De interview

513 10 0
                                    

Zondag

Ik hoorde dat iemand op de deur klopte en deed m'n ogen open en hoorde het weer. "Ik kom er aan!" Schreeuwde ik en deed mijn badjas aan en liep naar de deur en deed em open en ik zag onze manager. "Goedemorgen Rochelle, heb je lekker geslapen?" Vroeg hij. "Hallo, uhm ja ik heb heerlijk geslapen en u." Vroeg ik aan hem." Ja ook, ik kwam hier om door te geven dat jullie om 1 uur een interview hebben in het hotel zelf." Zei hij. "Oke is goed dan zie ik u om 1 uur." Antwoordde ik."tot vanmiddag." Zei hij en hij liep weer weg. Ik besloot alvast te gaan douchen en aan te kleden. Harry lag nog steeds te slapen het is 7 uur dus dat is logisch. Na het aankleden gaf ik Harry een kus op zijn hoofd voorhoofd. "Ik ga even naar de jongens." Zei ik. "Is goed babe." Zei hij met een ochtendstem en ik liep de kamer uit en liep naar Louis want Liam en Zayn willen altijd uitslapen. Ik klopte aan bij Louis en Niall en Louis deed open. "Hee Rochel." Zei hij en hij gaf me een knuffel. "Goedemorgen Louis, heb je lekker geslapen?" Vroeg ik." Niall snurkte weer dus nee niet echt." Antwoordde louis en ik lachte." Awhh Louis toch heb je anders zin om beneden thee te drinken en later met de andere jongens ontbijten?" Vroeg ik. "Owh gezellig." Zei hij en we liepen naar de lift.

Toen de lift deuren open gingen liepen we naar de lobby. Er kwam een vrouw naar ons toegelopen. "Wat willen jullie drinken?" Vroeg ze. "Uhm ja doe maar 2 koppen thee." Antwoordde Louis . "Is goed komt eraan." Zei ze en ze liep weer weg. "We hebben een interview om 1 uur gewoon in het hotel." Zei ik en Louis zuchte." Owh oke gelukkig is het gewoon in het hotel." Zei hij en ik knikte. We dronken onze thee op en niet veel later kwam Liam ook. "Goedemorgen broertje." Zei ik. "Goedemorgen zusje en Louis." Antwoordde Liam terug. Wil je ook een kopje thee?" Vroeg ik. "Doe maar koffie, ik ben kapot." Antwoordde Liam en ik bestelde koffie voor hem. Toen ik terug kwam had Liam iets in zijn hand. "Zusje, wij zijn trots op je, wat je gister deed was fantastisch en daarom geef ik je dit." Zei hij en hij deed het doosje open en zag een ketting met een microfoon bedeltje." Awhh Jongens,wat lief dit." Zei ik en ik kreeg tranen in me ogen en hij deed het om bij mij en hij stond prachtig. "Dank jullie wel jongens, zonder jullie kon ik het niet." Zei ik en gaf hun een knuffel.

Niet veel later kwamen de jongens en gingen we ontbijten. "Heb je lekker geslapen lieverd." Vroeg ik aan Harry." Zeker, en jij babe." Vroeg Harry." Ja ik ook hoor." Zei ik en hij gaf me een kus op m'n wang. "Zal ik ontbijten voor je halen?" Vroeg Harry." Als je dat wilt heel graag." Zei ik en hij liep weg en Niall en ik zaten aan tafel want hij had al snel eten gepakt. "Eetsmakelijk Niall." Zei ik met een glimlach." Dankjewel Rochel." Zei hij met een glimlach terug. "Ga je niet eten?" Vroeg Niall. "Jawel, Harry haalt het voor me." Zei ik en hij maakte een "ohhh" geluid. Niet veel later kwam er een meisje van ongeveer 12 jaar oud naar me toe. "Ben jij niet Rochelle!" Vroeg ze met open mond. "Ja dat ben ik." Zei ik met een glimlach. "Omg! Mag ik met je op de foto?" Vroeg ze. "Natuurlijk mag dat." Zei ik en ik stond op en liep met haar mee naar haar moeder en maakte de foto. "Dankjewel Rochelle." Zei ze en ik gaf haar een knuffel en ging weer zitten."zozo jij bent populair." Zei Zayn die net was aangeschoven met zijn ontbijt en ik glimlachte. Harry kwam aan met het ontbijt. "Dankjewel schat." Zei hij en hij gaf me een kusje op mijn hoofd.

Toen we klaar waren met eten gingen we naar boven om ons om te kleden voor het interview. Ik had een stoer maar simpel outfit gekozen (zie afbeelding) de jongens deden gewoon een shirt met een spijkerbroek. Ik deed me outfit aan en hielp Harry met zijn blouse die hij aan wilde doen." Oke Lets go." Zei ik en Harry en ik liepen hand in hand naar de andere jongens en we zagen al dat ze in de gang stonden. "He we zijn tegelijk klaar." Zei Liam. "Ja voor het eerst." Antwoordde Zayn. We liepen naar de lift en niet veel later gingen de deuren alweer open en waren we in de lobby waar onze manager op ons zat te wachten. "Zijn jullie er klaar voor?" Vroeg hij. "Ja helemaal." Zei Niall sarcastisch waardoor ik moest lachen. "Oke laten we naar de zaal gaan,de journalisten wachten op jullie." Zei onze manager. "Is goed laten we gaan." Antwoordde Louis en hij pakte me hand en hij huppelde en ik deed het automatisch ook en hij liet m'n hand weer los, we stopte voor de deur van de grote zaal waar de jounalisten staan te wachten. Onze manager deed de deur open en Harry pakte m'n hand en hij keek naar me en ik keek naar hem en ik glimlachte. We liepen naar binnen en ik zag allemaal flitsen , we liepen naar het podium waar een lange tafel stond met stoeltjes en kleine bordjes waar onze naam erop stonden.

Ik liep naar de stoel waar mijn naam op stond en naast me zat Louis. Alle jounalisten staken hun handen op. "Oke, uhhm zegt u het maar." Zei onze manager tegen een jounalist." Waar gaan jullie heen met de toer?" Vroeg hij. "We gaan nog naar Nederland, Italië en Spanje." Antwoordde Liam. "U mag het nu zeggen." Zei de manager tegen een ander jounalist. "Rochelle,hoe is het om met de jongens op toer te zijn?" Vroeg ze. "Het is hartstikke leuk, vooral omdat me broer bij me is voelt het goed. De jongens zijn hartstikke lief." Antwoordde ik. "Ja vooral ik." Zei Louis en ik moest lachen. "Nu mag u." Zei de manager. "Harry,hoe is het om je vriendin op toer te zijn?" Vroeg ze. "Heel leuk ik vind het fijn dat ze bij me is." Antwoordde hij en hij keek me aan met een glimlach en ik glimlachte terug. "Oke volgende." Zei de manager. "Zayn en Louis, we hoorden dat jullie ook een vriendin hebben klopt dat?" Vroeg de jounalist. "Ja dat klopt helaas kunnen ze niet hier zijn maar we proberen door te bellen,FaceTime en Skype met hun te cominuceren." Antwoordde Zayn. "Oke nu mag u." Zei onze manager." Klopt het dat Harry en Kendall samen waren tijdens het MTV award?" Vroeg ze. "Daar hoef hij geen antwoordt op te geven." Antwoordde onze manager. Ik werd gelijk bedroefd, als ik daaraan denk. Ik heb het hem vergeven maar het blijft gewoon een moeilijk onderwerp. Ik probeerde gewoon te kijken voordat de journalisten het merken. "Laatste vraag." Zei onze manager. "Liam, hoe voelde je je toen je erachter kwam dat je nog een zusje had." Vroeg de journalist en ik keek Liam aan. "Ik was echt blij, maar het was ook moeilijk want ik heb haar mijn hele leven moeten missen. Het betekent veel voor me dat we samen toeren dan hebben we ook veel tijd die we samen kunnen besteden. Ik hou heel veel van der en ik kan niet meer zonder haar." Antwoordde Liam en ik gaf hem een glimlach. Wat een lieve broer heb ik toch. "En ik kan ook niet zonder jou." Antwoordde ik en Liam gaf een glimlach terug.

Na de laatste vraag gingen we nog even poseren en mochten we gaan. "Rochel, laat me je meenemen." Zei Harry en ik keek hem verbaasd aan. "Waar naartoe?" Vroeg ik. "Dat is een verassing." Zei Harry met een grijns. "Oeeh spannend oke is goed, ik zie jullie dan wel vanavond." Zei ik tegen de andere jongens en gaf hun een knuffel. "Wel voorzichtig doen met mijn zusje he?" Zei Liam serieus. "Zal ik doen Liam." Antwoordde Harry. "Gaat u mee mevrouw Payne." Zei Harry. "Maar natuurlijk meneer Styles." Antwoordde ik terug en Harry fluisterde iets in Louis zijn oor en keek me daarna met een glimlach aan en Louis ook. "Uhmm is er iets?" Vroeg ik." Nee hoor, kom babe." Antwoordde Harry.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heey sorry dat ik lang niet geüpload heb ik hoop dat ik het weer wat vaker kan doen xx Kiss Rochelle Payne ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

my famous brotherWhere stories live. Discover now