Kapitel 4

327 20 2
                                    

******Påväg till konserten******
Jag satt med Melinda i bilen påväg till konserten. "Ska vi kolla vem vi liknar mest av tjejerna i Little mix?" Frågade Melinda. "Ja det låter kul!" Svarade jag. Melinda var blond och ganska lång och hon liknade Perrie mest tyckte jag. "Du liknar Perrie mest" sa jag till henne. "Ok, du liknar Leigh-Anne faktist! Sa hon lite överraskat. "Gör jag? Frågade jag lite chockat. "Du liknar henne väldigt mycket!" Sa hon förvånat. Jag blev väldigt förvånad själv att jag kunde vara så lik Leigh-Anne. "Vi är snart framme" sa Melindas mamma. "ok" sa vi båda samtidigt. Vi båda var jätte spända på att komma fram till konserten. "Spännande!" Sa jag. "Jag längtar!" Sa Melinda.

******Konserten!******

Vi satt längst fram och väntade på att Little mix skulle komma ut på scenen. Det blev mörkt i arenan och fyra tjejer kom upp på scen. Alla började att skrika och sedan tändes lamporna. Little mix började att sjunga och vi tyckte att det lät jätte bra. Vi hade suttit ner en lång stund så vi ställde oss upp. En tjej blev så galen att vakterna kom för att bära bort henne, men hon kämpade allt hon kunde och då råkade hon sparka mig i ansiktet. Det sista jag kommer ihåg var att Melinda skrek till sedan blev allt svart och jag kände hur jag ramlade ner på marken.

******En timme senare******

Jag hade vaknat upp nu men jag var lite snurrig och jag hade ont i näsan. "Du fick en spark i ansiktet och din näsa började att blöda" sa Melinda och gav mig en påse med is. "Vart är vi? Och vad hände med konserten?" Frågade jag. "Konserten är slut men jag spelade in lite åt dig. Om du undrar var vi e så är vi faktist backstage." sa Melinda. Jag såg mig omkring i rummet och jag låg på en vit soffa. Det stod "garderob" på en dörr, det måste vara där Little Mix byter om. En vakt kom fram till oss och sa att vi skulle följa med honom. Vi gick efter honom i en massa korridorer och in i en massa dörrar. Tillslut sa han att vi skulle gå in och sätta oss i soffan. Han öppnade dörren och sedan gick han. "Varför sitter vi här?" Frågade jag Melinda. "Jag vet inte riktigt." Svarade hon. Efter ungefär fem minuter knackade det på dörren och fyra tjejer kom in. Jag blev jätte chockad och glad samtidigt som jag och Melinda sprang fram till dem och kramade dem. Det var Little mix som hade kommit in och hälsat på oss! (Dialogen blir bara på svenska)
"Hej tjejer!" Sa alla fyra.
"Hej!" Sa jag och Melinda tillbaka. "hur går det med näsan?" Frågade Jade. "Det går bra nu!" Svarade jag.
"Vi tänkte att ni kunde få träffa oss lite innan ni åkte hem! Sa Leigh-Anne.
"det blir bra!" Svarade Melinda.
"Vad tyckte ni om konserten?" Frågade Jesy.
"Vi tyckte att konserten var jätte bra!" Jag och Melinda sa det samtidigt.
Jag såg att Perrie satt lite tyst och kollade på mig. Melinda märkte att Perrie studerade mitt ansikte så hon bröt tystnaden. "Vad fin du är i håret idag Perrie" sa Melinda snabbt.
"Tack!" Svarade Perrie.
"Har ni sagt till era föräldrar att hämta er?" Frågade Jade. Jag kollade på Melinda om hon gjort det. "Ja, jag har ringt mamma så hon kommer om en halvtimme."
"Ok, då vet dom vart ni är i alla fall." sa Perrie.
Perrie ställde sig upp och sedan tog hon med sig Leigh-Anne ut ur rummet.
Jade och Jesy kollade på varandra sedan sa de"Vi kommer om en liten stund." de gick ut och jag och Melinda kollade på varandra.

///////////
Jag kommer att uppdatera när jag fått minst 1-2 röster.

/Kramar Veronica.

Min syster Leigh-AnneWhere stories live. Discover now