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım. Babam beni kolumdan tutup odadan çıkarırken neye uğradığımı şaşırmıştım. Kendimi toparladığım anda beni sürüklemekte olan babamı durdurdum ve kolumu elinden kurtardım.


Bu adam ne yapıyordu?


Sinirle parmağını yüzüme doğrulttu.


''İşte bu son damlaydı Arya. Sabrımı taşırdın. Seni gözetim altında tutmam gerektiğini biliyordum.''


Yüzüme doğru tıslarken şok üzerine yaşadığım şok dengemi sarsmıştı.


''Ben ne yaptım?''


Kısık sesimin onu daha da delirttiğine şahit olmam kötüydü. Çok kötüydü.


''Neler oluyor?''


Büyücünün gür sesi babamla arama girdiğinde ikimizin de birbirimizden uzaklaştığımızı fark ettim. Bu büyücünün işi olmalıydı. Görmezden geldim. Bundan cesaret alarak daha yüksek bir sesle tekrar sorumu yönelttim.


''Ben ne yaptım?''


''Benden bir şey saklamaman gerekirdi.''

DOĞUM LEKESİ -2- ANAHTAR AİLESİWhere stories live. Discover now