Kapitel 17

266 15 8
                                    

******Perries P.O.V******

 Vi var så nära att veta vem som var Leigh-Annes syster men just då blev det strömavbrott i hela huset. När jag och tjejerna satt i bilen märkte vi att himlen blev allt gråare. Efter en liten stund så började tunga blöta regndroppar att droppa från himlen. Det regnade mer och mer hela tiden. När jag kom hem så var det strömavbrott hemma hos mig med. Men när det hade gått någon timme eller så, så kom strömmen tillbaka. Jag var inte så värst hungrig så jag plockade fram en bok och sedan satte jag mig ner i soffan och började att läsa. När jag märkte att strömmen var tillbaka så satte jag på teven en stund. Det var nyheter på teven. "Inte så kul" tänkte jag och fortsatte att läsa min bok.

"Vi varnar er att stanna inne eftersom vädret är dåligt, i vissa ställen har det blivit strömavbrott och i andra ställen så blixtrar det mycket" sa gubben som satt och sa nyheterna.

"Jaha då får man vara inne hela dagen" tänkte jag. Jag fortsatte att läsa min bok men jag kunde inte konsentrera mig så bra. Min mage bara bubblade av nyfikenhet och jag ville så gärna veta vem som var Leighs syster. Jag kollade ner i boken och försökte att läsa den än en gång men just då knackade det på min dörr. "Undrar vem det kan vara" tänkte jag. Jag la undan boken och reste mig upp för att öppna dörren. För att vara säker på vem det var så kollade jag genom det lilla kikhålet först inann jag öppnade dörren. Där stog Leigh-Anne. Jag öppnade dörren fort och sa "vad gör du här".

"Du vet ju att jag hatar när det åskar och blixtrar ute så jag ville inte vara hemma själv" svarade Leigh.

"Men hur kom du hit, var det någon som körde dig hit eller?" frågade jag.

"Nej jag gick hit själv" svarade Leigh.

"men det är ju jätte farligt att vara ute och gå när det åskar och blixtrar! de sa presis på teven att man helst inte skulle vara ute" sa jag lite oroligt.

"ta det lugnt! nu är jag redan här" svarade Leigh.

"sätt dig på soffan så hämtar jag något att äta" sa jag.

Jag gick in i köket och letade efter något att äta.

"Perfekt!" sa jag högt för mig själv när jag hittade popcorn.

jag började att poppa popcorn sedan gick jag ut till Leigh-Anne.

"Vill du kolla på en film eller nåt sånt?" frågade jag.

"visst" sa Leigh.

Vi valde en film och sen satte jag på den.

******

Efter att Leigh-Anne hade gått hem så borstade jag tänderna och gick för att sova. Klockan var 23:15 när jag satte mig på min säng. Jag plockade fram mobilen och kollade igenom några sociala medier innan jag bestämde mig för att skriva till de andra tjejerna.

Till: Jade, Jesy

Från: Perrie

Hej tjejer! jag ville bara säga att jag ville göra ett nytt försök imorgon för att ta reda på vem Leigh-annes syster egentligen är. kan vi inte åka upp till barnhemmet igen klockan 08:00 innan vi ska till studion kl. 10:00? Godnatt kramar från Perrie :) <3

Jag fick ett svar av tjejerna efter bara någon liten minut. De tyckte att det lät bra att vi skulle träffas imorgon kl. 08:00. Just när jag höll på att somna plingade min mobil till. Jag vände mig irriterat om och plockade upp mobilen. Men när jag såg att det var Zayn som hade skrivit så fick jag ett leende på läpparna. Jag låste genast upp min mobil för att läsa Zayns medelande.

Till: Perrie

Från: Zayn

Det känns som att det var ett år sedan jag träffade dig fast det bara var igår, Jag är ledig imorgon kommer du förbi?

Till: Zayn

Från: Perrie

Jag kommer förbi efter att jag vart i studion. Jag vet intevilken tid det blir men jag skriver såfort jag är påväg till dig! puss Perrie

till:Perrie

Från: Zayn

Låter bra sov sött nu min fina prinsessa!

Jag läste om den meningen flera gånger som han hade skickat till mig. Tillslut la jag undan mobilen och så somnade jag med ett leende på läpparna.

******Emelies P.O.V******

"Kolla här Melinda" sa jag och gav min mobil till henne.

Hon läste snabbt igenom alla medelanden som jag och Luke hade skrivit till varandra. 

"Jag tror att Luke gillar dig!" sa hon glatt.

"sluta" skrattade jag fram.

"Du kan vi inte söka på din syster nu och så kommer vi att ha svaret på bara någon sekund" sa Melinda.

"Visst" svarade jag och tog fram min dator.

Vi googlade på mina föräldrar och då kom en massa fakta upp om den. Konstigt. Jag tryckte mig in på en sida och började läsa om mina föräldrar.

******Melindas P.O.V******

Vi satt och läste igenom faktan tillsammans och när vi fick reda på vem hennes syster var så satte jag nästan min smoothie i halsen. Jag hostade jätte mycket. Jag kollade på Emelie och då märkte jag att hon hade svimmat! Jag ställde mig snabbt upp och sprang upp till Liz kontor och sa "Emelie har svimmat" samtidigt som jag hostade ihjäl mig. Liz reste på sig och sprang nerför trapporna till Emelie. "Kan du hämta Gabriel? han sitter på soffan" sa Liz med lite panik i rösten. Jag spran vidare i huset till tv rummet för att säga till Gabriel. Vid det här aget hade jag slutat att hosta. "Liz behöver din hjälp! Emelie har svimmat" förklarade jag fort och sedan så sprang vi till köket.

***

Emelie hade vaknat några sekunder efter att Gabriel kom in i köket. När Liz och Gabriel hade fått veta vad som hade hänt var de också chockade. Nu visste vi alla vem Emelies syster var och vem hela hennes familj var. Eftersom Emelie hade bestämt att hon skulle träffa sin familj när hon visste vilka de var så behövde vi ta kontakt med familjen. Det enda problemet som fanns var den att vi inte visste hur vi skulle få tag på familjen. Tänk om familjen inte ens ville träffa Emelieas familj? Vad skulle hända då?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva men nu har ni fått ett till kapitel. Hoppas ni gillar den. tryck gärna på stjärnan och lämna en kommentar eller så! /kramar Sheila <3 <3 <3

Min syster Leigh-AnneWhere stories live. Discover now