Chapter 1

21.3K 609 16
                                    

Abych se představila, jmenuji se Kelly a chodím na střední školu v Anglii.Ano jsem Angličanka. Nejsem zrovna člověk co obvykle chodí ven s kamarády a co tráví čas na facebooku. Jsem dost uzavřená a moji rodiče jsou tak trochu duchem nepřítomní. Ve škole se držím na trojkách a dvojkách.



Konečně pátek. Máme jen 6 hodin. Vezmu věci a jdu do učebny přírodopisu. Naší učitelku na přírodopis mám ráda, ale mojí třídu ne. Neustále se mi smějí, hodnotí můj vzhled a posmívají se mi. Už jsem mluvila s psychologem a říkal že prý mám změnit školu. Sice jsem o tom uvažovala, ale bojím se, že to bude ještě horší.


,,Hahah... Naše bruneta spadla na zem! Bacha nezlomila sis nohu? Žiješ? Hahahah...." Směje se mi celá třída. Jsem bruneta a hrozně hubená. Je to ze stresu. Pomalu si přisunu k sobě učebnici přírodopisu a hážu tužky do penálu. Slzy mám na krajíčku. Náhle mě zahalí stín. Už jenom čekám bolest, kopanec, velkou ránu a posměch celé třídy. Ale mýlím se. Nademnou stojí Even a podává mi sešit. Nikdy bych to do něj neřekla. Podle mě je to takovej ten tip 'Bosse' co šéfuje ostatním. Opatrně jsem si od něj vzala sešit, a zamumlala: ,, Děkuju.'' Usmál se na mě a já věděla že se mi líbí. Zazvonilo a já se přesunula na své místo.


Do třídy vešla naše učitelka. Slečna Darková. Zrovna nám vysvětlovala něco o ještěrech, ale já jí nevnímala. Ona o tom věděla, že jí nevnímám, ale také věděla, jaká je moje pozice ve třídě. Jen tak jsem se podívala po třídě a po tom co ostatní dělají. Nudí se... Všimla jsem si Evena. Díval se na mě. Usmála jsem se a on mi úsměv oplatil. Vytáhl svůj iPhone a něco si tam ťukal. Zabrněl mi mobil v kapse. Podívala jsem se na slečnu Darkovou. Byla ke mě otočená zády a něco kreslila na tabuli. Toho jsem tedy využila a opatrně jsem vytáhla mobil.

,,Jedna nová zpráva" Řekla jsem si pro sebe. Odemknula jsem mobil kombinací 0605.


Even: 4 dny a začínají prázdniny.Co plánuješ?'' Chvilku jsem přemýšlela nad odpovědí a nakonec jsem napsala : ,,Myslíš, že je dobrý mi psát takhle o hodině?" Napsala jsem mu a nechápavě jsem se na něj podívala. Ani se na mě nepodíval jen se usmál na telefon a psal dál..

Even: ,, Jsi vtipná..Pojď ven. Po škole v parku?'' Moc jsem neváhala, protože Even....Áááách Even...Ten blonďák mi popletl celou hlavu. <3

Já: Fajn...V půl třetí.

Even: Okey :3


Moc nevím co si mám o tom myslet. Ale celkem se těším. Po tom, jak mě celá třída šikanuje, je podle mě dobré vyjít si ven a ''pustit páru''. :)







Long way up |book 1|Kde žijí příběhy. Začni objevovat