Capitolul 4

14.4K 492 32
                                    

A doua zi, am mers direct la repetitii. Ajunsa la sala unde aveau loc repetitiile, toate privirile s-au intors spre mine si ii vedeam pe toti cum sosoteau intre ei uitandu-se la mine... dar stai putin, l-am zarit! L-am vazut pe baiatul care ma vrajit. Era intr-o gasca de baieti si fete si cred eu ca juca adevar si provocare... Monica a venit la mine si am inceput sa vorbim si sa ma puna in tema cu "de-ale scolii"... Am aflat ca "el" e cel mai "baiat" din scoala si ca are iubita. Pam pam!... .

Adda! Asa o chema pe favorita scolii si iubita "lui".
Adda fiind o fata blonda, scunda pe la 1.67 si cu ochi caprui.

Mi-a spus ca nimeni nu se pune cu "sefa", porecla Addei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mi-a spus ca nimeni nu se pune cu "sefa", porecla Addei.
Ok... am inteles despre ce era vorba desi ca pe dinauntru fierbeam de ciuda, asta e.
La un moment dat, am vazut ca se face liniste si am auzit-o pe Adda spunand cu un glas poruncitor si hotarat: "Nu! Asta nu! "
Toti s-au intors spre mine si zambeau su se holbau la mine, iar el se uita cu niste ochi la mine plini de dorinta si imediat a exclamat hotarat: "Ba da! Am s-o fac!...
S-a ridicat de pe scaun si l-am vazut venind spre mine.  A ajuns in fata mea si ma intreaba cu un ton sever: 
- Tu esti fata cea noua,  nu? 
Iar eu raspund cu un ton increzator: 
-Da!  Eu sunt! 
Intorcandu-si privirea spre gasca lui care ne privea aproape fara aer,  le arata un zambet sarcastic in coltul gurii ca si cum i-ar face mai atenti decat erau,  ma cuprinde cu mainile lui pe dupa solduri,  ma trage cu putere,  lipindu-ma de corpul lui si infingandu-si o mana in parul meu se produce inevitabilul… ma saruta,  dar nu ma saruta orcum,  si foarte pasional!  In acel moment am simtit ca mi se inmoaie picioarele si ca imi fierbe sangele in mine,  dar tit atunci imi dau seama ca suntem priviti si ca nu e bine ce facem,  asa ca ma smucesc din bratele lui,  ma sterg la gura si primul instinct pe care l-am avut a fost sa ii trag o palma zdravana care a rasunat in toata sala. Dupa acea palma i-am adresat un cuvant nu tocmai frumos si anume:
Idiotule! 
Si uitandu-ma la fetele socate ale prietenilor lui,  am zarit-o pe Adda care mi-a facut un semn si anume sa isi traga degetul mare pe gatul ei dintr-o parte in alta… ceva gen "iti tai gatul sau ceva de genu… :))
Furioasa si speriata de cele intamplate,  am iesit afara,  trantind usa...
Cand am iesit afara,  am inceput sa plang fara sa vreau,  gandindu-ma ca a fost doar o provocare, iar eu am fost tratata ca pe o "oarecare"…
Dar totusi,  inima mea batea cu putere iar obrajii imi ardeau doar cand ma gandeam la acel sarut… "Jesus Christ!  Ce se intampla cu mine… A fost  doar  un sarut Cami! " Imi strig eu incercand sa ma linistesc.  In acel moment,  simt cum o  mana imi atinge fata si cand am ridicat capul din genunchi,  l-am vazut pe el stand drept in picioare in fata mea. Regretul i se citea in ochi  iar cu o oarecare raguseala in voce,  il aud spunandu-mi: 
---Iarta-ma!  Nu am crezut ca un sarut o sa te faca sa reactionezi asa… Poate nu ti-a placut…. Spuse el incercand sa plece.
---Nu e vorba de sarut- spun eu oprindu-l… e vorba despre imprejurimile in care mi l-ai dat,  a fost doar o provocare,  defapt,  de la una ca mine…
---Una ca tine asa de frumoasa,  ce?
Intrerupandu-ma el….
Eu rosesc si schitez un zambet,  multumindu-i de compliment.  El intinde mana spre mine si privindu-ma in ochi se prezinta:
----Iulian,  ma cheama Iulian.
Ma prezint si eu si ne apropiem din ce in ce mai mult unul de altul gata gata sa ne sarutam din nou,  dar… sarutul ne este oprit de tipetele Addei… "lasati-ma in pace"
Izbucnind pe usa,  sare direct spre gatul meu,  plina de furie, dar spre fericirea mea este oprita de Iulian care o potoleste cu cateva vorbe… iar eu plec grabita de la repetitii nevrand sa am probleme…
(app:  am uitat sa precizez ca stateam singura pentru ca dupa moartea tatei,  Anca s-a mutat in alta tara si fiind cu mult mai tanara decat tata si-a refacut viata dupa cum era de asteptat)….

Hei ingerasi :*
Ma bucur foarte mult ca cititi cartea ^_^
Imi cer scuze pentru incurcatura cu capitolele…

Profesorul de Sport Where stories live. Discover now