14.KAPITOLA

77 9 0
                                    

Pozerala som naštvane na tie dvere . Ako som to mohla dopustiť ako to že sa mi dostal pod kožu tak rýchlo. Bola som na seba naštvaná . Až príliš naštvaná. Pochodovala som po izbe ako vojak a snažila som sa upokojiť. Bolo mi zomna zle. Dlho však nebolo ked sa znova otvorili dvere. Očakávala som Harryho otca ale dnu vstúpil holohlavec. Našiel ma pohľadom a usmial sa. Cúvla som do zadu a jeho pery sa roztiahli v ešte väčšom úsmeve . "Už ťa nemá kdo chrániť,dievčatko" povedal a natiahol kumne svoje ruky. Cuklo so mnou ked ma schytil za pás a hodil na posteľ.Videla  som ako si vyzlieka nohavice a ja moje pery opustil výkrik .

HARRY:

Ležal som na posteli s hlavou strčenou pod vankúšom . Nechcel som vyliesť ani za nič. Moje premýšlanie prerušil výkrik. Nikol kričala. Ihned som sa posadil a poobzeral som sa okolo seba. Počul som je kričať z plného hrdla. Bolo to premna ako jed. Rozbehol som sa k dverám a schytil som klúčku . Mykal som nou ale ani sa nehla. Dvere boli zatvorené. "Do riti" zasičal som pod nos a začal som do dverí vrážať ramenom. Bolelo to ako čert ale ja som neprestával. Po pár pokusoch zapraskalo drevo a dvere vyleteli z pántov. S hlasným rachotom padli na zem a ja som ich prekročil. Cítil som že moje nervy sú ako struna stačí jediná chyba a ja vybuchnem ako hurikám . A nikdo ma nemá šancu zastaviť. Moje nervy pukli hned potom ako som vošiel Nikol do izby. To hnusné hovado  sa na nu lepilo a ona plakala. Držal som ho skoro okamžite. Celou silou som ho od nej odtrhol a hodil som ho na zem do stredu izby. Nebolo možné aby ma niekto zastavil. Mal som chuť zabíjať a on umrie ako prví. Mlátil som ho hlava nehlava. Päsťami do brucha ,tváre ,nôh a všade kam som dočiahol.Neprestával som ani vtedy ked sa nehýbal a pery mu opustil hlasný ston. Cítil som ako ma niekto ťahá od chlapa na zemi  a kričí aby mu pomohli. Do izby prišlo päť dalších chlapov a poriadne ma pochytali. Márne. Bolo neskoro. Vytrhol som sa im a znova som ho mlátil .

"Zastavte ho ved ho zabije !" kričala som na tých chlapov ktorý tam len stáli a pozerali nanho. Harryho obrovský chrbát sa napínal pri každom údere čoraz viac a ja som si bola skoro na sto percent istá že ten chlap na zemi je za pár minút mrtvy . Teda ak to bude takto pokračovať a Harryho niekto nezastaví. "Harry prestan!" skríkla som a zoskočila som z postele. Chytila som ho za jeho obrovský chrbát a pokúsila som sa ho odtiahnuť.Všetko márne. Preto som chytila jeho tvár a natočila som ju ksebe. Ak bol predtým Harry naštvaný tak teraz naozaj neviem čo bol. Oči mal také čierne že som nemala šancu nájisť v nich aspon iskričku zelenej. Pery stiahnuté do prísnej linky a dych ťažký. Zrak mi klesol k  jeho hánkam ktoré boli celé od krvi a chytila som mu jednu z nich."Som v poriadku" šepla som a zdvihla som nanho pohľad."V úplnom poriadku " zopakovala som  svoju vetu a zrk mi klesom dolu. Ale ked som zdvihla zrak naskytol sa mi pohľad do dvoch smaragdovozelených očí . Nebol síce úplne pokojní ale aspon už nepripomínal zúriace býka,ktorý zramuje všetko čo sa mu postaví do cesty. Prikývol  a postavil sa na nohy. Moju ruku však nepustil. Ani vtedy ked ostatný chlapi kontrolovali toho na zemi . Držal ju dokonca aj vtedy ked nás zaviedli do inej izby. Spoločne. Pustil je až vtedy ked zavreli dvere a v kľúčke sa ozval kľúč. Moju upotenú ruku ovial studení vietor a mna striaslo. Sledovala som Harryho veľkú postavu ako klesla do postele a on únavou zaspal. Zrakom som prechádzala po jeho tele a znova som zastavila na jeho hánkach. Celé od krvi a doranané. Bolo to až strašidelné. Neverila som že dokáže byť Harry až taký drastickí .   Asi to bude mať po otcovi. Sadla som si na posteľ a moje oči sa začali samovoľne zatvárať. Cítila som ako padám vedľa Harryho tela a zaspávam. Viem že kvôli tomu budem mať zle ale teraz ma to nezaujímalo. Naposledy som pozrela na Harryho chrbát a poddala som sa snom.

Hoho presne 700 slov to je dobré .:) Ospravedlnujem sa že časť nebola skorej ale mama bola tieto dva dni doma a dostať sa na wattpad bolo úplne nemožné.:( Ale ved ju tu máte a ja dúfam že ste si ju užili rovnako ako ja :) Chcem vám podakovať za všetky komenty a votes ktorými ste ma už stihli odmeniť . A naposledy prajem príjemné čítanie :) Hazzy !!


HATE YOU !Where stories live. Discover now