Capitolul 11

9K 362 37
                                    

Respiratia ii era intretaiata... era excitat ba chiar a scos si un marâit gutural de cateva ori. Mainile mele cobarau tot mai jos, mai jos si cand sa ajung la acea parte a corpului... mi-a prins mainile si mi le-a ridicat.
M-am uitat in ochii lui iar el mi-a spus cu o voce ragusita:
---Doamne, cat esti de frumoasa!
Asta a fost "lovitura de gratie" pentru mine asa ca am profitat de situatie si l-am sarutat. A fost un sarut pasional, romantic, lung...
Si-a bagat degetele prin parul meu imobilizandu-mi capul si apasand din ce in ce mai tare sarutul. M-am urcat peste el si am inceput sa imi onduiesc corpul deasupra lui.
S-a ridicat in capul oaselor si m-am pus in bratele lui punandu-mi picioarele de o parte si de alta a abdoenului sau in timp ce el imi desfacea sutienul... in cateva momente s-a dezbracat de pantaloni si a inceput distractia... amandoi eram vrajiti asa ca nu ne dadeam seama ca ceea ce facem nu e bine. Acum el era deasupra mea... a inceput sa ma sarute pasional muscandu-mi buza de jos usor. A coborat cu sarutul usor spre gat, spre sani si mai apoi spre abdomenul meu unde a ramas pret de cateva minute ca sa ma acopere cu o mare de saruturi.
S-a ridicat usor tot pe acelasi "traseu" si a ajuns la gura unde m-a atacat cu un sarut nesatul. Mi-am bagat mana sub perna de unde am scos un prezervativ pe care i l-am dat soptindu-i la ureche:
"Nu ti-l pui, nu intri! "
S-a uitat in ochii mei si mi-s zambit cu coltul gurii. Am auzit sunetul ruperii foliei, si l-am simtit imediat ca se lasa pe mine scufundandu-ma in pat. Am gemut de placere atunci cand a intrat in mine. Facea niste miscari lente care au inceput sa fie din ce in ce mai rapide. Gemeam amandoi de placere. Miscarile au inceput sa fie din ce in ce mai necontrolate semn ca ajungem la extaz. Mi-am strans picioarele in jurul sau si am gemut amandoi de placere dupa care a cazut de pe mine si am adormit imediat fiind epuizati.

Dimineata, cand m-am trezit soarele imi batea cu putere in ochi. Capul meu state pe pieptul lui, iar mana si piciorul drept ii "invelea" trupul adormit.
M-am ridicat sprijinandu-ma pe cotul stang si am intins mana ca sa imi iau telefonul.
Ceasul era 10:25. Mi-am facut in graba o poza ca sa le pit dovedi fetelor ca mi-am implinit pariul, iar apoi l-am trezit strigandu-l cu o voce ragusita:
---Edy... trezeste-te, e 10 jumate.
S-a trezit si s-a uitat la mine extrem de uimit. S-a sculat in capul oaselor si si-a trecut o mana prin par intrebandu-se disperat: "Ce dracu' am facut??? "
---Sex! - ii raspund eu.
Isi baga si cealalta mana prin par asta insemnand dubla disperare.
---Ce e asa de grav in asta? - il intreb eu putin nervoasa...
---Ce e asa de grav? Normal tu nu vei pati nimic dar eu...
---Tu ce? Ce vei pati? - il intrerup eu.
---A nu, nimic. In afara de faptul ca o sa-mi pierd cariera, locul de munca si demnitatea... nu vou pati nimic! - spune el cu o "calmitate usor disperata" (pfff... stiu ca nu exista aceasta expresie dar doar asa m-am putut exprima ca sa intelegeti)
---Cine sa afle? - intreb eu curioasa.
---Stai putin, tu cati ani ai? - ma intreaba el cu o oarecard teama.
---17... de ce?
--- Aoleu! Am pus-o, nu doar ca mi-am pierdut cariera, locul de munca si demnitatea, da' mi-am pierdut si libertatea si dreptul de a mai profesa vreodata!
In ochii lui se putea citi disperarea. Mi se facuse mila asa ca am incercat sa il linistesc spunandu-i:
---Stai putin, deocamdata singurele persoane care stim ce s-a intamplat aseara, suntem eu si tu!
---Da dar o sa se afle...
---Sa se afle de la cine?!- ma rastesc eu la el.
---De la tine Camelia, cu siguranta te vei lauda prietenelor tale. - se putea observa modestia cu care a spus aceste cuvinte!
---Nu mai vorbii prostii! Nu ti-as face rau in niciun caz si in plus amandoi am fost de comun acord sa facem asta.
---Nu cred ca te-ai putea abtine!
M-am enervat ca ma subestima iar eu sunt o fire care nu rezista provocarilor!
---Stai "Chill" ca nu voi spune nimanui. In plus, cum as putea sa-i fac rau celui care mi-a salvat viata.
S-a dat jos din pat si a inceput sa se imbrace. Dupa ce a terminat de imbracat, m-a prins de maini si m-a intrebat:
---Ma pot baza pe tine?
---Da normal- am raspuns eu dand din cap aprobator!
Dupa plecarea lui m-am dus in camera si am inceput sa ma gandesc la ceea ce am de facut...
"Sa nu le spun fetelor ca am castigat pariul si sa pierd in fata lor ca o proasta... sau sa le spun ca m-am culcat cu profu, sa le arat poza, sa fiu "cea mai cea dintre cele" ca mi-am tras-o cu "domnul bunaciune" si... sa-i fac un mare rau celui care mi-a salvat viata... Doamne ce sa fac?
(Voi ce a-ti fi facut? Lasa-ti raspunsul in comentarii)
Am incercat sa ma uit la poza dar nu era... nu facusem poza, sau o facusem si nu s-a salvat... habar nu am ce s-a intamplat dar poza nu era... o cauram innebunita sa o gasesc...
"Fuck!"
Venise timpul sa merg la scoala.
Eram nervoasa din cauza ca nu gaseam poza dar poate ca era mai bine asa, altfel nu as fi rezistat tentatiei de a nu le arata poza fetelor.
Ajunsem la scoala cu 20 de minute inainte sa incep orele.
Alina, Raluka si Adda au venit inebunite la mine intrebandu-ma insistent:
Alina: -Ti-ai tras-o cu bunaciunea?
Raluka: -Cum a fost? E bun la pat?
Adda: - Stati umpic! In primul rand intrebarea e: ai reusit sa-ti faci pariul?
"Doamne ce le spun? Ce sa fac... sa pierd sau sa castig?"
Vocea mea interioara ma rodea pe dinauntru'
......................................................... ..

Profesorul de Sport Where stories live. Discover now