17.KAPITOLA

66 8 2
                                    

Pohľad späť Nikol:

"Tak to je fakt chorobné" povedala Mima tým svojim tipickým  hlasom v ktorom sa  miešal smiech s úžasom. Pretočila som nad nou očami. "Ale naozaj !" hovorila naradovane a tuhšie sa namna nalepila.""Ved je to úplne úžasné" hovorila a pomaly sa vedla mna rozplývala . Vôbec som ju nechápala . "Hej a čo je ne tom také úžasné ?" spýtala som sa už trochu podráždene. Neznášala som autobusy. A teraz som v jednom sedela . To by sa ešte dalo zvádnuť,keby že tu nesedím s celou triedou ,kedže ideme na výlet do múzea v Londýna. Tuhšie som sa skrčila v sedadle a znova som sa venovala Mime."Ved je to láska spojená s nenávisťou" hovorila a máchala rukami na všetky strany. Ja som sa jej vyhla ale chlapec sediaci oproti a ešte k tomu pijaci kolu to nestihol. Pozerala som na nu zatial čo môj pohlad stále klesal na chlapca za jej chrptom. Trochu som sa usmiala ,čo Mima podla všetkého zle pochopila lebo začala mlieť ešte viac."Som si istá že to tak je .A vieš čo z takého pocitu môže vzniknúť?" spýtala sa a ja som na nu upriamila celú svoju pozornosť ,hoci to bolo dosť ťažké,pretože chlapec obliaty kolou sa postavil a začal poskakovať."Sex "povedala a ja som na nu vytreštila oči."Ale nie obyčajný " ujisťovala ma ako keby som bola šokovaná z toho že to povedala tak jednoducho. Mýlila sa. Bola som šokovaná z toho ako to hovorila. Tak jednoducho ako keby sa nič nedialo. "To bude niečo ako 50 odtienov sivej a aj ked nie som jeho najväčší fanúšik" hovorila so značným odporom v hlase a rukou mávla dopredu. Hned som vedela na čo ukázala. Kučeravé vlasy ako vždycky upravené pár sedadiel pred nami. Vedľa nich rovné ,blond vlasy patriace len jediným ľudom na svete. Harrymu Stylesovi a Believe Johnson. Odvrátila som zrak späť na Mimu ,ktorá na nich stále bez mihnutia oka pozerala . V jej tvári bol len jediný pocit odzrkadlený v takej dávke že bolo nemožné prehliadnuť ho . Bolo to plné znechutenie spoločne so strachom. Rýchlo som vrátila zrak späť na Stylesove vlasy. Hned som vedela na čo sa Mima pozerá. Jeden z jeho kamarátov. Ten blondák s modrými očami na nás pozeral kým niečo šuškal hnedovlasému do ucha.Nikdy som si nepamätala jeho meno. Bolo to niečo ako Dian, Stian nie počkať mám to. Niall. Presne tak Niall Horan. On a Mima proti sebe niečo majú už od prvej chvíli čo sa spolu stretli . Len som nad ním pokrútila hlavou a zamávala som Mime pred očami rukou. Zaklipkala prekvapene očami a potočila svojou hlavou čím dala do pohybu svoje čierne vlasy. Potom už nič nehovorila ,len vzala svoj telefon a nasadila si slúchadká. Potichu som si povzdychla a hlavu som stočila k oknu . Opatrne som onho oprela svoje čelo a sledovala som ako mi mizne krajine pred očami. Bolo to magické ako keby predomnou svet utekal aj ked to je naopak . To ja utekám pred svetom popularity a školskej hierarchie.

Vôbec som nechápala čo sa to so mnou stalo. Pred pár sekundami som ho tak strašne chcela ale teraz som ho od seba všetkou svojou silou odťahovala.  Ked sa mi to konečne podarilo celou svojou vôlou som sa držala na mieste aby som sa nanho nevrhla späť. S tou svojou napuchlou perou a rozcuchanými vlasmi spolu s divokým pohľadom  vyzeral ešte viac sexy ako v normálnom stave. "Ja nemôžem " zašepkala som a k úplnému potvrdeniu svojich slov som ešte aj pokrútila hlavou. "Nemôžeme " znova som povedala  a cúvla som od neho . Prekvapene namna pozeral ale pritikol aj on. Pochopil ,hoci trošku neskôr ako ja ale pochopil. Prešmykla som sa okolo neho ,pričom som si dávala poriadni pozor aby som sa ho nedotkla a zamierila som k posteli. Sadla som si na nu otočená mu chrptom a hlavu som nechala klesnúť do mojich otvorených  dlaní. Pochopil to rovnako ako ja. Nula nemôže byť s hviezdou . Je to podľa pravidiel .

Takže ahojte lásky moje tu máte môj výtvor zase a ja len dúfam že sa mu potešíte.:) Co sa týka pravidiel mi máme v triede také isté :( (lol) Prajem príjemné čítanie a pekné prázdniny všetkým :)))):))):)))))))))))):)))))))))))))) Hazzy !

HATE YOU !Where stories live. Discover now