Denk je dat??

421 10 3
                                    

Givanna's P.O.V.

Vandaag is de dag, mijn beste vriendin word begraven en ik voel me niet goed. Ik had het zo druk met school, dat ik niet even kon vragen hoe het met haar ging. Ze was m'n beste vriendin en ik had er voor haar moeten zijn. Ik zit in de auto met Louis, maar er word niet gesproken. Het enige waar ik aan kan denken is Rochelle en Melanie. Ik vind het nergens op slaan dat je de begrafenis mist van je beste vriendin, alleen maar omdat je Little Mix niet leuk vind kom op. " Gaat het lieverd?" Vroeg Louis uit het niets en ik keek hem aan en knikte." Waar denk je aan?" Vroeg hij." Ik vind het niet normaal dat Melanie niet komt alleen maar omdat ze little mix niet leuk vind." Zei ik en hij legde z'n hand op m'n been." Ik snap haar ook niet eerlijk gezegd, maar aan de ene kant snap ik het wel ofzo want Rochelle mocht Little mix niet. Ik vind het alsnog een stom excuus." Zei Louis." Precies." Zei ik en de chauffeur parkeerde z'n auto." Ben je er klaar voor?" Vroeg Louis en ik knikte.

Liam's P.O.V.
We zijn aangekomen bij de rouwdienst, en de familie zit al. Harry zit naast Gemma en z'n moeder. Ik heb Hope vast en ze is best stil, net alsof ze beseft wat er gebeurt ook al kan dat niet. Zayn zit naast me en hij is ook aardig stil." Hoe ging het met Mel?" Vroeg ik aan hem." Geen idee ik heb haar niet gesproken vanochtend." Antwoordde hij en ik keek hem verbaasd aan." Hoezo niet, ze heeft ook steun nodig." Zei ik." En ik die van haar, en ik snap echt niet dat ze niet naar een begrafenis gaat." Zei Zayn." Kijk Zayn, Melanie kon Rochelle beter dan ons ze heeft het echt moeilijk. Praat met haar." Zei ik en hij knikte." Zal ik doen." Zei hij. Iedereen is binnen dus de deuren werden gesloten, maar ineens."Sorry dat we laat zijn." Zei iemand en ik keek om en zag Seline met Nolan en ik keek naar Harry die kookte van woede." Wil jij Hope even overnemen?" Vroeg ik aan m'n vader en hij knikte. " Kom maar bij opa." Zei hij en hij hield haar vast. De jongens en ik liepen naar de deur en stuurde hun naar buiten."Wat doe jij hier?!" Zei ik boos en ze deed haar armen over elkaar." Het is m'n zusje, ik wil haar begrafenis niet missen." Zei ze." Je wilt wat?! Je hebt haar zoveel aangedaan, hoe durf je jezelf nog überhaupt hier te vertonen!" Zei Zayn boos." Hoe durf je zo tegen haar te praten, het was ook haar zusje en misschien heeft ze domme dingen gedaan maar daar heeft ze spijt van." Zei Nolan." Daar had ze eerder aan moeten denken!" Zei Harry." Jij moet al helemaal je bek houden, het is allemaal jou schuld dat ze dood is. Je hoort het goed JOU schuld." Zei Seline en Harry wilde haar aanvallen maar Zayn hield hem tegen." Luister, verdwijn en kom nooit meer terug hoor je me." Zei Louis boos." Maar we." Zei Seline." Niks maar we, donder op." Zei ik en ze keken me boos aan." Weet je is goed we gaan weg, maar geloof me hier zul je spijt van krijgen." Zei ze en Harry liep naar haar toe en stond voor haar." Ik kan niet wachten." Zei hij en ze lachte fake en liep weg met Nolan." Hun zijn echt gestoord ik zweer het." Zei Louis en ik zag een traan rollen over Harry's wangen." Hazz, wat is er?" Vroeg ik." Ze is dood, en dat is mijn schuld." Zei hij." Haz het is niet jou schuld, niemand kon iets doen." Zei Zayn." Jawel ik, maar ik was er niet." Zei Harry en ineens ging de deur open." Hee komen jullie het gaat beginnen." Zei Jade en we knikte en liepen naar binnen.

Melanie's P.O.V.

Zayn is weer thuis en Niall is net naar huis gegaan. Hij heeft de hele tijd nog niks gezegd, hij is vrij stil en zit op de bank met een fles bier." Hoe was de begrafenis?" Vroeg ik en hij keek me aan en keek weer weg." Als je erbij was wist je het ook." Zei hij en hij nam een slok."Doe niet zo flauw, je weet dat ik het ook moeilijk heb." Zei ik en hij keek me boos aan." Mel, je vriendin is vandaag begraven en je was er niet eens bij. Ik had dat echt niet verwacht." Zei hij." Misschien heb je gelijk, maar mijn gevoel zei dat ik niet moest gaan. Ik geloof ook nog steeds niet dat....." Zei ik maar hij onderbrak me. "Mel ze is dood, oke en ik had je nodig vandaag en de rest ook! Wat dacht je van Harry en Liam? Ze zijn onze vrienden en waar was je? Thuis met Niall. Je was er niet voor me toen ik je nodig had." Zei Zayn." Owja waar was jij dan toen ik je nodig had vandaag? Ik kon haar langer dan jullie allemaal en je was er ook niet voor mij! Je moet niet alleen mij de schuld geven Zayn, want je was er ook niet toen ik je nodig had." Zei ik en hij keek me boos aan." Als je er gewoon bij was geweest dan was er niks aan de hand geweest, maar je bent gewoon egoïstisch dat ben je." Zei hij en ik schrok toen hij dat zei. Er rolde een traan over m'n wang en ik veegde hem weg en liep boos naar boven. Ik pakte allemaal spullen in een koffer en belde Liam op." Met Liam?" Vroeg hij." Liam, het spijt me dat ik er niet was vandaag." Zei ik en er rolde tranen over m'n wangen." Het geeft niet Mel ik snap het wel." Zei hij." Dankjewel dat je me snapt Liam. Zayn snapt het niet, ik heb ruzie met hem." Zei ik snikkend." Wow wat is er gebeurd?" Vroeg hij." Kan ik alsjeblieft een tijdje bij jou logeren?" Vroeg ik." ja natuurlijk, ik zie je dalijk." Zei hij." Tot dalijk." Zei ik en ik hing op en liep naar beneden met m'n koffer. Ik hoorde voetstappen en ik zag Zayn in de gang staan." Waar ga je heen?" Vroeg hij geschrokken." Ik ga weg, blijkbaar ben ik te egoïstisch." Zei ik." Babe, ga niet weg alsjeblieft ik bedoelde het niet zo." Zei hij." Ik ga, dag Zayn." Zei ik en hij pakte m'n arm." Please, blijf." Zei hij en ik trok m'n arm terug." Ik heb tijd nodig." Zei ik en ik opende de deur en keek achter me en zag een traan rollen over Zayn's wangen en liep naar buiten.

3 jaar later

Liam's P.O.V.
Het is 3 jaar geleden dat Rochelle overleden is en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. M'n ouders en zussen missen haar enorm, maar niet alleen hun ook de jongens en meiden. Melanie en Zayn zijn tijdelijk uit elkaar. Zayn woont tijdelijk bij z'n moeder en Mel in hun huis. Haz heeft het nog steeds moeilijk, en Hope is al 3 en is m'n kleine prinsesje. Ze lijkt op haar Harry en heeft wat trekjes van moeder. Ik ben echt haar suikeroom en ze heeft zelfs haar eigen kamer hier, en ze krijgt altijd wel wat als ze hier is. Sophia is echt mijn steun en toeverlaat, ze heeft me enorm gesteund de afgelopen jaren en ik weet niet wat ik zonder haar moet. Niall en Xandra zijn uit elkaar sinds de vorig jaar, het werkte niet. Niall heeft het nog steeds heel erg moeilijk en is ook vrij stil de laatste tijden. Louis en Givanna zijn nog gewoon bij elkaar en wonen samen hier in Londen. Ze heeft haar studie afgerond en is meteen hier gaan wonen.

De politie heeft uitgezocht wat de doodsoorzaak is van de dood van Rochelle, en uit het onderzoek blijkt dat ze zelfmoord heeft gepleegd. Ik heloot nog steeds niet dat het zelfmoord is, want ik kon haar en ze zou dat nooit doen. Ze hield echt heel erg van Harry en ze zou nooit Hope willen achterlaten. Ze zou dat nooit doen en daarom heb ik gevraagd of ze nog een keer een onderzoek willen starten, maar gek genoeg hebben ze m'n verzoek afgewezen. Ik ga sowieso actie ondernemen, want ze zou nooit zelfmoord plegen.

Sophia is naar haar werk en de jongens en ik hebben een weekje vrij. Ik zit op de bank en besloot even naar het blitz nieuws te kijken en zag een foto van Rochelle en zette de tv meteen wat harder." Het is vandaag precies 3 jaar geleden dat Rochelle Styles overleden is. Voor de familie en fans een zware dag, we wensen hun veel sterkte." Zei de presentator en ze lieten een video zien terwijl ze zong met wat foto's. Uit het niets ging m'n telefoon en ik stond op en pakte m'n mobiel en zag dat ik een bericht van een onbekend nummer binnen kreeg. Ik keek op m'n mobiel en zag het berichtje en ik van de schrik liet ik m'n mobiel vallen. Ik liep naar m'n huistelefoon en belde meteen Melanie op." Met Mel." Zei ze." Met Liam, kom nu naar m'n huis nu!" Zei ik." Wow Liam gaat het wel, is goed ik kom er aan." Zei ze en ik hing op.

Melanie's P.O.V.

Ik heb m'n pyjama en duster nog aan, maar Liam belt nooit zomaar in paniek. Ik pakte m'n autosleutels en liep naar m'n auto en reed naar Liam. ik parkeerde m'n auto, liep naar de deur en hij deed open en keek me verward aan." Waarom heb je je duster en pyjama nog aan?" Vroeg hij en ik keek hem aan met een poker-face." ik moest toch gauw komen, dus ik moest wel. Waarom moest ik zo gauw komen?" Vroeg ik en hij liet me binnen en ik ging in de woonkamer zitten." Ik kreeg een berichtje van een onbekend nummer." Zei hij." Ik heb dat ook soms, maar dan was het voor iemand anders bedoeld." Zei ik." Nou ik denk dat deze voor mij bedoeld was." Zei hij en hij gaf me z'n mobiel en er stond een bericht met een onbekend nummer op. Ik drukte op het knopje en las het bericht.

Liam, alsjeblieft help me! Bel me met dit nummer. -R

M'n ogen werden groot en ik keek naar Liam." Denk je dat....." Zei ik." Ow Mel, Ik weet het wel zeker." Zei hij.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Heey lievie's

Woooow, wat gaat er gebeuren!!! Ik wilde zeggen dat dit helaas het laatste hoofdstuk was van dit boek :'(
No worries, ik ga door zoals jullie al wisten maar dan in m'n ander boek dus een vervolg van dit boek. Ik zal na dit nog 1 keer update met informatie zoals wanneer ik m'n nieuwe boek zal uploaden en dat soort dingen. Ik ben best trots op dit boek en ik ga zeker verder dus no worries!!!

Lot's of love

Rochelle Styles

my famous brotherWhere stories live. Discover now