Shoppen

1K 15 2
                                    

"Psssssst Rochelle." Klonk een stem en het moest wel Givanna zijn want ze zegt altijd psst. "Hmmm wat is er?" Zei ik en ik deed me ogen open en zag dat het Givanna was, Ook zag ik Harry nog gewoon verder slapen. "De meiden en ik wilden naar de stad ga je mee?" Vroeg Givanna. "Owh is goed dan ga ik me douchen en aankleden ik eet wel een boterham onderweg." Zei ik en ze knikte en liep weer naar beneden en ik zag dat Harry wakker begon te worden. "Goodmorning schat." Zei ik. "Goodmorning babe lekker geslapen?" Vroeg hij. " ja hoor en jij?" Antwoordde ik." Ja ook wat ga je vandaag doen?" Vroeg hij. " gelukkig maar, ik ga met de meiden naar de stad vandaag." Antwoordde ik. "Owh oke maar wel met de bodyguards he en doe je voorzichtig?" Zei hij."ja schat zal ik doen." Antwoordde ik en ik belde de bodyguards op en zei dat ik ga shoppen en ze wilden gaan voor me veiligheid en ze zouden over een uur komen. Ik ging douchen en aankleden en ging naar beneden en daar zaten de jongens en de meiden."goedemorgen allemaal." Zei ik en ze zeiden "goedemorgen" in koor terug. Ineens kwam Louis naar me toe gerent. "One Direction en jij mogen optreden op het MTV award 2015 maandag!" Zei hij. "WAT!! Echt waar OMG!" Zei ik en we gingen hand in hand rondjes springen. Ineens ging me telefoon. "Met Rochelle." Zei ik. "Hee met je manager je weet zeker al dat je mag optreden op het MTV award 2015?" Vroeg me manager. "Uhhmmm jaa Louis... Antwoordde ik." Dat dacht ik al haha ,je moet Shotgun van Rochelle zingen ( ja ik weet het gewoon toeval ze heet ook Rochelle hahaha.) en vanavond komt je danscrew naar je huis om je dans te repeteren, het mag want ik heb het al met Liam besproken." Zei hij. "Oke is goed ik heb er zin in, fijne dag verder." Zei ik. "Nog Fijne dag verder." Zei hij en daarmee beëindigde we het gesprek.

Na een tijdje kwamen de bodyguards en gingen we naar de stad. "Wauw we hebben echt lang niet meer geshopt samen." Zei Melanie. "Ja he ik heb dit echt gemist." Antwoordde ik en niet veel later kwamen er paparazzi maar de bodyguards hielden hun tegen. "Heeft u een relatie met Harry Styles?" Vroeg de paparazzi en besloot maar te antwoorden. "Ja dat klopt." Antwoordde ik. "Sinds wanneer?" Vroegen ze." Sinds vorige week maar ik wil nu gewoon shoppen met me vriendinnen als dat kan." Antwoordde ik. "Geen enkel probleem dankjewel dat je de vragen beantwoordde zeiden ze en ze gingen weg." Wauw dat gebeurd ook niet altijd dat ze weg gaan." Zei Givanna. "Ja misschien omdat ik hun vragen beantwoord." Zei ik. "Zullen we naar Monki gaan?" Vroeg Melanie. "Is goed hoor." antwoordde ik en we liepen naar binnen. Ze kwam naar buiten met 3 tassen en we keken haar aan. "Wat? Alles is daar leuk ik kon niet kiezen." Zei Melanie en we moesten lachen. "Ik wil een leuk en stoer outfit voor me optreden." Zei ik. "OMG Rochelle dit moet je zien." Zei Givanna. Ik liep naar de winkel waar Givanna keek en toen zag ik het de perfecte outfit en het past zo bij het nummer. Het was een rode broek met een zwart t shirt waarop staat "time to dance on the table" en zwarte schoenen een leren jas gouden ketting en een bordo rode muts. Ik rende de winkel in en kocht de outfit. "Ik heb het!" Zei ik en de meiden moeten lachen.

Na een tijdje gingen we naar huis en de bodyguards ook. We gingen meteen naar boven en de jongens keken ons raar aan. We gingen ons snel omkleden. "De jongens gaan onze outfit's echt leuk vinden." Zei Xandra." Echt he, ik ben klaar!" Zei Givanna. "Wij ook." Zeiden Melanie, Xandra en ik. "Zijn jullie er klaar voor!" Zei ik tegen de meiden waarop zij "jaa" riepen. Ik nam me spiekers mee en ik zette snel Kiss you van natuurlijk One Direction en we liepen naar beneden. "Wow jullie zien er mooi uit." Zei Zayn en hij liep naar Melanie. "Mag ik deze dans?" Zei Zayn tegen Melanie en ze gingen dansen Harry kwam naar mij, Louis ging naar Givanna en Liam ging naar Xandra en Niall was er niet. We dansten het was echt gezellig en toen werd er op de deur geklopt dus ik deed open. "Hee ik ben Valerie wij zijn je danscrew voor het MTV award." Zei Valerie. "Owh hee ik ben Rochelle kom binnen. Zei ik en we liepen richting de muziek kamer. "Wij gaan oefenen met dansen!" Zei ik tegen de meiden en jongens. "Mag ik meekijken?" Vroeg Liam. "Ja hoor." Zei ik en we liepen naar de muziekkamer.

"Het ziet er echt gaaf uit hoor jongens." Zei ik tegen te crew dat uit 4 jongens en 4 jongens bestaat. "Ja dat vind ik ook" zei Angelo. De jongens heten Angelo, Luciano, James en Justin en de meiden Valerie, kayla ,Mia en Ashley. "Zie ik jullie morgen weer?" Vroeg ik." Ja is goed." Zeiden ze en ze gingen weg. "Ik ben echt trots op je zusje." Zei Liam." Awhhh dankjewel broer en ik op jou." Zei ik en we gaven elkaar een knuffel. We liepen naar de woonkamer en iedereen zat daar en Niall was blijkbaar er ook weer en zat naast Xandra. Zayn zat omhelst naast Melanie net als Givanna. Harry liep naar me toe." En hoe ging het babe?" Vroeg Harry. "Het ging super het zag er echt goed uit." Zei ik en ik gaf hem een knuffel. Zullen we gaan slapen ik ben echt moe babe?" Vroeg Harry." Ja is goed welterusten iedereen." Riep ik. "Welterusten" riepen terug en we liepen naar boven. Ik trok me pyjama en ging liggen en Harry ging ook liggen met z'n onderbroek aan. "Slaaplekker babe." zei hij." Slaaplekker schat." Antwoordde ik en we vielen in slaap.

"Zondag"

De volgende ochtend werd ik wakker en zag dat Harry nog sliep dus ik ging naar beneden en daar zat Zayn. "Goedemorgen zayntje" zei ik. "Goedemorgen wat ben jij vroeg wakker." Zei Zayn en ik moest lachen." Ik kon niet meer slapen." Antwoordde ik en ik pakte de tijdschrift van vandaag. " kijk op pagina 5 ." Zei Zayn dus ik keek op pagina 5 en ik zag een foto van mij en Harry (zie afbeelding) het gaat over dat we een setje zijn. "Awhhh." Zei ik en Zayn glimlachte. "Ik ben blij dat je gelukkig bent, maar hoe zit het met Niall en jou?" Zei Zayn." Nou er is niks hij kuste me maar het betekende niks denk ik." Antwoordde ik. "Ik ken Niall langer dan vandaag en ik weet dat hij het alleen doet als diegene speciaal voor hem is."zei Zayn." Owh ik ga dalijk met hem praten, maar even over jou en Melanie?" Zei ik en hij begon te blozen."uhm ja ze is best leuk." Zei hij. "Awhhh je vind haar leuk that's so cute!" Zei ik en hij begon te lachen. "Toen uhmm jij ging slapen met Harry ging iedereen slapen en Melanie en ik bleven alleen beneden." Zei Zayn. "Oeeee wat is er gebeurd?" Vroeg ik met een glimlachje. " we hebben met elkaar gezoent." Antwoordde hij. "Echt!!! Awhh dat is zo schattig!!"antwoordde ik en jij blooste."Zullen we uhmm tv kijken" vroeg Zayn. "Ja is goed hoor." Zei ik en hij deed de tv aan op een roddel zender. "Gisteren zagen we Rochelle shoppen met haar vriendinnen maar waar was Harry? We zagen hem met Kendall in een Cafe." Zei de journalist. "WAT! Dit kan niet waar zijn!" Antwoordde ik

my famous brotherOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz