Lose you

371 8 7
                                    

Harry's P.O.V.
" Meneer Styles, we wilden zeggen dat we geen goed nieuws hebben. We hebben gisteravond het lichaam van Rochelle gevonden in het bos hier 10 minuten vandaan. We weten niet haar doodsoorzaak." Zei de agent en terwijl hij sprak lette ik niet meer op Ik kon niks meer, ik stond stil, mijn wereld stond stil." Het spijt me meneer Styles, als we iets voor u kunnen doen horen we het graag. Sterkte met uw verlies." Zei hij en ik deed de deur dicht en ik leunde tegen de deur en zakte neer en baste in huilen uit." Wat is er Haz?" Vroeg Liam die voor me stond." Rochelle." Is het enige wat ik uit mond kon krijgen." Wat is er nieuws, waar is ze?" Vroeg hij." Haar lichaam is gevonden Liam, ze is levenloos gevonden in het bos." Zei ik snikkend en ik zag Liam van emotie veranderen." Ze, ze, ze is dood?" Vroeg hij en toen hij het zei besefte ik het echt. Mijn babe, mijn prinses, mijn vrouw is er niet meer en ik heb niet eens afscheid kunnen nemen." Verdomme, het is mijn schuld ik moest haar niet alleen laten in dat rot ziekenhuis." Zei ik en ik sloeg tegen de deur en gooide alles van mijn kast op de grond waardoor Hope ging huilen. Ik liep naar haar toe en tilde haar op." Het spijt me Hope, het spijt me zo erg." Zei ik met tranen die over m'n wangen rolde." Het is niet zo, mijn zusje is niet dood dat kan niet." Zei Liam." De politie lieg niet, ze hebben haar gevonden." Zei ik en hij zakte neer op de grond met z'n knieën tegen z'n borst en begon te huilen." IK WIL HAAR TERUG!" Zei hij boos en verdrietig tegelijk en hij liep de deur uit.

Melanie's P.O.V.

Ik zit op de bank met m'n benen naast me en een afstandsbediening in m'n hand. Het enige wat ik zie zijn saaie series en het nieuws die nog steeds aandacht besteden aan Rochelle tot ineens." Zayn kom eens!" Schreeuwde ik want het nieuws begint en hij kwam er meteen aan en ik zette de tv wat harder. Er zaten allemaal agenten en interviewers in een zal." We hebben helaas slecht nieuws, we hebben het lichaam van Rochelle Styles gevonden in het bos net buiten Londen." Zei een agent op tv en ik liet m'n afstandsbediening vallen en begon te trillen en barste in huilen uit." NEE, NEE ROCHELLE!" Schreeuwen ik uit en zakte in en Zayn hield me vast en trok me in een knuffel. "Ik wil niet meer, ik wil NIET MEER!" Zei ik en ineens werd er gebeld en geklopt op de deur en ik liep erheen, het was Liam. Z'n ogen waren rood van het huilen en hij zag er slecht uit, en ik gaf hem een knuffel en begon te huilen." Ze is er niet meer." Zei ik." Ik moet haar zien." Zei hij en ik knikte." Ik ook, Zayn ga je mee naar de mortuarium ?" Vroeg ik." Ik ga denk ik even naar Harry, kijken hoe het gaat." Zei hij en ik knikte en gaf hem een kus." Ik zie je dalijk." Zei ik en hij knikte en ik liep met Liam mee naar z'n auto en we reden naar de mortuarium.

Daar aangekomen gingen we naar binnen." Hallo ik ben de broer van Rochelle Styles, en ik wilde vragen of ik haar zou mogen zien?" Vroeg Liam." Dat mag alleen mogen de kist van Rochelle niet openen, omdat ze te erg aantoe was." Zei de vrouw." Ik wil toch kijken of zij het is." Zei Liam." Dat kan helaas niet, we hebben een DNA test gedaan met het zusje van haar en het is inderdaad Rochelle." Zei ze en ik keek Liam aan, maar ik zag in zijn ogen dat hij het niet gaat opgeven." Ik wil haar zien, NU! En waarom heeft u het met haar zusje getest en niet met mij!" Zei Liam boos en ineens kwamen er beveiligers." Als u niet rustig doet moeten we u naar buiten brengen." Zei de beveiliger." Oke best, maar mogen we dan alleen haar kist zien?" Vroeg ik en de vrouw knikte." Is goed, maar als jullie niet rustig doen worden jullie verwijderd." Zei de vrouw en we knikten. We liepen achter haar aan en liepen een zaaltje in met gordijnen. We keken achter het gordijn en daar lag haar kist." Dit is haar kist, meneer." Zei ze en ik zag dat Liam tranen in z'n ogen kreeg. Het was een mooi wit kist met haar foto erop in een lijst. Ik keek naar Liam die z'n tranen probeert in te houden, maar het lukt hem niet z'n tranen rolden over z'n wangen. Ik liep naar hem toe en legde m'n hand op z'n schouder, en hij deed z'n hand bij z'n ogen om z'n tranen weg te vegen.

*Flashback van de kleuterklas*

Ik speel met wat speelgoed in het huishoek, maar niemand speelt hier. De andere kinderen spelen met een garage en wat auto's, maar er is 1 meisje die alleen speelt met een kassa. Het is net alsof zij alleen op de wereld is en met niemand wilt spelen, en ik besloot om naar haar toe te lopen." Hallo." Zei ik en ze keek me aan en glimlachte." Hallo, wil je meespelen?" Vroeg ze en ik knikte." Heel graag, ik ben de winkelier en jij de vrouw achter de kassa." Zei ik." Ja dat wilde ik ook zo graag zijn." Zei ze en ik glimlachte." Hoe heet je?" Vroeg ik en ik zag dat ze heel verlegen werd, net alsof ze het niet mag zeggen maar ze deed het toch." Ik heet uhm Rochelle, en hoe heet jij?" Vroeg ze." Ik heet Melanie, zullen we vriendinnen worden?" Vroeg ik en ik gaf m'n hand." Beste vriendinnen." Zei ze en ze pakte m'n hand en we glimlachten naar elkaar en begonnen met spelen.

my famous brotherWhere stories live. Discover now