Kapitel 22

199 11 0
                                    

******Lukes P.O.V******

Jag vaknade av att min mobil vibrerade. Jag vände mig om och satte mig upp i sängen. Jag gnuggade mig försiktigt i ögonen för att vakna upp. Jag plockade upp min mobil och såg att det var ett sms från Emelie. Jag ville helst inte se men jag kände mig så nyfiken så jag låste upp mobilen och började läsa.

Till: Luke
Från: Emelie
Hej Luke! Förlåt för att blev arg på dig igår, jag trodde att det var du som gav ut min adress/ Emelie

Förts visste jag inte om jag skulle svara men det var väl bäst att svara så att inte Emelie skulle bli orolig eller ledsen.
Jag tänkte en liten stund för att bestämma mig vad jag skulle skriva tillbaka men sen bestämde jag mig.

Till: Emelie
Från: Luke
Hej Emelie! Det är lugnt, jag skulle aldrig ge ut din adress till någon/ Luke

Jag reste mig upp och gick ut till köket. Jag kollade i kylskåpet och tog fram mjölk sedan tig jag fram flingor. Jag hällde mina Coco pops i min frukost skål och sen hällde jag mjölken över. Jag vet, Coco pops! Det är gott men kanske inte en ordentlig frukost men det är en bra frukost för mig! Jag började att fundera när jag skulle överraska Emelie. Jag kanske borde fråga när hon var ledig. Jag funderade en liten stund medan jag åt upp mina chokladflingor. Jag gick in på Instagram där jag följer Emelie och kollade igenom lite. Allt var som vanligt tills jag stannade på en bild som Emelie lagt upp. Hon hade lagt upp en svart-vit bild på henne och så hade hon skrivit "Hoppas jag träffar dig snart". Vem kan det vara hon vill träffa? Är det mig? Eller har hon skaffat en pojkvän? Har jag missat något?
Jag kollade på bilden tills rutan på min mobil slocknat. Vem var det hon ville träffa?

******Emelies P.O.V******

Jag vaknade klockan 08:00, det kan verka lite tidigt men jag är långsam! Jag skuttade upp ur sängen med en energi! Jag vet inte vart jag fick min energi ifrån men det kändes som att detta skulle bli en bra dag. Jag satte på mig ett par svarta jeans och en t-shirt som var vit. Jag gick vidare till köket och åt en macka och drack Apelsinjuice. När jag var klar borstade jag tänderna och satte upp håret i en hög hästsvans. Jag skrev förlåt till Luke sedan tog jag en bild och la ut den på Instagram. Jag skrev "hoppas jag träffar dig snart" jag tänkte på Leigh-Anne när jag skrev det. Jag satte mig vid mitt sminkbord och började sminka mig lite.

***

Det knackade på dörren och jag sprang och öppnade fort. Där stod Jade och Jesy! Jag har längtat så mycket! Jag satte snabbt på mig mina ballerina skor tog min mobil och sedan följde jag med dom ut när jag låst min dörr. Jag satte mig i deras bil och sedan var vi påväg mot Perries hus.
"Vad tror du kommer hända?" Frågade Jesy.
"Jag vet inte riktigt men jag kanske får prata med Leigh-Anne i telefon i alla fall" svarade jag. "vet ni vad som kommer att hända?" Frågade jag nyfiket.
"Jaa, jag och Jesy vet vad som väntar" sa Jade.
"Ok, så vad händer då?" Frågade jag på skoj.
"Ok, först nör vi kommer dit så.." började Jade.
"MEN DU FÅR JU INTE SÄGA!" Skrek Jesy till Jade.
"Oj, förlåt! " Skrattade Jade.
Vi satt och skrattade en stund tills Jade sa att vi var på Perries uppfart. Det blev genast tyst i bilen och jag kollade mig runt i Perries trädgård. Det stod vakter vid en stor grind, när de såg att det var Jade och Jesy så släppte de in oss. Perries trädgård var som en dröm! Hon hade en fontän, en massa blommor, välklippta buskar och en fin grusgång som gick till hennes hus. Vid fontänen fanns det en liten stig som ledde till en vitmålad bänk och runtom bänken var det fullt med rosor. Det kändes nästan som att jag var i en dröm på riktigt. Jag klev ut ur bilen och följde med Jade och Jesy. När Jade tog upp handen för att knacka öppnades dörren.
"Välkomna!" Sa Perrie glatt.
"Tack!" svarade jag och tjejerna i kör.
Perrie öppnade upp dörren och backade lite så att vi skulle kunna gå in. Ok jag erkänner att jag inte vet vad jag tänkte mig! Jag trodde inte det skulle se ut som ett slott hemma hos Perrie!
"Jag kan visa dig runt!" Sa Perrie glatt.
"Visst" Svarade jag.
Vi gick genom en stor hall med många krokar, skoställ och stora fina vitmålade väggar. Hon förklarade att alla gäster fick hänga jackorna och lämna skorna vid hallen. Jag tänkte ta av mig jackan men hon sa att jag kunde ta med mig den eftersom jackan kunde avslöja min överraskning. Jag tyckte att det lät lite konstigt men tog med mig den ändå. Skorna tog Perrie och la in i en garderob däremot. Vi kom till köket och det var jätte fint där. Hon hade privata kockar, och några servitriser som gick fram och tillbaka i köket. Det var ett stor fint kök och det var en köksö i mitten utav köket. Det var ljust och fint i köket med stora fönster från golvet till taket. När vi gick vidare kom vi till ett vardagsrum som var stort med stora fönster, ljusblå väggar, en stor platt tv, en stor soffa och ett litet bord. Perrie tog min hand och tog mig till hallen igen. Vi gick uppför en stor marmortrappa. När vi kom till övervåningen gick vi in i den första dörren i den lilla hallen. Det var en toalett. Det var vitt och stort jätte fint och allt var skinande rent. Nästa rum var som ett mini vardagsrum med en soffa och en platt tv. Sista dörren utav den lilla hallen var ganska så stor och vitmålad. När Perrie öppnade dörren kunde jag inte tro mina ögon!
Det var en Ljusrosa tapet och rummet hade ett fint ljust trägolv. Hon hade en stor säng som hade ett tyg över och det blev som ett tak över sängen. Hon hade en stor outfit ett skrivbord och en stor lampa. Jag älskade hennes rum men mest av allt hennes WIC (Walk in closet) hon hade många kläder och många skor och allt jag kunde säga var wow.
"Du kommer få sitta på min säng en stund med en ögonbindel på dig tills jag, Jesy och jade kommer tillbaka ok?" Frågade Perrie.
"Ok" svarade jag.
Jag satte mig på Perries säng och Jesy satte på mig en ögonbindel. Jag hörde hur de stängde dörren medan de viskade till varandra.

När det gått kanske tre minuter hörde jag hur dörren öppnades. Jag kände att någon annan satte sig på sängen bakom och jag ville bara vända mig om men jag fick ju inte.
"Nu får ni ta av er ögonbindeln och vända er om" hörde jag Jesy säga. Jag ryckte snabbt av mig ögonbindeln och vände mig snabbt om.

******Leigh-Annes P.O.V******

Tjejerna bad mig åka hem till Perrie så jag gjorde det. När jag kom fram plingade min mobil till. jag kollade och det stod att mamma hade skrivit. "Lucka till" stod det. Va? Har det hänt något eller? Jag frågade mamma men hon sa att Perrie skulle förklara.
Vi gick upp och stannade utanför hennes dörr. Perrie varför skrev min mamma "lycka till" till mig?
"Jag har skrivit lite med din mamma om en sak" svarade Perrie.
"Om vadå?" Frågade jag.
"Din syster!" Sa Perrie.
"Vet ni vem det är?"
Mer hann jag inte för Perrie sa att jag bara skulle vara tyst. Hon satte på mig en ögonbindel sedan satte hon mig på hennes säng. Jag hörde henne säga att jag fick ta av mig ögonbindeln och vända mig om så jag gjorde det snabbt. När jag vände mig om krockade jag nästa med..... Emelie?!

"Leigh-Anne!" Skrek Emelie och kramade mig.
Jag fattade ingenting så jag frågade Perrie.
"Din mamma har inte skrivit något om din hemliga syster för jag har planerat den här överraskningen pt dig och din syster är Emelie!" Sa Perrie glatt.
"Va?!?" Sa jag chokad.
när det gått några minuter hade jag fattat vad som hänt! Mina kompisar hade hittat min syster åt mig!
"Tack! Detta är ju det snällaste någon har gjort för mig!" Sa jag glatt.
Jag och Emelie kramades en stund.
"Vi kan prata om allt nere vid köket för kockarna har lagat en speciell middag för oss alla!" Sa Perrie glatt.
"Visst!" Sa jag och Emelie nästan samtidigt. Jag var så glad att jag var nära på att gråta. Jag kramade om Emelie hårt sedan sprang vi ner till köket!

___________________________

Nytt kapitel! ❤️ vad tror ni händer sen? :) nu blir det att fundera lite om vad som ska hända! :) sorry för att jag inte uppdaterat men nu fick ni i alla fall ett kapitel! :) Läs gärna min blogg också! -----> www.sheilagonzalez.blogg.se

/ sheila ❤️❤️❤️❤️

Min syster Leigh-AnneWhere stories live. Discover now