6.Bolum

93 14 0
                                    

Adamları kızı araştırması için gönderdim.Demek kız hemşireydi. Eğer iyi bir hemşireyse işime yarayabilirdi. Ölmek yerine işini benim yanımda yapmayı kim kabul etmezdi ki ?

-Oğlum
-Dinliyorum patron

Iceri giren James e baktım.Uzun yıllardır yanımdaydı. Şu dünya da güvendiğim tek insan oydu.Ben onu yaşadığı berbat hayattan almıştım o da bana hayatını adamisti. Tamam bende iyi bir adam değildim.Hatta iyinin yanından bile geçmiyordum. Ama küçük erkek çocuklarını pazarlamiyordum.Bunu vicdanimdan ziyade midem kaldirmiyordu. James in gözlerinden hala o travma okunuyordu.Ne kadar güçlü bir adam olmaya çalışsa da yaşadıkları kolay değildi.Bu durumda ruh sağlığını fena etkiliyordu.Ama ben inanıyorum atlatacak.Henuz 23 yaşında önünde uzun ömür var.Aramizda on yaş vardı.Ama o benim oğlum gibiydi.O yüzden James e hep oğlum derdim.O da bana patron....Birlikte çok çatışmaya girdik, polisten birlikte kaçtık ve yeri geldi biri zarar görmesin diye diğeri kendini kurşunlara siper ettik.bu küçük adam 10 yılda Herşeyim olmuştu.Belki de doyamadigim kardeşim Bishop.....

-Hastaneye git yanına bir adam al.Ama takım elbiseyle falan değil.Spor kıyafetlerle kızı bul.Arkadasinin asagida ağır yaralı olduğunu kimseyi görmediğini söyle ve yardım iste.Yanina aldığın adamı arabaya yatır.Kiz bakmak için arabaya edildiğinde içeri çekin ve son gaz buraya gelin.Zorluk çıkarırsa patlatin 2 tane bayılır gider zaten.

-Tamam patron hemen gidiyoruz.

-Sana güveniyorum James.Gozumu arkada bırakma.Ben şu ihaleyi araştırıyorum.Bir şey olursa ara mutlaka

-Emredersin.

************James in ağzından*******

Henry nin yanından ayrıldıktan sonra arabaya doğru ilerledim.Yanima John u alıp hastaneye doğru ilerledik. Kızın fotoğrafına iyice baktım.Sağ koltukta John u bırakarak katlara doğru ilerledim.Etrafima boş boş bakıniyorum.Ama o beyin yoksunu kız hiç bir yerde yoktu.Telefondan Henry nin numarasini tuşladım.Ona sormadan birsey yapmak istemiyordum.

-Patron

-Dinliyorum James

-Kız yok

-Nasıl yok lan buhar olup uçmuş mu ?

-Hastanede yok aradım taradım

-Vay akıllı sürtük! ! Demek onu arayacagimizi tahmin etti.Ortadan kayboldu.

-Ne yapalım peki ?

-Hmm dur bi düşüneyim.Bu arada sende boş durma James.Arada bir beynini çalıştırsan Eskimez.

-Benim bir fikrim var zaten patron.Sadece sana fikir danışmak istedim.

-Öyle mi James? Ee anlat bakalım neymiş bakalım bu dahiyane fikrin dedi.Alaylı bir ses tonuyla.Eger Vefakar bir insan olmasaydim. Henry nin suratinin en güzel yerine yumrugumu çoktan geçirmiş olacaktım.Ama bu halinin nedenini de çok iyi biliyordum.Gonlunu eglendirecek bir kadın bulmak lazımdı. Tabi buna Henry i ikna etmeliyim.

-Sıradan bir fikir sadece patron.Kizi hastane çalışanlarına sorup ev adresini ya da nerde olduğunu ogrenmeye çalışacağım.

KAYITSIZ ŞARTSIZWhere stories live. Discover now