Happy birthday

1K 20 4
                                    

Het is nu 15:00 en Liam en ik zijn net thuis aangekomen. De jongens zaten wat te oefenen in de muziekkamer. Liam en ik liepen erheen en we hoorden het liedje story of my life dus we zongen gezellig mee. Toen we klaar waren met zingen liepen we naar de woonkamer, Harry en ik liepen hand in hand. "Zullen we gaan shoppen want morgen is je verjaardag en we moeten een mooi outfit." Vroeg Louis en iedereen knikt instemmend. "Ik kan niet ik moet nog iets doen." Zei Liam." Owhh zo jammer." Antwoordde ik bedroefd en Liam gaf me een knuffel en liep naar buiten en reed weg met zijn auto. "Oké met z'n auto gaan we eigenlijk?" Vroeg ik. "In die van mij" Zei Zayn. Ik heb mijn rijbewijs al maar ik heb geen auto helaas ik heb mijn theorie en praktijk gehaald. Het was niet echt heel moeilijk. "Mag ik voor zitten?" Vroeg ik met een pruillip. "Jij altijd." Zei Zayn. Ik pakte me jas en we liepen naar de auto. "Ik wilde naast jou zitten." Zei Harry met een pruillip en ik gaf hem een knuffel en een kus. Aangezien we niet met z'n alle pasten gingen we toch maar met twee auto's. Ik ging alsnog bij Zayn hij is altijd gezellig in de auto en Louis was er ook dus dan is het altijd grappig.

Uiteindelijk kwamen we aan in de stad en Harry en Niall kwamen later aan. Ze kwamen allebei een beetje ligt geïrriteerd. "Wat is er schat?" Vroeg ik aan Harry. "Owh we hadden een onenigheid niks bijzonders." Zei Harry. "Owhh oke dan." Antwoordde ik en Niall glimlachte maar mij maar ik wist dat het een nep glimlach was en ik pakte de handen van Niall en Harry. "Kom laten we er iets leuks van maken." Zei ik en Zayn en Louis glimlachte. "Wow kijk die pakken! Die moeten jullie passen!" Zei ik. Het waren mooie zwarte pakken en ik hou best van zwart. "Oke dan"Zeiden de jongens te gelijk. We liepen naar binnen en ik ging zitten op de bank en de jongens pasten de pakken. "Klaar." Riepen ze vanuit het kleedhokje. "Oke 3,2,1 ja kom maar"Riep ik en ze kwamen uit het pashokje. "OMG wat zijn jullie sexy zeg!" Zei ik en ze moesten lachen. Ze namen alle 4 de pak en we namen er 1 mee voor Liam. Ze rekende de pakken af en we liepen verder. "OMG dat is me lievelings winkel!" Riep ik en rende naar binnen. De jongens keken elkaar aan en moesten lachen. "Wauw!" Riep ik. Ik zag een hele set cream kleurige jurkje met de dezelfde kleur schoenen,tasje en ring en een goude ketting. Ik ben er verlieft op. "Die moet ik hebben!" Zei ik en Harry liep naar me toe terwijl de rest op de bank zat. "Ga het dan maar snel passen babe." Zei Harry en ik gaf hem een kus en rende naar het pashokje en deed de het jurkje aan. Gelukkig zat er een spiegel aan het pashokje en ik keek in de spiegel." Wauw het staat me echt goed!" Zei ik terwijl in in het pashokje sta. "Laat zien!" Zei Niall. "Nee het moet een verassing blijven." Zei ik en ik hoorde de jongens awhhh jammeren. Ik deed de kleren de schoenen en sieraden uit en betaalde de outfit. We waren klaar dus gingen we naar huis. Ik zat nu in de auto van Harry en ik wilde natuurlijk voorin en Louis ging achterin.

We waren thuis aangekomen en Liam zat al op de bank. "Hee jullie zijn er weer." Zei Liam. "Ja ik ben kapot."zei ik en we plofte op de bank. Liam had eten gemaakt dus we aten snel wat. Toen we klaar waren met eten keken we een film. "Ik ga slapen ik ben echt moe ga je mee." Vroeg ik aan Harry. "Ja is goed babe welterusten iedereen." Zei Harry. "Welterusten" zeiden de jongens in koor. Ik deed me pyamma aan en Harry alleen zijn onderbroek. Ik ging tegen hem aanliggen." Welterusten schat" Zei ik. "Welterusten prinsesje." Zei hij en we vielen in slaap.

"HAPPY BIRTHDAY" zeiden de jongens terwijl ik nog half slaap. Ik deed me ogen en zag Louis springen op me bed, Niall gitaar spelen en Liam staat gewoon en Harry ligt nog half te slapen. "Dankjewel allemaal." Zei ik en ik gaf hun een knuffel. "Gefeliciteerd babe." Zei Harry en hij gaf me een kus. "Je hebt 2 cadeaus 1 staat beneden en 1 staat buiten." Zei Niall. "Echt!! Ik ga eerst douchen en me outfit aandoen en dan kom ik." Zei ik. "Is goed we wachten beneden op je siss " Zei Liam. De jongens liepen naar beneden en ik ging snel douchen en deed me outfit aan en deed wat make up op. Toen ik klaar was liep ik naar beneden en de jongens keken me aan. "Woooooww" zeiden ze tegelijk. "Oke hier is je eerste verassing. Ineens zag ik 3 meiden het waren me vriendinnen Xandra, Melanie en Givanna en ik ging ze meteen knuffelen en ik moest huilen. "Ik heb jullie zo gemist!" Zei ik. "Wij jou ook schat." Zei Xandra. "Wie heeft dit geregeld?" Vroeg ik. "Liam gisteren toen wij naar de stad gingen." Antwoordde Niall. "Owhhhh daarom ging je niet mee. Hoelang blijven jullie?" Vroeg ik. "4 dagen want we hebben vakantie." Zei Melanie. "Oooohhh gezellig!" Zei ik springend. "Wil je je tweede verassing niet weten?" Vroeg Zayn. "Jaa natuurlijk!" Antwoordde ik enthousiast. "Ga gauw naar buiten!" Zei Harry en ik rende naar buiten en toen zag ik het een roze mini (auto). "Oh mijn lieve help dit is geweldig! Dankjewel allemaal!" Zei ik. "Groepsknuffel!" Zei Louis en iedereen kwam bij elkaar.

We gingen allemaal naar binnen en Harry riep me vanuit de keuken dus ik liep naar hem toe. "Wat is er schat?" Zei ik. "Ik heb ook een cadeautje voor je." Zei Harry blozend. "Awhh dat had je niet hoeven doen hoor lieverd." Antwoordde ik en ik kreeg het cadeautje en deed het open. Het was een ring met een diamant erin. "Awhh Harry dat is zo lief dit betekent zo veel voor me ik hou van je." Zei ik. "Ik hou meer van jou babe." Zei hij en we kusten elkaar.

We liepen naar de woonkamer en er werd aangebeld en daar stonden pap,Karen ,ruth en Nicola. Hee Rochelle gefeliciteerd!" Zeiden ze En ik kreeg een knuffel van hun. "Rochel, dit is voor jou." Zei me vader en ik kreeg een klein cadeautje. Ik deed het open en er zat een armband in met mijn naam en achternaam erop. "Nu ben je officieel een Payne." Zei me vader en ik gaf hem een knuffel. "Oke iedereen naar de muziek kamer" Zei Liam. Iedereen liep naar de muziek kamer en daar stonden de jongens op het kleine podium. "Dit liedje is voor jou siss." Zei Liam en ze zongen over again en 18 me lievelings liedjes. Toen hun klaar waren gaf ik hun een knuffel en liep naar het podium. "Dankjewel dat jullie hier zijn gekomen, dit betekent zoveel voor me. Dit is mijn familie en ik wil jullie echt nooit meer kwijt." Zei ik en iedereen klapte en we hebben een hele leuke dag gehad.

my famous brotherWhere stories live. Discover now