Kapitel 16

220 13 0
                                    

******Emilias P.O.V******

Jsg satt i mitt rum och packade upp min väska. snart skulle Melinda komma förbi och vi skulle prata om allt som har hänt under resan. Min mobil plingade till och jag såg att Melinda hade skicka ett sms. 

"Hej Emelie! jag är påväg hem till dig nu, ses snart."

Jag svarade direkt.

"ok, skynda dig!" 

Jag fortsatte att packa upp kläder från min väska. När jag var klar gick jag ner till köket och gjorde hallon smoothie. Jag visste att Melinda gillade hallon smoothie så jag gjorde extra mycket. Efter att det hade gått några minuter ringde det pådörren och jag sprang och öppnade. Där ute stod Melinda. Jag kramade henne länge och hon kramade tillbaka. "Jag har saknat dig jätte mycket" sa jag. "Jag med!" svarade Melinda. När vi hade släppt från kramen gick vi till köket. "Jag har gjort lite smoothie åt oss" sa jag. "OH! Tack, vad är det för smak?" frågade Melinda. "Det är hallon!" svarade jag. "YES!" sa Melinda. Vi satte oss ner vid bordet och jag hällde upp smoothien i två glas. "Ok, nu får du berätta allt som hänt under din resa" sa Melinda. "Ok" svarade jag. Allt det här har hänt: sa jag.

Vi åkte dit och vi bodde på ett fint hotell. När jag och Liz var nere vid polen så såg jag Zayn och Perrie. Jag gick fram till dom och tog ett kort. Sedan skulle jag och Liz gå för att ta en fika och då såg jag att Perrie stirrade as mycket påmig. Det var då jag skrev till dig. Nästa dag åkte vi till ett köpcentrum och efter en stund stannade vi på ett café. Där på cafét satt Little Mix och jag gick till toalletten innan vi skulle börja att fika. När jag kom in på toan kom Little Mix in bakom mig och de började att ställa en massa frågor om min syster och så. De frågade på och tjatade bara om min syster. Tillslut blev jag trött på alla frågor och allt tjat och det hade redan gjort mig arg. De hade bara kommit in till toan efter mig för att fråga en massa om min syster som jag inte ens vet vem hon är. Jag trodde att det ville fråga mig något men det enda de vill veta är en massaom min syster. Jag blev så arg och samtidigt ledsen så jag sa till dom att sluta sedan sprang jag ut ur toaletten. Jag skrev till dig efter att det hade hänt. Någon dag efter det så gick jag en promenad till stranden och det var då jag pratade i telefon med dig. När jag sen vände mig om för att se vilka som var kvar på stranden så såg jag Little Mix och det var just de jag minst ville se på stranden. Jag började att gå tillbaka till mitt hotell och då såg jag Luke! När han kom närmare så frågade jag om jag fick ta en bild met han och det fick jag. Jag frågade vad han gjorde i malta och han  var där med 1D killarna och Little Mix. Men eftersom jag var så trött på Little Mix så blev jag bara ännu mer argare och ledsen. Det slutade med att jag sprang iväg från Luke eftersom jag började att gråta för jag var så ledsen. Men Luke hittade mig och han följde mig till mitt hotell och sedan fick jag hans nummer så jag har haft tur också! Sedan träffade jag luke nästa dag och resten av killarna. Men sen körde han mig till mitt hotell för att inte missa flyget. Jag har haft både tur och otur imin semester" sa jag till Melinda. 

"OJ" sa melinda. Vi fortsatte att prata lite medan vi drack upp våra smoothies.

******Perries P.O.V******

"Jo här står det att hon har en" sa Monica och läste vidare.

"vad har hon?" frågade jag.

"Jo, nu ska vi se" sa Monica och fortsate kolla i datorn.

"hon  har tydligen" mer än så han inte Monica säga för strömmen i hela barnhemmet gick. Allt slocknade och det blev lte mörkt men det värsta var att datorn slocknade.

"oj, nu har strömmen gått" sa Monica och tände en ficklampa.

Andra sprang runt och tände stearin ljus.

"jag han aldrig läsa vad hon hade för något" sa Monica besviket.

jag suckade högt.

"kan vi komma tillbaka imorgon?" frågade Jesy

"ja det kan ni göra" svarade Monica.

"tack för idag då" sa Jade.

vi tackade sedan åkte vi hem igen lite besvikna men inom mig så bubblade det utav nyfikenhet men man kan inte hjälpa att det blev strömavbrott.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ett nytt kapitel! YAY! jag vill tacka er som läser och sedan vill jag tipsa om en berättelse som heter:

Livet som en foooer och den är skriven av @MoaAxelsson0

läs gärna hennes bok den är jätte bra! / Veronica <3 <3 <3

Min syster Leigh-AnneWhere stories live. Discover now