Chapter 12

5.1K 268 6
                                    

K večeři jsme měli těstoviny. Každý pokoj se o jídlo stará sám. Dneska jsem tedy vařila našemu pokoji já.
Podle mě bylo jídlo dobré. Jemná sýrová zálivka byla cítit snad až po celém hotelu. Ještě chvilku jsme seděli a povídali si.
(Z pohledu Senta)

Vadilo mi, že se Daniel rozhodl přisrat se ke Kelly. Kelly sice říkala že spolu chodíme, ale nechodíme. Jsme jen nejlepší kamarádi. Mám jí rád. Moc rád, ale nic víc. Tak ale proč mě štve, že Daniel spí vedle ní?! Já to nechápu...Bojim se o ní? Aby ji nevyužil? Jo to bude ono...Bojim se o ní." Říkal jsem si v duchu. Naštvaně jsem se zvednul a šel do jednoho z pokojů. Ostatní na mě asi museli nechápavě koukat. Měl jsem ten pokoj s jednolůžákem. Sedl jsem si na něj a dal obličej do dlaní. Nechtěl jsem si to přiznat, ale cítil jsem beznaděj. Cítil jsem že já jí beru víc než kamarádku. Vždy je to tak, že v přátelství mezi klukem a holkou, vždy jeden cítí něco víc. V našem případě jsem to byl já. Ona mě brala jako kamaráda. Jen jako kamaráda. Nechtěl jsem aby za mnou někdo chodil, tak jsem se zvedl a zamkl se.

(Z pohledu Kelly)

,,What?To co bylo?!" Vykulila jsem oči. Proč se Sent jentak sebere a odejde?Udělala jsem něco?Tomuhle já vůbec nerozumim. Lukas a Amber se odebrali do svých pokojů. Daniel vzal všechno nádobí ze stolu a šel ho umít. Já se zvedla ze židle a šla k ložnici Senta. Zalomcovala jsem klikou...Zamkl se. Vztekle jsem kopla do dveří. ,,Sente...Pust mě dál.." Řekla jsem klidně a doufala, že mi otevře. Neodpovídal. ,,Udělala jsem něco špatně?" Oči se mi lehce podlily slzami. ,,Kelly prosím...Chci být sám." Šeptl né moc nahlas. Ale i tak to stačilo abych ho slyšela. Daniel mě vzal za ruku. Nevěděla jsem co dělá nebo co po mě chce, ale bylo mi to jedno. Daniel si mě vzal do náruče a já se k němu víc přitiskla obličejem. ,,Nechci ho vidět ani slyšet. Vždyť jsem mu nic neudělala nebo jo?!" Zamumlala jsem a po tváři mi stekla slza. ,,Pššš... Za nic nemůžeš. Jen má asi špatnej den." Odpověděl mi a položil mě na naší postel. Vzal peřinu a chtěl mě přikrýt. Ale zarazila jsem ho. ,,Musim se ještě vysprchovat." Koukla jsem se na něj zespoda. Usmál se a znovu mě vzal a nesl do koupelny.

Vysprchovaná a v triku až pod zadek jsem si zalezla do postele. Bylo krátce před půlnocí a Daniel se sprchoval. Slyšela jsem ránu. Bouchly dveře. Zvedla jsem se z postele a šla se podívat co se děje. Stál tam Sent. A nebyl sám. Vedle něho byla z každé srandy jedna holka. Boty na podpatku, minisukně, pruhovaný silonky, tílko s velkým výstřihem a vlasy vyčesané nahoru do culíku. Tuhle kombinaci měly obě dvě dívky. Jedna bruneta a jedna blondýna. Chtělo se mi z nich brečet. ,,Sente..." Začala jsem ale on mě přerušil. ,,Nech mě..Našel jsem si náhradu." Ironicky se zasmál a chytil obě dvě holky za zadek. Sesunula jsem se na zem. Skoro jsem ani nedýchala. Nemohla jsem uvěřit tomu co mi řekl. Ano byl opilej ale...Tohle bolelo. Zavřeli za sebou dveře a zachvilku jsem slyšela vzdychání atd. Věděla jsem co tam dělaj. Zezadu mi někdo položil ruce na ramena. Byl to Daniel a uvědomil si co se děje. Opět mě vzal a opatrně položil na postel. Přikryl mě a já se na něj dívala. Vzal si polštář a peřinu a hodil obojí na zem. Znepokojilo mě to a proto jsem se opřela o lokty. ,,Co děláš?" Zeptala jsem se po chvilce. ,,Všiml jsem si jak ses tvářila, když jsi zjistila, že spolu budeme spát v jedný posteli. Tak jdu spát na zem." Vysvětlil mi a posadil se na něj. Sama pro sebe jsem se zamračila. ,,Tak pojď spát vedle mě." Cože? Já to opravdu řekla? Nevím co se to se mnou děje. Tázavě zvedl obočí jako na náznak myslíš to vážně? Zvedl se a lehl si vedle mě. Koukala jsem na něj jak si nohama obrací peřinu a jak hledá krátkou stranu peřiny. ,,Tyjo tady z ní čouhá niťek..." Řekl a koukl se pod peřinu aby zjistil polohu své peřiny. ,, Sakra já se zamotal." Řekl o tón výš takže já vybuchla smíchy. Okamžitě se na mě otočil. ,, Myslíš si že jsem k smíchu?" Kývala jsem a smála se dál. Opatrně si na mě sedl obkročmo. Když viděl že mi to nevadí začal se smát taky. ,,Víš, že máš úžasnej smích?" Řekla jsem mu a chytla mu ruce a propletla moje a jeho prsty mezi sebou. Nejdřív nasadil výraz jako: Wtf? Co to děláš? Ale potom se začal usmívat. ,,Vím..Říká mi to spoustu lidí." Odpověděl a dal obličej blíž t tomu mému. Měla jsem sto chutí ho políbit a než jsem stihla sečíst body pro pro a proti, ocitly se mé rty na těch jeho. Spolupracoval.. Nachvilku jsem se se svími rty od něho odtáhla a pousmála se. ,,Dobře líbáš." Zahyhňal se. ,,Já vim." Řekla jsem a dala mu ruce kolem krku. ,,Nemyslel jsem to ironicky..." Odpověděl. Jeho odpověď mě zaskočila. Ale pozitivně.,,Myslím že bychom měli jít spát." Navrhla jsem. Trošku se zamračil ale souhlasil. Dal mi ruce kolem pasu.

,,Nějak nemohu usnout." Řekla jsem mu. ,,Já taky ne." Souhlasil a přitiskl si mě blíž k jeho tělu. ,,Máš holku?" Zeptala jsem se. Bála jsem se odpovědi. ,,Nemám." Odpověděl. Kývla jsem ale asi to v té černé tmě nebylo vidět. ,,Co je mezi tebou a Sentem?" Zeptal se mě nechápavě. Teď jsem opravdu nevěděla co říct. Opravdu jsem nevěděla co mezi námi je...Po dnešku. Jen tak si jde do clubu a přitáhne si s sebou dvě holky co mu určitě teď v jeho..Omm...Vlastně jejich ložnici předvádějí lap dance. Kdybychom měli tyč, tančí mu tanec u tyče. Stále bylo slyšet něčí vzdychání. Konkrétně těch dvou kravek co si to tam rozdávaly u nich na pokoji. Konkrétně v ložnici. ,,Mezi námi?Nic. Jsme jen kamarádi." A falešně jsem se na Daniela usmála.

Long way up |book 1|Kde žijí příběhy. Začni objevovat