OSMA KAPITOLA

71 12 1
                                    

To čo som videla ma donútilo urobiť jediné."Harry!!!!" skríkla som a vbehla som dnu.

To čo som videla bolo niečo strašné. Harry ležiaci na zemi v kaluži krvi bez náznakov života. Ani som nerozmýšľala nad tím že ma niekto začuje teraz bol hlavný on. Pribehla som k nemu . Nevedela som čo robiť a preto som urobila to jediné čo ma vtedy napadlo. "Harry !"kričala som a triasla som ním. Jeho hlava sa však len hýbala na strany a oči boli stále pevne zatvorené. Pomaly ma začala zaplavovať panika zmiešaná so strachom a bolesťou. Pomaly a opatrne som ho položila na zem a cez zahmlené oči som nanho pozrela. Až teraz som si všimla že nemá košelu .Mohla som vidieť jeho tetovania a malé jazvičky všade po hrudy . Znaky po cigaretách. Chcela som mu podať prvú pomoc ale zarazila som sa . Spomenula som si na našu prvú výmenu názorov a na jeho krik ked som sa ho nechtiac dotkla. Moje oči lietali z mojich rúk na jeho hrud a späť. Vtom môj zrak padol na moje šaty . Postavila som sa a jediným trhom som pretrhla čipkovanú časť na dve polovice. Prvú som vzala a položila na jeho hru zatiaľ čo druhá letela na druhú časť izby. Opatrne aby som sa nedotýkala jeho hrude som pritlačila a počítala do troch. Potom som naklonila k jeho perám a dýchla som do nich. Jeho pery boli sladké a teplé. Odtiahla som sa a pokračovala som až dovtedy kým sa jeho hrud nezačala pravidelne zdvíhať. Prežil. Videla som ako sa jeho oči otvorili a zastali namne. Moje ruky na jeho hrudy zdreveneli a on sa pozrel dole . Vedela som že pozerá na svoju hrud a preto som ruky rýchlo zložila a odvrátila som zrak. Aj ked mal pod okom obrovskú modrinu , rozbitú peru a krv po tvári a hrudy stále bol ten najkrajší človek akého ste kedy videli. Ako keby boh vedel že bude priťahovať problémy a bitky. Bol proste nádherný. Z môjho snívania ma vytrhlo udretie dverí. Skoro ihned som stála na nohách so zrakom upretím na dverách. Videla som ako sa kľúčka pomaly stáča k zemi a behom sekundy sa otvorili dvere. Musela som zavrieť oči od takého náhleho svetla ale hned som ich otvorila. Znova som zrakom spočinula na holohlavom chlapovi ,ktorého som "spacifikovala "pri dverách. "Rande sa skončilo hrdličky" povedal posmešne a luskol prstami . Zacítila som silné trhnutie a potom už len ruku na ústach. Ruku v ktorej sa nachádzala malá handrička. Cítila som ako sa mi zatvárajú oči a posledné čo som videla bol Harry ležiaci na zemi a chlap približujúci sa k nemu.


HARRY:

Videl som ako mu odpadla v náručí. "Kam s nou pane?" zasyčal ked si ju prehodil na ruky na svadobní štýl a otočil sa k nám. Jej ruka visela smerom k zemi a jej dlhé hnedé vlasy cez jeho ruku viali každým jeho pohybom. "Späť do izby " vyštekol a otočil sa na odchod ."A on?" znova ho vyrušil a on sa naštvane otočil. Jeho zrak padol namna a pery sa mu zvlnili do úsmevu. "Aj on" šepol takmer nečujne a zavrel dvere. Chlap držiaci Nikol sa kumne otočil a na moje veľké prekvapenie ma poprosil aby som sa postavil a išiel za ním. Chvílu mi trvalo kým som vstrebal čo povedal ale nakoniec som sa postavil. Prikývol hlavou na znak spokojnosti a kopom otvoril dvere. Pomaly som nasledoval jeho vysokú postavu pričom som sa obzeral okolo seba. Ak sa chcem odtadialto dostať musím si predsa pamätať cestu . Za pár minút sme zastali pred dverami číslo 25 a dvere sa otvorili . Nenachádzali sme sa v tej izbe ako predtím táto bola iná ,úplne iná. Zatiaľ čo v tej prvej izbe sa nachádzalo jedno malinké okno v tejto tu bolo obrovské okno skoro cez pol steny. Posteľ , stôl, stoličky , skrine a plno daľšieho nábytku . Ten chlap ju položil na posteľ a otočil sa namna. Prešiel okolo mna a znova urobil niečo divné. Predtím ako odišiel ma pobúchal po chrbte a strčil mi do dlane malú flaštičku. Potom sa rýchlo pobral k dverám a znova ich zamkol. Pozrel som na flaštičku s divným latinským názvom a potom na Nikol. Hlasno som si povzdychol a pritiahol som si stoličku z kúta izby a posadil som sa nanu. Sedel som pri posteli a pozeral som nanu. Ak ju len omráčili do dvoch hodín je hore . Znova som si vzdychol a pohľad som upriamil späť na flaštičku. Zaujímalo by ma prečo bol k nám taký milí ? Prečo sa k nám správal milšie ako ostatný ? Prečo bol milší kumne?


Tak ahojte ! Nová časť je na svete a ja len dúfam že sa vám páči! Ak máte nejaký tip kdo by mohol byť náš tajomný "dobrotinec" napíšte.Budete naozaj milo prekvapený alebo skôr šokovaný. :) Tolko k tomu . OH A este som chcela napísať že teraz budú časti pribúdať častejšie .(Možno som niekoho potešila a ja dúfam že každého):) Ak máte dotazi ohľadom HATE YOU napíšte mi veľmi rada vám odpoviem. Tak do daľšej časti :) :) :) :) Hazzy !


HATE YOU !Where stories live. Discover now