Kapitel 15

215 13 2
                                    

Just nu sitter jag uppe i luften bland en massa moln och lyssnar på musik. Jag lyssnar på musik och bara tänker på att jag aldrig mer kommer att träffa Luke. Flygvärdinnan håller på att servera mat just nu. Det är några timmar kvar sedan kommer vi vara framme i London igen. Flygvärdinnan kommer fram till mig och frågar vad jag vill ha. Jag tog en cola och en wrap. När flygvärdinnan gick vidare plingade min mobil och jag såg att jag hade fått ett sms. Jag tryckte på den och sedan såg jag att det var Luke. Jag började läsa sms:et.

"Hej Emelie! Det har varit kul att träffa dig tycker jag och killarna. Det är synd att vi kanske inte kommer träffas mer men vi kan ju alltid skriva eller ringa varandra. Jag lovar att säga till om jag kommer till London eller så någon gång. Hoppas att vi snart syns/ M.V.H Luke"

När jag läste klart sms:et kollade jag på bilden han hade skickat. På bilden satt Luke på gatan med en svart och röd rutig skjorta. Jag skyndade mig att svara.

"Hej Luke! Jag tycker också att det har varit kul att träffa dig. Jag tyckte att det var jätte kul på stranden med pick-nicken och tack så jätte mycket för det fina halsbandet. Jag hoppas att jag kommer träffa dig någon mer gång / M.V.H Emelie"

Jag skickade sms:et sedan började jag att äta min wrap.

******
Nu har vi checkat ut och jag väntar på att min resväska ska komma ut på rullbandet. Tillslut ser jag min resväska men så lat som jag är så bad jag Leo att hämta min väska. När jag fick min resväska så gick vi ut för att leta efter en taxi. När vi satte oss i taxin plockade jag fram mobilen och kollade igenom Instagram och Facebook. Jag gick in på sms och började att skriva till Melinda.

Till: Melinda
Från: Emelie
Hej Melinda! 😄
Jag är påväg hem nu! Jag har saknar dig jätte mycket men kan vi träffas imorgon eller så för jag har en massa att berätta. kramizzzzz Emelie ❤️❤️❤️

Jag la ner mobilen och bara stirrade på vägen.

******Perries P.O.V******
Jag och tjejerna hade precis landat i London och nu skulle vi hem och sova. Imorgon ska jag, Jade och Jesy åka till Londons barnhem och leta efter uppgifter om Leigh-Annes syster. Detta kommer bli så spännande. Jag har redan planerat en liten överraskningsfest åt Leigh-Anne den dagen hon kommer att få träffa sin syster. Lilla Alex hoppade upp i mitt knä och jag klappade honom. Vi väntade på att piloten skulle säga att vi fick gå ut ur planet. "Leigh-Anne kan du hämta Alexs bur?" Frågade jag.
"Ja, jag ska göra det" svarade Leigh-Anne.
När Leigh kom tillbaka stoppade vi in Alex i buren. Det kom en flygvärdinna och sa att vi fick gå ut ur planet så vi tog alla våra resväskor sedan började vi gå. "Nu är vi framme igen tjejer" sa jag.
"Jaa" svarade Jesy.
"Nu kommer vi få vila i några dagar sedan måste vi tillbaka till studion" sa Jade.
"Men jag tror att vi har vilat tillräckligt" sa Leigh. "Ja det tycker jag" svarade jag. När vi gick ut ur flygplatsen så trodde jag att det skulle vara lugnt eftersom det är sent men det var fullt med skrikande fans. Våra livvakter hjälpte oss genom alla fansen. Några fans är snälla och skriker en massa snälla grejer men sen finns det fans som inte är lika snälla och de skriker lite oschyssta grejer. När vi äntligen satte oss i våran limo så blev vi körda hem.

******Nästa dag******

Jag hade skrivit ett sms till Jade och Jesy om att vi skulle till Londons barnhem tidigt idag. Nu är klockan 08:00 så jag sitter inne i limon påväg till Jade och Jesy.

****** Jades P.O.V******

Nu är vi påväg till Londons barnhem och jag är redo för att få lite information om Leighs syster. Vi gick ut ur limon och in till barnhemmet. Det var många barn som lekte i en liten lekpark de hade där. Många barn kollade på oss. När vi gick in mötte vi en kvinna som hette Monica. "Hej vi är här för att leta efter lite information om en tjej" sa jag.
"Jaså? Vad heter tjejen" frågade Monica.
"Det vet vi inte" svarade jag.
"Men våran kompis heter Leigh-Anne Pinnock och hon har en syster men vi vet inte vem hon är och i den informationen hennes mamma hade så stod det att de hade lämnat flickan här" sa Perrie.
"Ok då ska jag se i våran dator" sa Monica.
Hon sökte på Pinnock och det kom fram lite fakta. "Jo här står det att Leigh-Anne har en .

/////////////////////////////////////

Ett nytt kapitel! :) sorry för att jag inte uppdaterat men vi har haft många prov i skolan förra veckan och så. Men nu får ni ett nytt kapitel. Rösta och kommentera gärna! / Veronica❤️❤️❤️

Min syster Leigh-AnneWhere stories live. Discover now