Kapitel 27

169 11 9
                                    

(Viktigt meddelande i slutet!)
******Lukes P.O.V******
"Framme!" Sa jag glatt när jag låste upp hotellrummets dörr med kortet. Jag kollade snabbt igenom alla rummen sen sprang jag till sovrummet och kastade mig i sängen.
"Det här är min säng!" Skrek jag så att Emelie skulle höra.
"Då sover jag i den här sängen då" sa Emelie och satte sig på den andra sängen. Det var två sängar i samma rum men sångarna var ifrån varandra. Vi hade en liten balkong som man kunde se en massa höga torn och byggnader. Vi hade ett litet tv rum som var kopplat till ett litet kök. Det fanns ett badrum med badkar i ett rum vid köket. Det var rent och fint i hotellrummet.
"Gillar du det?" Frågade jag.
"Det är superfint! " Svarade Emelie.
Jag la mig på rygg och tittade upp i taket. Mina tankar landade på det sms:et som som Emelie hade skickat till mig. Skulle jag säga att Jesy hade frågat om info av Emelie? Skulle jag säga att jag bara hade bekräftat att det var hon Emelie.
Jag fick en liten klump i magen. Jag måste säga det någon gång. Sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Egentligen är det inte mitt fel för jag var inte med i tjejernas plan. Fast jag erkände ju bara att jag ville ha hennes adress sen sa jag ju det till Jesy...
"Hallå? Ska vi går ner och äta eller?" Sa Emelie och vinkade med en hand framför mitt ansikte. Jag får tänka mer på detta sen, tänkte jag.
"Javisst" sa jag. Jag gick och satte på mig mina skor.
"Ska vi gå?" Frågade jag.
"Ja" fick jag som svar.
Jag öppnade dörren och låste med kortet. Jag och Emelie gick mot hissen och när vi klev in tryckte jag på 0:an. Vi åkte långsamt ner och när hissen plingade till gick vi ut. Vi gick till hotellets restaurang och satte oss ner på ett bord för två. En servitör kom och gav oss menyer och vi började att kolla vad vi skulle ha. Jag beställde en hamburgare med en sallad och Emilia beställde en pizza. Maten var väldigt god. När jag hade betalat för maten gick vi upp till vårt hotellrum för att sova. Jag bytte om i sovrummet medan Emilia bytte om i toaletten. När hon kom in i rummet så la vi oss i våra sängar. Vi sa "Godnatt" till varandra sen släckte jag lampan. Jag låg vaken en stund och tänkte. Jag tänkte på Emilia. Det känns som om jag gillar henne mer än som en vän. Varje gång jag kollar in i hennes underbara ögon så pirrar det i magen. Hon är så snäll och Jaa.... Jag älskar henne helt enkelt.
Det är bara det att jag inte vågar erkänna det. Men älskar hon mig?
Tänk om hon inte gör det? Tänk om hon bara ser mig som en vän? Jag måste samla mod och fråga henne någon dag. Fast inte riktigt än. Om hon säger nej så kommer det att bli pinsamt då är det bäst att göra det när resan nästan är slut. Eller?
Någon gång måste det hända i alla fall. Kom igen LUKE!!
Med dom tankarna i mitt huvud somnade jag långsamt.

******Emelies P.O.V******
Jag hade svårt att somna. Jag är jätte glad över att Luke valde att göra allt det här för mig. Men varför? Varför gjorde han allt det här för mig? Är han så glad att ha mig som kompis eller är det något annat. Han kanske.... NEJ! Var inte så dum Emelie. Han kan inte gilla mig. Fast jag... nej! Eller jo?? Varje gång jag ser Luke så känns det som om det är tusen fjärilar i min mage. Så känner man väl bara när man är kär. Eller? Gillar jag Luke? Det kan väl inte vara sant... Jag får väl tänka mer på det. Jag vände mig om och blundade.

******Nästa dag******
Jag och Luke hade ätit frukost och borstat tänderna. Både jag och Luke valde pannkakor till frukost och det var så gott! Det var smällt choklad på och lite hallon. Så gott, jag var typ i mina drömmar när jag åt det. Jag funderade lite om hur jag kände över Luke. Jag tror inte att jag är kär i han. Jag tror inte det i alla fall. Jag och Luke har varit och handlat en massa kakor och grejer för vi ska på picknick i parken. Vi har packat ber allt i en liten ljusbrun träkorg. Vi packade ner en filt som var röd och vit rutig. Vi tog hissen ner och gick ut ur hotellet. Jag hade vaknat på ett super glatt humör och skrattat åt allt typ. Luke verkade också ganska glad men han var inne i sina tankar väldigt mycket. Men han skrattade också i alla fall. Vi gick ut och gick en stund. När jag och Luke tog en taxi till hotellet såg vi en fin park där det fanns ganska mycket folk på gräset och alla satt på en filt och hade picknick typ. Vi gick längs trottoaren och sen gick vi över vägen och började gå på en liten grusväg. Grusvägen ledde till parken vi hade sett. Gräset var super grönt och det fanns träd lite överallt och en stor fontän som sprutade vatten. Det fanns redan många här. Vissa var ensamma medan andra var med kompisar eller så. Jag hade tagit med mig en bok att läsa. "vart ska vi sitta?" Frågade Luke.
"Jag vet inte, vart vill du?" Sa jag.
"Du får bestämma"
"Kanske där borta" sa jag och pekade under ett träd.
"Visst" svarade Luke. Han tog fram filten och la den under trädet. Han satte korgen mitt på filten och vi satte oss ner. Vi plockade fram lite och kollade lite på vad det var vi skulle ha. Jag tog en kaka och en godis jordgubbe.
"Vad tycker du vi ska hinna med innan vi åker till Paris?" Frågade jag.
"Vi måste väl kolla i affärer" sa han.
"Jag tycker vi måste gå till någon restaurang och äta något vi aldrig har ätit förut" sa jag och fortsatte att tänka.
"Vi kan väl gå till ett Zoo, eller?" Frågade Luke.
"Ja! Det låter kul, jag gillar djur!" Svarade jag.
"Jag kommer inte på något mer" sa Luke.
"Inte jag heller men kanske till något tivoli eller något" föreslog jag.
"Låter bra!" Sa Luke och gjorde tummen upp.
Jag satt och pratade med Luke i flera timmar och vi åt upp allt vi hade dukat fram. "kan vi inte komma tillbaka ikväll och kolla på stjärnorna?" Frågade Luke.
"Ja! Det låter super mysigt, det måste vi göra" höll jag med.
"Då gör vi väl det ikväll då" sa han. Jag kollade lite på utsikten. Man kunde se ett torn med en klocka på. Bakom tornet såg man flera byggnader. Lite bakom dom byggnaderna låg vårt hotell. Det kom och gick mer och mer folk, ju mer tiden gick.
"Ska vi gå och äta mat och sen förbereda oss för att komma ikväll?" Frågade Luke.
"Ja" sa jag och vi började att plocka ihop våra saker. Vi reste oss upp och skulle gå. Jag tog upp min mobil och tog kort på utsikten. Vi gick långsamt tillbaka till hotellet.

******På kvällen******
Jag och Luke hade med oss tre stycken filtar i en liten väska. En filt att sitta på och ifall vi skulle frysa så hade vi med oss så vi kunde värma oss. Jag och Luke satte oss på samma plats. Den här gången la vi oss ner och kollade på stjärnorna. Luke drog en massa skämt och vissa var så torra att de blev roliga. Jag skrattade tills jag fick ont i magen. Förresten så kanske jag hat ångrat mig. Jag kanske gillar han ändå...

******Nästa dag******
Luke och jag hade gått på zoo och det var en massa roliga och söta djur där. Vi bokade biljetter till en delfin show som skulle börja klockan 15:00. Jag och Luke hade kollat på en massa roliga apor och jag skrattade rätt mycket åt dom. Krokodilerna var inte lika roliga för de var läskigare. Men sedan fanns det pingviner, ormar, tigrar, leoparder, fåglar, Zebror, lejon, tigrar och en massa olika djur. Jag fick ont i fötterna efter att vi hade gått så mycket så vi fick stanna och vila en stund. När klockan var tre köade vi in för att se delfin Showen. Delfinerna var jätte duktiga och gjorde höga hopp och trixade med bollar. De var så fint att se på. När vi åkte hem Tillslut bestämde vi oss för att bara vila imorgon.

******Någon vecka senare******
Om två dagar åker vi till Paris. Det ska bli jätte kul. Vi har haft super roligt här i USA och gjort allt som vi lovade att göra innan vi åkte vidare. Imorgon ska vi shoppa lite till sen har jag bokat tid på ett väldigt känt spa här klockan 14:00. Luke skulle kolla efter skor till sig själv medan jag var på spa. Sedan ska vi packa och åka hem! :)

----------------------------------------------
Ett nytt kapitel! Yippi! 🎊🎉🎈🎊🎉🎈 Det är bara en enda som har favorit markerat mitt förra kapitel :( gillade ni inte den eller varför? Kommentera vad det var i det förra kapitlet i så fall... :(
från början hade jag flera hundra som läste men det blir mindre och mindre :(
varför? :( hoppas att ni gillar detta kapitlet i alla fall :) (Jag såg att det är flera som läst men inte tryckt på ⭐️ stjärnan så kommentera varför, helst så jag kan bättra mig tills nästa gång!) :)
/ Sheila❤️❤️

Min syster Leigh-AnneOn viuen les histories. Descobreix ara