Capitolul 27

6.2K 290 1
                                    

Dupa ce s-a terminat toata festivitatea, am vrut sa merg la Edy dar...l-am vazut pe Razvan. Avea gluga pe cap, era imbracat destul de dubios parca ar fi ascuns ceva. M-am napustit asupra lui si i-am dat o palma zdravana.

-Cum ai putut sa-mi faci asa ceva? Cum ai putut sa ma droghezi ca sa ma culc cu tine? Esti un ticalos!

-Shhh! Te poate auzi cineva!-imi sopteste speriat si uitandu-se in toate partile ca sa nu il vada cineva.

-O sa merg chiar acum si ii voi spune lui profu' ce mi-ai facut. Ca m-ai amenintat ca sa ma culc cu tine.

-Ce? Nu poti face asta! Voi spune tuturor de relatia voastra! -imi spune din ce in ce mai agitat.

-Serios?! -incep sa rad sarcastic- Si cine te-ar crede? Spune si tu cine ar crede un drogat? Chiar acum plec sa-i spun lui profu' si vei fi arestat pentru ce mi-ai facut! -ii spun plecand de langa el...

Il vad pe Edy pe hol si ii fac cu mana. Se opreste si imi zambeste... dintr-o data acel zambet se transforma intr-o expresie de teama. Ca si cum ar fi incercat sa ma faca atenta undeva. Il vad ca fuge spre mine dar... prea tarziu. Simt mana cuiva cum ma cuprinde de dupa gat si ma trage spre el. Era Razvan. A scos un pistol si mi l-a pus la tampla. Edy a continuat sa vina spre mine dar a fost oprit. Razvan a tras doua focuri de arma in sus, facandu-l pe Edy sa se opreasca in fata noastra la mai putin de doi metrii. Toti au inceput sa tipe si s-au pus la pamant. Paul era in genunchi la vreo 5 metrii de noi.
Adda si D-soara Bianca erau socate de ce se intampla.
Razvan era foarte agitat si speriat.

-Stai acolo! Ridica mainile sus si sa nu cumva sa incerci vreo smecherie ca ii zbor creierii asteia! - ii spune lui Edy indreptand pistolul spre mine.
Eram foarte speriata si respiram greu...

-Razvane, i-a dracului degetul de pe tragaci ca fara sa vrei poti sa apesi! -ii striga Edy printre dinti lui Razvan.

-Daca cineva incearca sa faca ceva, jur ca il omor fara nici o ezitare. Aruncati toate telefoanele in mijlocul salii! Acum! -striga Razvan.

Intr-un moment de neatentie Edy a incercat sa se apropie de el dar nu a putut. Razvan a observat si i-a pus pistolul pe frunte.

-Neah! Ti-am spus sa nu te apropii! Ce sa-ti fac eu tie acum? Sa te omor, sa nu te omor?...

-Hai ma trage! Trage ma am spus! -ii striga Edy lui Razvan facand un pas inainte- Da-i drumul ei si ia-te de cineva de masura ta!

-Ar trebui sa-ti trag un glont in cap dar nu... singura care va primi azi un glont in cap, va fi tarfa asta! - spune ducand pistolul spre capul meu- Si ca sa vezi ca nu sunt atat de rau, nu-ti voi arata cum o voi omorî pe iubirea vietii tale. Asa ca fa doi pasi in spate si intoarce-te!

-Asta s-o crezi tu! Daca te atingi de un singur fir de par de-al ei, te omor cu mana mea!

-Daca nu te intorci acum iti jur ca te omor si pe tine si pe ea.

-Pleaca! Te rog pleaca, nu voi pati nimic. -ii spun lui Edy plangand.

S-a uitat in ochii mei si mi-a facut semn sa-i distrag atentia. A dat doi pasi in spate si s-a intors. Singura solutie pentru a-i distrage atentia, a fost sa-l sarut. Mi-am intors capul spre el si l-am sarutat facandu-l sa se intoarca cu spatele spre Edy.
Tensiunea era maxima.
In acel moment Edy s-a intors si l-a lovit cu piciorul peste mana, facandu-l pe Razvan sa scape pistolul. Intr-un moment de neatentie am reusit sa scap. M-am smucit din bratele lui si am cazut. Am ramas pe jos si am inceput sa strig sa se opreasca. Edy si Razvan se luptau corp la corp. Toti erau paralizati de frica si nimeni nu s-a ridicat de jos sa-l ajute pe Edy. Razvan a scos un cutit si a incercat sa se indrepte spre mine. A facut doi pasi spre mine dar a fost oprit de Edy care s-a napustit asupra lui si l-a izbit intr-un perete. Dintr-o data totul s-a oprit. Cei doi au ramas nemiscati si se uitau unul in ochii celuilalt. Era clar ca unul dintre ei a fost injunghiat, dar cine?...

Va urma...

Profesorul de Sport Where stories live. Discover now