Hurra for deg

17 1 0
                                    

Jeg sitter her måpende med brevet i hånden. Selv når jeg har lest gjennom det fire-fem ganger, forstår jeg det ikke! Neon mener at Thomas har blitt drept, og de vil at jeg skal finne ut hvem.

-

Den kvelden sliter jeg med å få sove. Jeg har ikke fortalt om eller vist brevet til noen, og jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Før jeg sovner har jeg bestemt meg. I morgen skal jeg ut og lete. Lete etter spor, alt som kan knyttes til en eventuell gjerningsmann. Jeg skal lete og jeg skal finne!

-

*Bank**Bank* Jeg våkner av at noen banker forsiktig på døren min. Fra gangen høres det hvisking og tisking. Like etterpå kommer Kuna, Rose, Jack og Lisa gående inn. De synger 'Hurra for deg som fyller et år, ja deg vil vi gratulere...', smiler og ler. Kuna kommer fremst med en kake. Like etter kommer de tre andre, med hver sine presanger. Jeg blir overrasket når jeg ser dem. Det har vært så stress med flyreise, pakking og skole i det siste at jeg har glemt av bursdagen min helt! Jeg fyller 16 år i dag! "Gratulerer med dagen!", sier de alle i kor, og Kuna gir meg kaken. Mens jeg spiser den åpner jeg presangene. Jeg får en Daniel Wallington klokke av Rose og Jack og en tre-pakning med babylips av Lisa. Det var ikke så overraskende at hun ga meg dem. Jeg har lånt hennes i flere uker, så jeg trenger mine egne. "Nå får du ikke låne av meg mer!", sier hun og gir meg et teit smil. Jeg får også en gave fra Deliah og Liam, en søt liten bamse. Kuna går ut og henter noe. Han kommer tilbake med en brun pappeske. På toppen av esken er det stikket noen små hull. Det er vel ikke... "Gratulerer med dagen a, søs", sier han og gir meg den forsiktig. Jeg åpner den og måper.

Invisible 2, Et svar på alt, nestenOnde as histórias ganham vida. Descobre agora