Kapitel 3

375 17 0
                                    

Jag mådde alltid bättre när jag hade pratat med Melinda en stund. Dessutom hade Melinda sagt att hon hade en överraskning till mig. Hon skulle visa den imorgon på skolan. Jag längtade jätte mycket tills imorgon inte för skolan men för överraskningen hon hade till mig. Jag kollade på klockan och såg att den var 5 över 9. Jag reste mig upp och gick in till Liz och Gabriel. Båda två kollade upp på mig "du kan sätta dig ner om du vill" sa Liz. Jag satte mig ner och kollade på dem medan jag väntade på att någon av dem skulle börja prata. "Emilia, det var inte meningen att du skulle bli ledsen. Både jag och Gabriel visste inte när det var dags att berätta för dig. Första kvällen du skulle börja bo här ville vi inte berätta för vi visste att du skulle bli ledsen och det skulle bli mycket för dig" sa Liz. "Det gör inget men nu har jag bott här i snart ett år! Ni kanske skulle ha sagt något lite tidigare" svarade jag. "Jag och Liz visste inte när vi skulle säga det eller hur vi skulle säga det men det slutade med att du blev ledsen ändå och det var inte meningen" sa Gabriel och kollade på mig. "Det gör inget, men om ni har något mer att berätta så berätta det helst lite tidigare" sa jag. Båda nickade och sedan gick jag och tog en kopp te. Jag kände mig lite trött och klockan var halv 10 så jag bestämde mig för att gå och sova.

******Måndag morgon******

Jag vaknade på morgonen av Leo som sprang in och skrek VAKNA!!! Jag fattade inte hur han kunde vara så pigg klockan 7 på morgonen. GÅ UT! skrek jag och han sprang ut. Jag satte på mig min skoluniform sedan gick jag för att äta frukost.

******Senare på skolan******

jag hittade Melinda vid ett träd. När hon såg mig så började hon skrika "GISSA VAD!?" Jag sprang fram till henne "Så berätta nu!" sa jag ivrigt. "Jag har en överraskning till dig" sa hon och retades lite. "Men det sa du ju igår! Säg vad det är då!" sa jag nyfiket. "Jag har fått biljetter till en konsert" sa hon. "MEN VILKEN KONSERT!" skrek jag av nyfikenhet. "ok, ok det är... LITTLE MIX KONSERTEN!" skrek hon ivrigt. "VA!?! ÄR DET SANT!?!" Jag var jätte glad för jag älskade Little Mix. Riiing! Sa det och alla började att gå in. Jag låste upp mitt skåp och kollade på mitt schema. Först på schemat stod det franska. Jag tog ut min franska mapp och gick sedan mot franska salen.

******Några timmar senare******

Om fem minuter slutar vi för dagen! Tänkte jag. Skolan hade gått bra och tiden hade bara runnit iväg. "Emilia! Vi har slutat nu!" Sa Melinda och skakade om mig. "Jaha!" sa jag och ställde mig upp sedan gick vi. "När är konserten?" Undrade jag. "Den är imorgon i London så du och jag får ta ledigt" svarade Melinda.(de bor i London!) "Ok" svarade jag. "Vi ses imorgon då" sa jag. "Ja hej då!" Sa hon sedan gick vi åt varsitt håll. När jag kom hem berättade jag nyheten åt mamma och pappa och dom tyckte att det var okej att jag gick med Melinda till konserten och jag var jätte glad.

Min syster Leigh-AnneWhere stories live. Discover now