STVRTA KAPITOLA

117 16 0
                                    

* celá čas je z pohľadu Harryho*

Padla na kolená ,jej tvár bola úplne mokrá od slz a hlasno a prerývane dýchala. Nechápal som to. Po pár minútach prestala a všetko okolo nás zaplavilo ticho.Zbadal som že spí,najjemnejšie ako som to dokázal som ju vzal do náručia a jemno som si ju pritúlil k telu. Dával som si však pozor aby sa mi neobtrela o hrud mal som nato totižto svoj dôvod o ktorom nikdo nevedel.

POHLAD SPäT:

Vykríkol som ked sa cigareta môjho otca objavila na mojej hrudy a on pritlačil. Počul som kričať moju mamu a sestru ale nič to nepomáhalo.Namiesto toho vzal a zapálil dalšiu. Robil to každý večer . Bol opití a vždy namne pálil cigarety .Vravel mi že zo mna nič nebude a preto sa rozhodol sceliť ma a to veľmi jednoducho. "Bolesťou človek rastie a ani ti nebudeš výnimka" zasičal a naklonil sa kumne. Vydel som ako zdvíha cigaretu a telo mi znova zaplavila bolesť. "Musíš byť siný "opakoval som si stále dookola "kvôli svojej sestre" dlhých 6 rokov , ktoré boli premna nočnou morou. Až ked som mal 17 som sa mu dokázal postaviť. Ja a mama sme ho udali a on išiel do vezenia za násilie na členoch rodiny. Aspon že mama žije v dome už štastne.

Ale ako sa hovorí "JAZVY ZOSTALI" a mne zostali naozaj hlboké. Pomaly som sklonil hlavu doprava a oddal som sa snom v ktorých moje utrpenie pokračovalo .


ospravedlnujem sa že je taka krátka ale nebol čas . Prosím komentujte velmi sa vašim komentom poteším :) HAZZY


HATE YOU !Where stories live. Discover now