Sing

1.7K 31 0
                                    

Het was ochtend maar ik wilde niet opstaan omdat ik echt lekker lag todat ik iets hoorde." Awhhh moet je hun zien liggen echt cute" zei een stem die op Louis leek. Ik hoorde allemaal awwhh's en klik geluiden van een mobiel waarschijnlijk. Ik begon me ogen open te doen en Niall ook. "Wat gebeurd er?" Vroeg ik met een ochtendstem terwijl Zayn en Liam hun mobiel verstopte."owh uhhmmm niks hoor." Antwoordde Liam onschuldig. Ik keek Niall aan en we begonnen te lachen. Ik keek de andere jongens aan en zag Harry binnen komen. Hij glimlachte nep en keek een beetje bedroefd en een beetje boos. "Ik heb ontbijt gemaakt." Zei Louis enthousiast. "Oeeee lekker!! Wie er als eerst beneden is." Riep ik en de jongens en ik gingen racen naar beneden waardoor Harry weer een lach op zijn gezicht kreeg.

Toen we beneden aankwamen begonnen we meteen te eten. "Siss zullen we vandaag shoppen aangezien bijna al je kleren nog bij je pleegouders zijn." Vroeg Liam." Oohh jaaa gezellig dat lijkt me leuk." Antwoordde ik. "Ik wil ook mee!!" Vroeg Louis enthousiast waardoor we moesten lachen. "Harry, Niall en ik gaan even met onze management praten aangezien we niet meer naar Nederland hoeven." Zei Zayn waardoor Liam Louis en ik ja knikte.

Toen we klaar waren met eten liep ik naar boven, En zette me kleren klaar. Ik ga een roze trui aantrekken met een zwarte skinny en grijze korte laarzen met hakjes (zie foto). Ik ging snel douchen, me kleren aan doen en me make up op en deed iets in me haren aangezien ik krullen heb. Daar word mijn haar zachter van. Toen ik klaar was liep ik naar beneden. "Ik ben er klaar voor." Zei ik tegen Louis en Liam want de andere jongens waren alweer weg."is goed let's go."
Zei Liam. We liepen naar zijn auto en reden naar de stad. "Uhm jongens ik moet jullie wat vertellen" Zei ik zenuwachtig waardoor ze me allebei nog zenuwachtiger aankeken. "Ik heb morgen een date met uhhm Harry." Zei ik en ze schreeuwde allebei tegelijk "echt!". "Wanneer vroeg hij dat?" Vroeg Liam." Nou eigenlijk bij de Starbucks." Antwoordde ik waardoor ze allebei moesten lachen. "Dan moeten we natuurlijk ook iets leuks kopen voor je date." Zei Louis waardoor ik ja knikte. We liepen een winkel in en daar zag ik het de perfecte bordeaux rode jurkje. "DEZE WIL IK!!"zei ik waardoor ze allebei moesten lachen. "Ga het maar snel passen dan siss." Antwoordde Liam. Ik besloot naar de paskamer te gaan en deed hem aan terwijl Liam en Louis zaten op de bank. Ik kwam naar buiten en ze keken met open mond naar mij waardoor ik verlegen werd." Het staat je prachtig!" Zei Liam. Als ik geen vriendin had zou ik je zo meesleuren." Zei Louis terwijl Liam "Pardon!" Zei en we allemaal moesten lachen. Ik ging terug het kleedhokje in deed het jurkje uit en en me eigen kleren aan. Liam rekende de jurk af en we gingen verder lopen todat ik ineens gebeld word."hallo met Rochelle."zei ik." Heey Rochel met Melanie." Antwoordde Melanie waardoor ik blij werd."ik mis je zo erg hoe gaat het daar we hoorde dat je niet meer terug komt." Zei Melanie." Ja dat klopt ik blijf bij me broer wonen want ik wil echt niet meer terug naar mijn pleegouders." Antwoordde ik. "Dat begrijp ik volkomen, we missen je wel heel erg hopelijk zien we mekaar snel." Zei Melanie." Ja dat hoop ik ook en doe de groetjes aan iedereen daar en ik hou van jullie."zei ik." Zal ik doen en wij ook van jou Roch bye bye." Zei Melanie en daarna beëindigde we het gesprek." Wie was dat?" Vroeg Liam nieuwsgierig." Dat was mijn beste vriendin en ik heb er nog 2. Kunnen ze misschien komen in de vakantie?" Vroeg ik. "Ja tuurlijk we hebben toch genoeg kamers wel lief dat ze je belde." Zei Liam waardoor ik ja knikte. "Wat zijn je hobby's eigenlijk?" Vroeg louis. "Nou ik hou van shoppen, dansen en zingen." En dat laatste zei ik zachtjes."Zingen?!!" Schreeuwde ze allebei tegelijk." Haha jaa ik ben dol op zingen ik denk dat ik het van jou heb Liam." Zei ik lachend waardoor hun ook lachte." Wil je dan thuis een liedje voor ons zingen?" Vroeg Liam. "Uhhm ja hoor is goed." Antwoordde ik verlegen waardoor Louis een "yes!" Geluid maakte en ik moest lachen. Na een tijdje waren we uitgeshopt. Ik had 5 tassen vast en Liam 4 en Louis ook 4 die ook van mij waren.

We reeden weer terug naar huis. Toen we thuis aankwamen zaten de jongens al op de bank." En zijn jullie geslaagd?" Vroeg Niall. "Jaa zeker weten!" Antwoordde ik vrolijk." Ik ga even naar boven om alle kleding op te ruimen." Riep ik terwijl Louis en Liam ook op de bank gingen zitten. Ik ging snel de kleren vouwen en in me kast leggen en wilde naar beneden lopen maar ik hoorde gesmoes beneden. Ik liep naar beneden en ze keken me allemaal met een lachje aan. "Zo Babe ." Zei Harry waardoor ik moest blozen. "Wat is er?" Vroeg ik zenuwachtig. "Ik heb gehoord dat je voor ons gaat zingen." Zei Niall met een glimlachje waardoor ik met grote ogen naar hun keek. "Owh jaah haha." Zei ik zenuwachtig." Gaan we naar de muziek kamer?" Zei Louis en iedereen instemmend "ja!" zei. We liepen de muziek kamer binnen er daar staat een grote rode bank waar de jongens in gingen zitten. Ik zag de piano en ging erheen lopen, ik zat op het krukje en ik zette de microfoon aan." En wat ga je voor ons zingen mevrouw Payne?" Vroeg zayn." Ik ga Someone like you zingen van Adèle." Antwoordde ik. "Succes!" Zei Niall snel waardoor ik glimlachte. Ik had dit nummer gekozen omdat ik aan Melanie dacht. We zongen dit nummer altijd samen. Ik begon met spelen op de piano en begon te zingen. Toen ik klaar was met het nummer keken ze me allemaal met open monden aan. "Waaaaaaauuuuwwww!" Is het enige wat uit Harry zijn mond kwam en iedereen knikte ja. "Was het goed?" Vroeg ik voorzichtig. "Wat zing jij goed zeg!" Zei Niall." Jij moet in ons voorprogramma zingen bij elk optreden, wil je dat??" Vroeg Liam. Uhm ja natuurlijk wil ik dat en ik gaf ze alle 5 een knuffel.

my famous brotherDonde viven las historias. Descúbrelo ahora