Brevet 2:2

23 2 2
                                    

Jeg tar meg sammen, snyter meg, og leser videre på brevet:

Jeg tok målinger og regnet ut masse, likevel fikk jeg ikke Deliah's teori til å stemme. Jeg fant ut hva som virkelig må ha skjedd! Jeg fant ut min teori, og den er grufull! Min teori er så forferdelig at den kan skremme vannet av hvem som helst. Min teori innebærer ordet drap.

Som sagt så gjorde jeg målinger og regnet ut ting. Jeg fant ut at der hvor Thomas antagelig sto før han ble dyttet nedi hullet, er akkurat så nærme en busk at en gjerningsmann/kvinne kan ha gjemt seg. Jeg tror altså at en person har fulgt nøye med på dere! På alt det som dere gjør. Jeg tror at noen har sett på dere fra dag en. Fra den gangen dere oppdaget gangen på rommet til Thomas har noen prøvd å ødelegge for dere. Skjelettet tror jeg ikke har vært der alltid! Jeg tror noen har plantet det der, for å skremme dere bort. Den gangen hulen dere var i raste sammen, tror jeg det var noen på opp siden som utløste raset! Siden ikke noe av dette så ut til å skremme dere bort, tror jeg at det var noen som dyttet Thomas, og begravde han levende. Jeg tror at etter hvert som dere nærmet dere det noen ikke ville dere skulle finne, så ble det gjort ting for å skremme dere. Jo nærmere dere kom, jo verre ble tingene. Til slutt ble han drept.

Spør du meg så tror jeg aldri det var meningen å drepe Thomas, bare skremme han bort. Dessverre så døde han, og planen til gjerningsmannen lyktes. Dere holdt dere unna, og gjør det fortsatt.

Sophie, det jeg sier her er at du er på vei til å gjøre noe stort! Du er på vei til å finne noe noen vil du ikke skal finne! Du var nærme, dere var, men så stoppet du. Jeg skjønner jo grunnen! Du hadde jo egentlig aldri ville gjort noe i starten, men Thomas hadde overtalt deg. Når han døde, var det ingen som overtalte deg lengre, og du sluttet å grave etter det som du hadde gravd etter.

Sophie, hør på meg nå! Gå ut, finn en spade og oppklar mysteriet! Du er på sporet av noe, finner du det, finner du kanskje ut hvem som drepte Thomas! Hva har du å tape?

X

Invisible 2, Et svar på alt, nestenWhere stories live. Discover now