×30. ➳

5.7K 394 3
                                    

Megtörte csókunkat, s mélyen a szemembe nézett. Szép lassan lecipzárazta a hátul a ruhámat. Amiből lassan bújtam ki. Mire leesett rólam fehérneműben álltam előtte. Kigomboltam az ingjét, levettem róla s eldobtam. Kibújt a nadrágjából, így egy bokszerben állt előttem. A tökéletes felsőtestén végig simítottam a kezem. Egyre lejjebb, és lejjebb. Láttam, ahogy beleborzong. Végig simítottam az egyik ujjam a férfiasságán. Imádtam hallani, ahogy felnyög. Hirtelen rámarkoltam bokszerén keresztül és fel le kezdtem mozgatni rajta a kezem. Nem tudtam mit csinálok pontosan, de a reakciójából ítélve semmi rosszat. Megfogta a kezem, s a fülembe suttogott.

- Ha ezt csinálod, hamarabb véget ér, mint gondolnád.

Belepirultam a mondandójába, rögvest magához húzott, az ölébe ugrottam, s újra neki esett a számnak. Ezután szépen letessékelt az ágyamra, és fölém kerekedett. A hátam alá nyúlt és egy mozdulattal kikapcsolta a melltartómat, ami a földön landolt. A nyakamat csókolgatta, majd a kulcscsontom, s idegölő lassúsággal haladt szépen lefelé. Minden egyes porcikámat behintette finom puszikkal. A combom belső felét is, aztán váratlanul megállt, elfordult és felhúzott egy gumit. Fölém kerekedett újra, végül a bugyim is lekerült. Nagyokat nyeltem, féltem abban a pillanatban, hogy fájni fog, de annyira kívántam, hogy nem bírtam tovább. Kérdőn nézett rám, biccentettem egyet neki, ezzel jelezve, hogy készen állok. Az arcom puszilta s belesuttogott a fülembe.

- Faith! - szólt rekedtes hangon - Szeretlek! - mondta s belém hatolt.

Éles fájdalom járta át a testem. Azon nyomban rám pillantott.

- Jól vagy? - kérdezte s bólintottam egyet. Beletúrtam a hajába, a tarkójára illesztettem a kezem s közelebb húztam, hogy megcsókolhassam. Picit begyorsított, s a számról visszatért a nyakamra. Hallottam, ahogy zihál. A lökései egyre erősebbek lettek és éreztem, hogy közel a vég.

- Istenem, Luke! - nyögtem fel, mikor elélveztem. Utána lökött még rajtam egyet, kettőt és ő is elment.

Rám feküdt a feje a nyakamba fúródott, s a hátát simogattam nyugtatásképp. A másik kezemmel a puha haját cirógattam. Jó érzés volt, ahogy úgy feküdt rajtam. Hirtelen a kezeivel megtámasztotta magát újra s rám nézett.

- Annyira, de annyira szeretlek Faith Tomlinson.

- Szeretlek Lukey - nyeltem egy nagyot - Tudod, olyan mintha.. Mintha te lennél a tükröm. - mosolyogtam rá, s megsimítottam az arcát. Megfogta a kezem s a tenyerembe csókolt.

-A tükröm, mely visszanéz rám - felelte. Elmosolyodtam.

Elmosolyodtunk.

Óvatosan leszállt rólam, s a fürdőbe indult. Gyorsan magamra húztam a takaróm, mert zavarba lettem, amiért ott meztelenül feküdtem. Végül bejött s elmosolyodott.

- Nem kellene, többet takargasd magad előttem. Annyira gyönyörű vagy, Faith - mondta s befeküdt mellém. Szorosan magához húzott.

- Örökké, Luke - suttogtam.

- És még annál is tovább.

Alám nyúlt és átkarolta a testem.

Reggel hangos kopogásra riadtam fel.

- Faith! Kelj fel! Itt van Louis! - kiabálta anya.

- A picsába!

Gyorsan felálltam s a fürdőbe indultam, letusoltam. Utána felkaptam a rövid nadrágom meg a fekete pulcsim. Gyorsan sminkeltem, s kifésültem a hajam. Majd visszarohantam felkelteni Luke-ot. Odahajoltam hozzá, s finom puszikat nyomtam a szájára. Megébredt, de nem nyitotta ki a szemét s magához húzott.

𝑭𝒂𝒊𝒕𝒉 ☆彡 𝑯𝒆𝒎𝒎𝒊𝒏𝒈𝒔Where stories live. Discover now